Kışı rahat geçirmek isteyen KOBİ’lere Vakıfbank Kış Kredisi

Vakıfbank KOBİ’lere Özel Kış Kredi- KOBİ olmak kolay değil ve gerçekten de zor. Bir yandan ürünü zamanında yetiştirme bir yandan hizmet sunma bir yandan kendini geliştirme ve yenileme, bir yandan alacaklıların parasını ödeme ve tabi ki de personellerin maaşları ve diğer giderlerini karşılayabilmek için gece gündüz çalışırlar. İş yükü açısından çok büyük bir yük sırtlarındadır. Ayrıca işçi istihdamından dolayı da kendilerini tebrik etmek gerekir.  Lakin tüm bu işler içinde para gerekir.

VAKIFBANK KOBİ’LERE ÖZEL KIŞ KREDİSİ

Kış sezonu geldi ve bir çok yerde işlerde küçülme meydana geldi. Özellikle turizm bölgelerinde işçi çıkarma boyutuna kadar ulaşıyor. İşte KOBİ’lerin en fazla krediye ihtiyaç duyduğu zamandayız. Bankalarda bunu bildiklerinden dolayı da değişik ve farklı kredi kampanyaları ile boy göstermeye devam ediyor. 724kredi.net ailesi olarak da bankaların sunmuş olduğu kredi haberleriniz bizlerde sizler için sade ve yalın bir anlatımla sunmaya çalışıyoruz. Bugünde VAKIFBANK KOBİ KIŞ KREDİSİ hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız.

VAKIFBANK KOBİ’LERE ÖZEL KIŞ KREDİSİ DETAYLARI

Vakıfbank Siz değerli kobileri bu kış vaktinde de yalnız bırakmamış ve işlerinizi toparlayabilmeniz için güzel bir kredi kampanyası düzenlemiş. Ayrıca farklı ödeme seçenekleri ile de krediyi alabilmenize imkan tanıyor. Örneğin aylık eşit taksitli ödeme seçeneğinin olduğu gibi 3 ay ödemesiz dönemli kredi seçeneği de oluyor. Kredi vadesi olarak en fazla 36 ay oluyor. Kredi tutarı ise 100 bin liradır. Bu parada bir çok açıdan derdinize derman olacak türdendir.

Kış KOBİ Kredisinden son yararlanma tarihi 31 Mart 2017 dir. Kredi vadesi ve tutarı piyasanın gidişatına göre değişiklik gösterebilir. Bu krediden faydalanmak isteyen şahıs firmalarının mutlaka hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Bunun için de kredinin binde beşi kadar komisyon kesiliyor.  KOBİ Kış kredisini alarak ekstradan özel bir kampanyadan daha yararlanabilme imkanınız bulunuyor. Anlayacağınız 1 taşla 2 kuş vurulmuş oluyor. Bu açıdan BusinessCard sahipleri karlı çıkacak gibi. Peki nedir bu kampanya? Onuda hemen açıklayalım.

BUSİNESSCARD KAMPANYASI

Vakıfbank KOBİ kış kredisinden yararlananlar aynı zamanda Businesscard harcamlarında ve alışverişlerinde ekstradan 100 lira da indirim kazanıyor. Haydi şimdide bunu sizler için detaylandıralım. Bunun için Businesscard’ınız ile yapacağınız ilk 5 bin liralık harcamanız da 100 lira kazanabilme şansınızda bulunuyor. Aktif businessCard’ınızın olması gerekiyor. Bunun altını tekrardan çizelim. Önemli bir husus ise 5 bin liralık alışverişinizi en geç 30 Nisan 2017 tarihine kadar yapmanız gerekiyor.

Yapacağınız harcamalara mail order, peşin ve taksitli alışverişleriniz de dahildir. Eğer kartınız ile iade, nakit çekim ve para puan işlemi gerçekleştirirseniz, bu işlemler kampanya dahilinde olmuyor. Kampanyaya katılmak için bir mesaj atmanız gerekiyor. Turkcell, Avea(Türktelekom), Vodofone, hangi GSM operatörü olursa olsun fark etmiyor 6635’e; KOBI yazıyorsunuz ve bir boşluktan sonra kartınızın son 6 rakamını yazıp gönderiyorsunuz. Bu sayede de kampanyaya dahil oluyorsunuz.

Kazandığınız indirimler de kampanya sonunda ekstre borçlarınızdan düşecektir. Lakin bu kampanyanın hızlı ve herkesçe değerlendirilebilmesi adına yalnızca ilk 1.000 KOBİ 100 tl indirimden yararlanabiliyor. Bu kredi haberi daha bir kaç günlük. Bundan dolayı hem kredi çekip hemde 100 lira indirimden faydalanmak isteyenlerin hızlı davranmalarını tavsiye ederiz.

Saygıdeeğer okurlarımız, bir yazının daha son anlarına gelmiş olduk. Detaylı bilgiyi vakıfbank şubelerinden alabilirsiniz. Bu kredinin başvurusunu da vakıfbank şubelerinden gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bizler genel paylaşılan bilgileri derleyerek sizlere sunmaya çalıştık. Yeni bir yazıda buluşmak dileğiyle hoşça kalın, bizimle kalın. Bu arada KOBİ haberleri için aşağıdaki konu paylaşımlarımıza da bakabilirsiniz. Merak ettiğinizi tıklayın ve bilgilenin.

LÜTFEN BU YAZIYI TÜM KOBİ’LERİN GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK VE TWİTTER GİBİ ADRESLERİNİZ İLE BEĞENEREK PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Garanti Bankasından Esnaf ve KOBİ’lere Özel Yeni Yıl Kredisi

Halkbank KOBİ Gayri Nakdi Kredi ile para ihtiyacınız için hızlı çözümler

Kosgeb 1.500.000 TL makine ve teçhizat kredi faiz desteği

Şekerbank Nakit Kobi Kredileri İle Rahat Bir Nefes Alın

 

 

Yorum yapın