120 Ay Vadeli Finansbank İpotek Teminatlı Taksitli Ticari Kredi

120 Ay Vadeli Finansbank İpotek Teminatlı Taksitli Ticari Kredi- Değerli esnaf ve kobilerimiz, bu yazıyı sizlere özel olarak hazırladık. İstifade edeceğinizi de umuyoruz. Çünkü bir esnaf ve Kobinin büyüyebilmesi için nakit para oldukça fazla önem arz etmektedir. Piyasaya tutunabilmek adına kendini geliştiremeyen maalesef bunca rekabet arasında silinip gidecektir. Bundan dolayı sürekli gelişme ve yenilenmeye ihtiyaç duymaktadırlar esnaf ve kobiler.

FİNANSBANK İPOTEK TEMİNATLI TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ GENEL BİLGİ

İşte tamda bu noktada finansbank esnaflarımızın yardımına koşuyor. Oldukça güzel ve özel bir kampanya yapmışlar. Bugün sizlere 120 Ay Vadeli Finansbank İpotek Teminatlı Taksitli Ticari Kredi hakkında bilgilendirmeler yapmayı planlıyoruz. Sizinde nakite ihtiyacınız var ise değerlendirmeniz gereken özel bir kampanya. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu kredinin özelliklerine değinelim.

KOBİ GELİŞİMSEL DESTEK PROGRAMI İLE KOSGEB’TEN 1.000.000 TL

 

120 AY VADELİ FİNANSBANK İPOTEK TEMİNATLI TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ DETAYLARI

İşinizi büyütmek için aradığınız fırsat Finansbank’ta. Konutunuzu, iş yerinizi veya arsanızı teminat göstererek, 1.000.000TL’ye kadar 120 aya varan vadelerle İpotek Teminatlı Kredi fırsatını kaçırmayın. Nasıl heyecanlandırdı değil mi sizleri bu cümlemiz. Yanlış duymadınız 1 milyon liraya kadar kredi alabilirsiniz. Böylece ciddi manada da büyüyebilirsinz.

KREDİ ÖZELLİKLERİ

Kredi, cirosu 0-20 mio TL arası olan firmalar için geçerlidir. Kullanılabilecek maksimum İpotek Teminatlı Taksitli Ticari kredi tutarı 1.000.000TL’dir. İlgili kredi TL cinsinden kullandırılabilir. Maksimum kredi vadesi 120 aydır. Sahip olunan konutun/iş yerinin ekspertiz değerinin %75‘ine, arsanın ise %50’sine kadar kredi kullanılabilir. Kredinin teminatı için işyeri, konut veya arsa kabul edilebilmektedir. Teminata alınan gayrimenkulün tipine göre uygun sigortaların yapılması zorunludur.

BAŞVURU NASIL YAPILMAKTADIR?

120 Ay Vadeli İpotek Teminatlı Taksitli Ticari Kredi başvurusu yapmak ve detaylı bilgi almak için Finansbank şubelerine uğramanız gerekecektir. Finansbank, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme, reddetme veya teminat isteme hakkına sahiptir.

Değerli okurlarımız, bir yazımızın daha sonuna gelmiş olduk. Kobi ve Esnafların değerlendirmesi gereken özel bir kredi kampanyası. Özellikle 120 ay gibi uzun vade de ödeme kolaylığı ise bir başka cezbedici nokta olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarına da göz atmayı unutmayınız.

60 AY VADELİ KOBİ KREDİ GARANTİ'DE

VAKIFBANK'TAN KOBİLERE ŞİMDİ AL 2017 DE ÖDE KREDİSİ

ŞEKERBANK NAKİT KOBİ KREDİLERİ İLE RAHAT BİR NEFES ALIN

ESNAF VE KOBİLERİ FERAHLATAN FİBABANKA İHTİYAÇ KREDİSİ 

3 ADIMDA KOSGEB'TEN KOLAYCA KREDİ ALMA YÖNTEMLERİ

LÜTFEN BU YAZININ ESNAF VE KOBİ’LER TARAFINDAN DA GÖRÜLEBİLMESİ İÇİN FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞINIZ. 

“120 Ay Vadeli Finansbank İpotek Teminatlı Taksitli Ticari Kredi” üzerine bir yorum

Yorum yapın