Ziraat Bankası Kampüs Kart

Ziraat Bankası Kampüs Kart- 724kredi.net‘in üniversiteli genç takipçileri, sizlere özel olarak derlediğimiz bugünkü yazımızda Ziraat Bankası Kampüs Kart hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunacağız. Malumunuz kredi kartları olmazsa olmazlarımız arasına girmiş durumda. Neredeyse hayatımızı onlar sayesinde yaşıyoruz da diyebiliriz. Hem banka kartı hemde üniversite bilgilerinizi içeren özel bir kart. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu kartın özelliklerine ve detaylarına hep beraber geçip inceleyelim.

ZİRAAT BANKASI ÜNİVERSİTE KAMPÜS KART AYRINTILARI

Ziraat Bankası Kampüs Kart Detayları: Ziraat Kampüs Kart, Bankkart’ın tüm fonksiyonlarını taşımakla beraber aynı zamanda Üniversite kimlik bilgilerinizi içeren, elektronik cüzdan özelliğindeki bir banka kartıdır. Kampüs Kart’ınızın ön yüzü üniversitenizin kurumsal kimliğine özel olarak tasarlanmış olup, üzerinde yer alan fotoğrafınız ile birlikte kimlik bilgilerinizi içermektedir. Kampüs içerisinde yer alan geçiş sistemlerinde kartınızı temassız işlem ile okutarak yetkiniz doğrultusunda geçiş sağlayabilirsiniz.

KAMPÜS KART FONKSİYONU NELERDİR?

Fonksiyonu: Kampüs Kartınızın banka kartı fonksiyonu ile Ziraat Bankası nezdindeki hesabınıza ATM’ler aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca hesabınızda bakiye bulunması durumunda yurtiçinde ve yurtdışında alışveriş yapabilirsiniz. Ziraat Bankasının Bankkart için geliştirdiği kazanç sağlayan özelliklerden faydalanabilir ve dönemsel kampanyalara katılabilirsiniz. Kampüs içerisinde yer alan kafe, restoran gibi iş yerlerinde ödemelerinizi Kampüs Kart’ınız aracılığıyla hesabınızdaki bakiyeden rahatlıkla yapabilirsiniz.

ZİRAAT KAMPÜS KART ELEKTRONİK CÜZDAN ÖZELLİĞİ VAR MIDIR?

Elektronik Cüzdan Özelliği: Kampüs Kart, size Elektronik Cüzdan kullanımının kolaylığını ve güvenirliğini sunmaktadır. Elektronik Cüzdan özelliği ile Ziraat Bankası nezdindeki hesabınızdan ayrı olarak kartınıza para yükleme imkanı bulunmaktadır. Kart üzerine yükleyeceğiniz tutar ile kampüs içerisindeki yemekhanelerde ve çeşitli ödeme noktalarında ödemelerinizi hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Kart bakiyesini kampüs dışındaki temassız ödeme noktalarında da kullanabileceğinizi unutmayınız.

KAMPÜS KARTA PARA NASIL YÜKLENİR?

Kampüs Kartıma Nasıl Para Yüklerim? Ziraat Bankası’nın ATM’lerinden rahatlıkla kartınıza para yükleyebilirsiniz. İster hesabınızdan kartınıza para aktarımı yaparak (Hesaptan Yükleme), ister para yatırmalı ATM’lerden direkt nakit olarak (Para Yatırarak) kartınıza para yükleyebilirsiniz. Bakiye yönetimini kolaylaştırmak için kartınıza hesabınızdan ATM’ler aracılığı ile otomatik yükleme talimatı vermenizi önerilmektedir.

Bu talimat sayesinde Sistem;  Kart bakiyesini kontrol eder. Kart bakiyenizi, tanımlama yaparken belirlediğiniz tutarda tutmaya çalışır. Kart bakiyesine otomatik aktarım, kartınıza bağlı ana hesabınız aracılığı ile yapılır. Dilediğiniz zaman Ziraat Bankası ATM’leri aracılığı ile Kartınıza tanımlı otomatik yükleme talimatını iptal edebilirsiniz.

