vakıfbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi telefon numarası

Vakıfbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi telefon numarası- 724kredi.net olarak yine özel bir yazı ile karşınızdayız. Bugün vakıfbank dan biraz söz etmek istiyoruz. Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı ya da kısaca VakıfBank, 1954 yılında kurulmuş, Türkiye Bankalar Birliği’nin 2014 yılı raporuna göre Türkiye’nin aktif büyüklük açısından en büyük 7. bankası haline gelmiştir. Hatta yaptığı kampanyalar ile de büyük bankalar ile yarışır hale gelmiştir.

VAKIFBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ TELEFON NUMARASI

Değerli okurlarımız bugün sizler için vakıfbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi telefon numarası konusuna değineceğiz. Telefon Bankacılığı sayesinde 7 gün 24 saat müşteri numaranız, kart numaranız ya da TC kimlik numaranızdan herhangi biri ve şifrenizi kullanarak Vakıfbank’a ulaşabilir, bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

VAKIFBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİNE NASIL ULAŞILIR?

Vakıfbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi telefon numarası olan 0850 222 0 724‘ü, tüm operatörlerden ve Türkiye’nin her yerinden alan kodu çevirmeden arayabilirsiniz. Telefon Bankacılığı hizmetinden yararlanabilmeniz için Bireysel Ürün ve Hizmet Paket Sözleşmesi’ni imzalamış olmanız gerekmektedir. Yurt dışından yapacağınız aramalarda, Vakıfbank şubelerine ulaşabilmek için 0090 ve il alan kodundan sonra şubenin telefon numarasını tuşlayabilirsiniz. Çağrı Merkezine ulaşabilmek için ise 0090 850 222 0 724 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

VAKIFBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇAĞRI MERKEZİ GÜVENİLİRLİĞİ

Telefon Bankacılığı’nı kullanırken bilgi almak ve işlem yapabilmek için çeşitli güvenlik adımlarından geçmeniz gereklidir. Telefon Bankacılığı’ndan aldığınız hizmetler sırasında tüm konuşmalar, güvenliğiniz için kaydedilir. Müşteri Temsilcinize bağlanarak yaptığınız işlemlerde, güvenliğiniz için bazı bilgileriniz sorulur. (Anne kızlık soyadının bazı harfleri gibi) Telefon Bankacılığı aracılığıyla yaptığınız işlemlerde, şifrenizi telefonunuzun tuşlarını kullanarak girersiniz, böylece şifrenizi paylaşmak zorunda kalmazsınız.

TELEFON BANKACILIĞI ÜZERİNDEN HANGİ İŞLEMLER YAPILABİLMEKTEDİR?

Bu sistem üzerinden Kredi kartı işlemlerinizi, Hesap işlemlerinizi, Para transferlerinizi, Şifre işlemlerinizi, Fatura ödemelerinizi, Yatırım işlemlerinizi, Döviz işlemleri ve İnternet teknik yardım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

VAKIFBANK MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAMAK ÜCRETLİ MİDİR?

0850 222 0 724 ile yapacağınız görüşmeler için sabit telefonlardan arama yaptığınızda, şehir içi görüşme ücreti ödersiniz. Sadece cep telefonuyla yapılan aramalarda, GSM operatörünün tarifesi uygulanmaktadır.

VakıfBank Telefon Bankacılığı, müşteri iletişim merkezleri için AB tarafından uluslararası standart olarak kabul edilen “EN 15838 Müşteri İletişim Merkezleri Hizmet Sağlama Gereklilikleri Standardı Belgesi”ni almaya hak kazanmıştır. Merkezi Paris’te olan ve 6 kıtada 100’den fazla ülkede belgelendirme yapan uluslararası bağımsız denetleme ve belgelendirme kuruluşu olan Bureau Veritas tarafından yapılan araştırma sonucunda VakıfBank Telefon Bankacılığı, Türkiye’de EN 15838 standartlarına uygunluk belgesine sahip olan ilk finansal kurum olmuştur.

Değerli okurlarımız, bugün sizler için Vakıfbank müşteri hizmetleri çağrı numarası başlığı altında bir çok konuyu da açıklamış olduk. Bundan dolayıda içi bilgi dolu bir yazı derlemiş olduk. Umarın yeterince istifadelenirsiniz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da incelemeyi unutmayın.

Bankalardaki kredi notumu nasıl öğrenebilirim?

Kredi kartı blokesi nasıl açılır kaç günde kalkar

Findeks Risk Raporu Öğrenme

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

 

Yorum yapın