Yapı Kredi Bankası Western Union Hizmeti

Yapı Kredi Bankası Western Union Hizmeti- Özel insanların özel adresi olan 724kredi.net adresinden selamlarımızı ileterek mükemmel bir konunun tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Para her kese lazım oluyor. Özellikle de Yurt dışında okuyan ve iş yapanlar için hayati öneme sahip. Bu mecralarda para transferleri bazı zamanlarda sıkıntı olabiliyor. Çünkü bazı ülkelerde banka bulunmuyor. Farklı sistemlerde ise para gönderimi pekte fazla güven arz etmiyor.

YAPI KREDİ BANKASI WESTERN UNİON HİZMETİ GENEL BİLGİ

İnsanlar çoğu zaman güven arar. Hele hele para işin içine girince bu gün daha da artıyor ve sorgulanıyor. Bundan dolayıda şuan tüm dünyada en güvenli para transfer sistemi olarak western union gözüküyor. Tabi Ülkemizdeki bankalarda bu sisteme bünyelerinde yer verebiliyorlar. Bunlardan birisi de Yapı Kredi Bankasıdır. Bizlerde bugün western union hizmeti hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Dilerseniz bu özel sistemi hep beraber inceleyelim.

WESTERN UNİON NEDİR?

Tüm dünyada uluslararası para gönderme sistemi olan western union ile çok hızlı bir şekilde para gönderebilirsiniz. Ayrıca çok güvenli bir sistemdir. iki yüzden fazla ülkede yarım milyondan fazla şubesi bulunuyor. Çok fazla geniş bir ağı vardır. Marketlerde rastlayabileceğiniz gibi bankalarda da rastlayabilirsiniz. İstediğiniz kişiye para gönderebileceğiniz gibi, isminize gelen parayı da kolay bir şekilde alabilirsiniz.

YAPI KREDİ BANKASI WESTERN UNİON HİZMETİ İLE PARA GÖNDERME

Western Union ile para transferinde bankada hesabınızın olmasına gerek yok. İsteyen herkes para gönderebilir ve para alabilir. Yapı kredi şubelerinden işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz gibi internet şubesi üzerinden de işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.  Dilerseniz şimdide bu sistemler üzerinde nasıl para gönderilir teker teker inceleyelim.

Yapı Kredi Şubesi Üzerinden Para Gönderimi; Öncelikle bankaya gidip Para Gönderme Formunu doldurmanız gerekiyor. Daha sonra da formu imzalıyorsunuz. Banka yetkilisine kimlik belgenizi formu ve komisyonunuzu veriyorsunuz. Para gönderildikten sonra Yapı Kredi Bankası gişe memuru size MTCN yani para transferi kontrol numarasını verecektir. Bu numara 10 haneden oluşmaktadır. Sizin de yapmanız gereken bu numarayı alıcıya bildirmek. Alan kişi ise dilediği western union şubesinden parasını MTCN ile alabilir.

İnternet Şubesi Üzerinden Para Gönderimi; Esasen internet şubesi üzerinden para gönderimi hem basit hemde zaman kaybınız olmaz. Yapı kredi internet şubesi üzerinden şifreniz ile giriş yapın. Ardından üst bölümde yer alan para transfer bölümünü tıklayın. Seçenekler arasında western union bölümünü tıklayın. Yapmanız gereken alıcının adını ve soyadını girmeniz gerekiyor. Ardından ülke bilgilerini ve ne kadar para gönderecekseniz bu bilgileri giriyorsunuz. Ardından size MTCN numarası veriliyor. Karışı tarafta bu numara ile parasını alabiliyor.

YAPI KREDİ BANKASI WESTERN UNİON PARA ALMA İŞLEMLERİ

Bankaya geldiğinizde western union para alma formunu doldurmanız gerekiyor. Daha sonrada bu form ile, kimliğinizi ve MTCN numaranızı manga gişe görevlisine veriyorsunuz. Ardından da hiç bir komisyon ödemeden paranızı alırsınız. Ayrıca internet şubesinden de paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. MTCN numaranızı girersiniz döviz seçeneğinizi seçersiniz ve işleminiz biter.

YAPI KREDİ BANKASI WESTERN UNİON KOMİSYON ÜCRETLERİ

Paranızı TL, Euro ve Dolar olarak gönderebilir ine aynı şekilde alabilirsiniz. En fazla 7.500 Dolar veya buna denk gelecek lira ve Euro gönderebilirsiniz. İnternet şubesinden ise 3.000 dolar en fazla gönderebilirsiniz.

  • 200 euroya kadar 5 euro komisyon alınıyor.
  • 201 euro ve 500 euroya kadar para gönderiminde 10 euro alınıyor. 
  • 501 euro ve 800 euroya kadar para gönderiminde 20 euro komison alınıyor. 
  • 801 euro ve 1.000 euroya kadar para gönderiminde 40 euro komison alınıyor. 
  • 1.001 euro ve 1.500 euroya kadar para gönderiminde 60 euro komison alınıyor. 
  • 1.501 euro ve 2.000 euroya kadar para gönderiminde 80 euro komison alınıyor. 
  • 2.001 euro ve 3.000 euroya kadar para gönderiminde 100 euro komison alınıyor. 
  • 3.001 euro ve 4.000 euroya kadar para gönderiminde 120 euro komison alınıyor. 
  • 4.001 euro ve 5.000 euroya kadar para gönderiminde 140 euro komison alınıyor. 
  • 5.001 euro ve 75.000 euroya kadar para gönderiminde 160 euro komison alınıyor. 

 

“Yapı Kredi Bankası Western Union Hizmeti” üzerine bir yorum

  1. Vesteun unidan her ay para geliyorsa yurt dışından sigortalı çalışıyorsanız para cekebilirmiyim birde belirli bir limiten sonra para gelmiyor vestenunion da

    Yanıtla

Yorum yapın