Önemli Hususlar: Elektronik cüzdan özelliğini kullanarak en fazla 50 TL tutarındaki ödeme işlemlerini temassız olarak gerçekleştirebileceğinizi unutmayınız. Ziraat Kampüs kartınızın şifresini şubelerimizdeki POS cihazları ile veya 444 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak oluşturabilir/güncelleyebilirsiniz. Unutmayınız ki; Kampüs kartınız aynı zamanda bir banka kartıdır. Bu sebeple şifrenizi kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. Kampüs kartınızı teslim aldığınızda zarf içerisinden çıkan bilgilendirmeleri dikkatle okuyunuz.

ALIŞVERİŞLERDE KAMPÜS KART KULLANILIR MI?

Ziraat Kampüs Kart’ımı alışverişlerde kullanabilir miyim? Yurt içinde ve yurt dışında tüm alışveriş noktalarında, yalnızca kart şifrenizi kullanarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz. 50 TL ve altındaki alışverişlerinizi ise Kampüs Kartınız ile şifre girmeden temassız olarak hızla yapabilirsiniz.

Ziraat Kampüs Kart ile internet üzerinden alışveriş yapabilir miyim? İnternet üzerinden 3 boyutlu güvenlik (3D Secure) sistemine üye işyerlerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ziraat Kampüs Kart günlük e-ticaret işlem limiti 2.000 TL’dir. İnternet üzerinden Ziraat Kampüs Kart ile taksitli alışveriş yapılamamaktadır. E-ticaret ile yurtiçinden yapılan işlemlerde komisyon alınmamaktadır.

Ziraat Kampüs Kart’ıma yüklediğim bakiyeyi hesabıma nasıl aktarabilirim? ATM’lerimizde bulunan “Karttan Hesaba İade” fonksiyonunu kullanarak Ziraat Kampüs Kart’ınız üzerinde bulunan tutarı vadesiz mevduat hesabınıza aktarabilirsiniz. Ziraat Kampüs Kart’ımda bulunan parayı nakit olarak çekmek istiyorum, ne yapmalıyım? Ziraat Kampüs Kart’ınızda bulunan daha önceden yüklemiş olduğunuz tutarı hesabınıza ATM’lerimizi kullanarak aktarabilir ve kolaylıkla çekebilirsiniz.

ZİRAAT KAMPÜS KART PARA YÜKLEME

Ziraat Kampüs Kart’ıma ATM’den para yükledim, bu parayı nerede kullanabilirim? Ziraat Kampüs Kart’ınızın üzerine yüklediğiniz tutarı kampüs içerisindeki yemekhane/kantin/kütüphane gibi yerlerde bulunan ödeme turnikelerinde kullanabilirsiniz. 50 TL ve altındaki alışverişlerinizi Ziraat Kampüs Kart’ınız ile şifre girmeden temassız olarak hızla yapabilirsiniz. Ayrıca yapacağınız temaslı işlemlerde; vadesiz mevduat hesabınızda bakiye olmadığında ya da yetersiz kaldığında alışveriş işlem bedeli kartınıza yüklemiş olduğunuz tutardan tamamlanacaktır.

Sevgili gençler, ziraat bankasının sizler için sunduğu bu eşsiz kartı kaçırmamanızı ve değerlendirmenizi tavsiye ederiz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

ZİRAAT BANKASI MAXİMUM KREDİ KARTI BAŞVURUSU

ZİRAAT BANKASI GENÇ BANKKART

KART AİDATI OLMAYAN KREDİ KARTLARI

RİCA ETSEM BU YAZIYI DİĞER ÜNİVERSİTELİ ARKADAŞININ DA GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİN?

 

Yorum yapın