48 Ay Vadeli Garanti Bankası Ramazan Bayramı Kredisi 2017

Garanti Bankası, Ramazan Bayram Kredisi, Hesaplı ve Uygun İhtiyaç Kredisi – Değerli dostlarımız, ramazan bayramının ilk günlerini yaşıyoruz. Hepimiz çok mutluyuz. Ama bir yandan da ramazan bayramı hazırlıklarımızı yapmaya çalışıyoruz. Bayram ailenin en büyük ferdinde kutlanıyor. Özellikle büyük babalara, çok büyük görevler düşüyor. Örneğin bizde; dedemin 5 çocuğu ve neredeyse tüm torunları o gün dedemde buluşuruz. Haliyle de her ramazan bayramında dedeme de maddi açıdan ciddi bir yük biner.

GARANTİ BANKASI BAYRAM KREDİSİ İÇİN ELİNİ ÇABUK TUTMUŞ

Bu yıl ramazan bayramı Haziran ayının sonlarına denk geldiğinden, yaz tatili olarak da değerlendirecekler olacaktır elbette. Herkesin bayram tatili için kendine göre bir planı olacak. Ama kesin olan tek şey var, o da maddi açıdan omuzlarımıza bir yük bineceği. İşte burada bankaların kredileri devreye giriyor. Örneğin garanti bankası tüm bankalardan önce Ramazan Bayramı Kredisi Kampanyasını vatandaşlara sundu. henüz yeni bir kampanya. Kredi çekmeyi planlayan okurlarımız için bizlerde detaylara değinmiş olduk.

GARANTİ BANKASI RAMAZAN BAYRAMI KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Ramazan bayramı, planınızı çok önceden yaptınız. Şimdide maddi açıdan desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. İşte burada garanti bankası devreye giriyor. Zira güzel bir ramazan bayramı kredi kampanyası yapmışlar. Bu kampanyaya göre en düşük faiz oranı %1,29 olarak belirlenmiş. En yüksek faiz oranı ise %1,44 olarak belirlenmiş. Faiz oranları genelde kredi limitine göre şekilleniyor. Ayrıca kredi vadesi de, faiz oranlarının belirlenmesin de etkili oluyor. Bu durumları az sonra hesaplamalarımız da görebileceksiniz.

YÜKSEK KREDİ LİMİTİ SİZLERİ BEKLİYOR

Aldığınız krediyi rahat ödeyebilmeniz için 48 aya kadar taksit yapabilme imkanınız da oluyor. Kredi vadesi gördüğünüz gibi çok uzun. Kredinin limiti de fana değil. Bu kampanya ile birlikte 75 bin liraya kadar kredi alabiliyorsunuz. Bu tutarda hiçte fena değil. Hani ramazan masraflarının dışında, birde farklı ihtiyaçlarımı da karşılayayım diyorsanız, limit yüksek anlayacağınız. Arkadaşlar, önemli bir hatırlatmada bulunmam gerekiyor. Kredi notunuzun iyi olması gerekiyor.

KREDİ NOTUMU NASIL SORGULARIM?

Hani çok riskli durumda olanların kredi alabilmeleri biraz zor. Dilerseniz BURAYI TIKLAYARAK Kredi Notumu Nasıl Öğrenirim, konulu yazımıza ulaşabilir ve sizlerde kredi notunuzu sorgulayabilirsiniz.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIYOR?

Esasen, kreid başvurusu için bir çok yolunuz var. Özellikle eğer garanti müşterisi iseniz, bankaya gitmeden başvuru yapabilme ve paranızın hemen hesabınıza yatabilmesini sağlayabilirsiniz. Sizlerde cep şubeden yada internet şubeden şifrenizi girerek başvurunuzu yapabilir ve onaylanan tutar kadar kredinizi hemen alabilirsiniz. Garanti bankasından maaş almayanlar; internet şubeden en fazla 25.000 TL’ye kadar kredi alabilirler. Tabi maaş müşterileri daha fazla kredi alabilirler.

MÜŞTERİ OLMAYANA ONLİNE BAŞVURU İMKANI

Ben garanti bankası müşterisi değilim diyorsanız da banka şubelerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Tabi bankaya giderken mutlaka gelir belgenizi ve nüfus cüzdanınızı da sunmanız gerekiyor. Zaten kredi limiti de sizlerin maaş bordrosuna göre şekilleniyor. Ayrıca online başvuru yapmak isteyenler ise BURADAN ilgili formu doldurarak, bu isteklerini gerçekleştirebilirler.

RAMAZAN BAYRAMI İÇİN ÖRNEK KREDİ HESAPLAMALARI

25.000 TL Bayram Kredisi aldınız ve kredinizin geri ödemesini ise 48 ay vade ile yapacaksınız. Bu isteğinize göre sizlere sunulan faiz oranı %1,44 oluyor. Aylık taksit tutarınız 760,60 TL dir. Kredi tahsis ücreti olarak 125 TL ödersiniz. Sigorta ücreti olarak da 381,25 TL ödemeniz gerekecek. Toplam maliyetiniz ise 37.119,88 TL olacaktır.

50.000 TL Bayram Kredisi aldınız ve kredinizin geri ödemesini ise 48 ay vade ile yapacaksınız. Bu isteğinize göre sizlere sunulan faiz oranı %1,34 oluyor. Aylık taksit tutarınız 1.502,83 TL dir. Kredi tahsis ücreti olarak 250 TL ödersiniz. Sigorta ücreti olarak da 762,50 TL ödemeniz gerekecek. Toplam maliyetiniz ise 72.398,19 TL olacaktır.

75.000 TL Bayram Kredisi aldınız ve kredinizin geri ödemesini ise 48 ay vade ile yapacaksınız. Bu isteğinize göre sizlere sunulan faiz oranı %1,29 oluyor. Aylık taksit tutarınız 2.225,76 TL dir. Kredi tahsis ücreti olarak 375 TL ödersiniz. Sigorta ücreti olarak da 1.143,75 TL ödemeniz gerekecek. Toplam maliyetiniz ise 107.230,49 TL olacaktır.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.