2017 Kurban Bayramına Özel Halkbank 100 TL ParafPara Hediyesi

Halkbank kredi kartı kurban bayramı kampanyası, Türkiye Halk Bankası 100 TL Paraf Para Fırsatı – Ülkemizde çok fazla banka var. ben bu sayının biz tüketiciler için bir artı özellik olduğunu düşünüyorum. Zira her banka bir nevi ticarethane gibidir. Müşteri çekerek büyümek ister. Fazla banka olunca da aralarında rekabet başlar. haliyle de birisi ötekine göre daha hesaplı hizmetler ve ürünler sunmak durumunda kalır. Bu durumdan da karlı çıkan biz tüketiciler oluruz.

BANKALAR ARASI REKABET ARTTI VE KIZIŞTI

Bankaların en fazla ürün pazarladığı vakitler, değer verdiğimiz günler oluyor. yılbaşı gibi, yada ramazan bayramı ve kurban bayramı gibi. Şimdiler de ise Kurban bayramına 4 hafta gibi bir süre var. Bankalarda müşteri kampa yarışına girdiler. Öncelikle kredi kampanyaları yayınlanmaya devam ediyor. Bunun dışında ise kredi kartı kampanyaları da yapılmaya başlandı. Vatandaşların bir bölümü kredi çekecek ama çok büyük bir bölümü ise kredi kartını kullanmaya muhtaç.

HALKBANKASI KURBAN BAYRAMINA ÖZEL KREDİ KARTI KAMPANYASI

Bu ay kurban bayramından mütevellit kredi kartını kah orada kah burada kullanacağız. Olan bize olacak tabi ki de. Halkbank’ta bu harcamalarınızı Paraf kartınız ile yapmanız için Kurban Bayramı Kredi Kartı Kampanyası hazırlamış. Bende işin açıkçası yazımın kalan bölümlerinde bu kampanyanın en merak edilen ve dikkat edilmesi gereken özellikleri neler onları açıklamaya çalışacağım. Dilerseniz başlayalım.

HALKBANK 100 TL PARAFPUAN HEDİYE KAMPANYASI VE ÖZELLİKLERİ

Halkbank müşterisisiniz. Haliyle de paraf kartınız bulunuyor. O halde Halkbank diyor ki; market ve akar yakıt sektörü dışında, farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişleriniz de 10 TL paraf puan hediye. Toplamda ise en fazla elde edebileceğiniz maksimum parafpara 100 TL oluyor. Üstelik tüm bankaların pos cihazından da harcama yapabilirsiniz. Şununda altını çizmek istiyorum. Kampanyaya asıl kartlarınız ile birlikte ek kartlarını ile de katılabilirsiniz. Ama yinede toplam kazanabileceğiniz para puan 100 TL dir.

PARAF KATILIMI NASIL SAĞLANIYOR?

Kampanyaya katılım çok kolaydır. Bunun için harcama yapmadan önce telefonunuzun mesaj bölümüne girerek büyük harfler ile KAMPANYA yazmanız gerekmektedir. Ardından bu mesajınızı 3404’e mesaj olarak göndermeniz gerekmektedir. Merak etmeyin mesajlar ücretsizdir ve para alınmıyor. Halkbank’ta size katıldığınıza dair bir mesaj yolluyor. Bu mesajdan sonra da harcamalarınıza başlayabiliyorsunuz.

Türk Telekom, Vodofone ve Turkcell ile kampanyaya katılım sağlanabiliyor. Birde dikkat etmeniz gereken önemli bir konu halkbank’ın sisteminde kayıtlı olan telefon numaranız ile başvurunuzu gerçekleştirmeniz şart.

KAMPANYA SÜRELERİ

Kampanya katılım ve paraf para harcama sürelerine çok fazla dikkat etmeniz gerekmektedir. Kampanyanın başlama tarihi 5 Eylüldür. Bitiş tarihi ise 4 Eylül 2017 dir. Kredi kartınız ile pos cihazına ödemenizi yaparsınız. Bundan sonra iş yeri de akşamleyin gün sonu işlemini gerçekleştirir ve bilgiler banka ile paylaşılmış olur. Bir gün sonra da paraf paranız kartınıza yüklenir. Sizler ise 14 eylül tarihine kadar bu puanları harcamalısınız. Eğer kazandığınız paraf paraları harcamazsanız banka 15 eylül 2017 tarihinde verdiği bu puanları sizden geri alacaktır.

ÇOK ÖNEMLİ AYRINTILAR VE DETAYLAR
  • Aidat, kira ve eğitim ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
  • Otomatik ve düzenli ödemeler kampanyaya dahil değildir.
  • Ticari, business ve halkcardlar kampanyaya dahil değildir.
  • Paraf ve Parafly kredi kartları kampanyaya dahildir.
  • Parafpara kullanılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • İade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil değildir.
  • Parafpara transfer işlemleri kampanyaya dahil değildir.

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.