Vakıfbank Halden Anlayan Vadeli Hesap

Vakıfbank Halden Anlayan Vadeli Hesap- Bir çok insan birikimlerini vadeli hesaplarında muhafaza altına almaya çalışıyor. Bu sayede de hem parası büyüyor hemde güvenli bir şekilde gözünüz arkada kalmıyor. Hırsız korkusuymuş, çalınma korkusuymuş yaşamazsınız. Bir arkadaşım 20 bin lirasını 2 gün korumam için bana vermişti. Yastığımın altına koydum ve inanın ki çalışacak korkusuyla uyuyamadım 🙂 işte bundan dolayı da vadeli hesaplar zaruri bir ihtiyaç olarak ortaya çıkıyor.

VAKIFBANK HALDEN ANLAYAN VADELİ HESAP

Bankalarda sıcak parayı elde edebilmek için bir birinden güzel ve avantajlı vadeli hesap kampanyaları düzenliyorlar. Sizlerde acaba paramı neyere yatırsam hangi banka daha da avantajlı diye düşünüyorsanız bu yazı muhakkak ki işinize yarayacak. Bugün paranızı yatırmanız için bir alternatif oluşturması adına Vakıfbank Halden Anlayan Vadeli Hesap konusunu arz edeceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu hesabın detaylarına inelim.

VAKIFBANK HALDEN ANLAYAN VADELİ HESAP

Halden Anlayan Vadeli Hesap ile birikimleriniz gecelik faiz oranıyla değerlenirken ihtiyacınız olduğu anda vade kaybı yaşamadan para yatırma, para çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilir, İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarından gerçekleştireceğiniz EFT/havale işlemlerinizi de ücret ödemeden yapabilirsiniz. Üstelik cazip tanışma faizi oranlarıyla.

VAKIFBANK HALDEN ANLAYAN VADELİ HESAP ÖZELLİKLERİ

Halden Anlayan Vadeli Hesap, gecelik vadeli mevduat hesabı özelliklerine sahip olan ve sadece TL olarak açılabilen bir yatırım aracıdır. Halden Anlayan Vadeli Hesap VakıfBank Şubeleri, VakıfBank Çağrı Merkezi, VakıfBank İnternet Bankacılığı ile Mobil Bankacılık kanallarından açılabilmektedir. VakıfBank Şubelerinden, resmi tatil günleri ve hafta sonu hariç olmak üzere, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında hesaba dilenen sıklıkta para yatırılıp, hesaptan dilendiği sıklıkta para çekilebilir.

Yarım gün tatil uygulaması olan günlerde para yatırma ve para çekiliş işlemleri 09.00 ile 12.00 saatleri arasında yapılabilmektedir. Para yatırma ve para çekme işlemleri VakıfBank Şubelerinin yanı sıra VakıfBank İnternet Bankacılığı ile Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden ya da Çağrı Merkezi aracılığı ile yapılabilir. Bu kanallardan yapılacak para yatırma işlemleri resmi tatil günleri ve hafta sonu tatil günleri  dâhil olmak üzere, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında, para çekme işlemleri de resmi ve hafta sonu tatil günleri dâhil her gün 06.00 ile 23.00 saatleri arasında yapılabilecektir.

VakıfBank İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanalından yapılacak EFT ve havale işlemleri ücretsiz olup şube ve çağrı merkezi kanallarından yapılacak EFT/havale işlemlerinden ücret alınacaktır. Banka EFT/havale işlem ücretleri ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar. EFT/havale işlem ücretinde herhangi bir değişiklik yapıldığında, işlem anında masraf bilgisi işlem yapılmadan önce ekranda gösterilecektir.

Minimum hesap açılış tutarı 1.000. TL’dir. Hesaptan EFT/havale işlemi yapılabilir. Halden Anlayan Vadeli Hesap üzerinden hesap işletim ücreti alınmamaktadır. Bir müşterinin aynı anda en fazla 1 adet açık Halden Anlayan Vadeli Hesabı olabilir. Hesaptan ileri tarihli EFT/havale talimatı verilemez. Ortak hesap açılamaz. Özellikleri ve avantajları sayesinde bir çok kişi bu hesabı tercih ettiler bile

VAKIFBANK HALDEN ANLAYAN VADELİ HESAP TANIŞMA FAİZİ

Tanışma faizinin süresi 45 gündür ve hesap açıldığı anda geçerlilik süresi başlar. 45 günün sonunda tanışma faizi sona erer ve Banka tarafından günlük olarak yayınlanacak temdit faizi ile değiştirilir. Tanışma faizinden sadece ilk defa Halden Anlayan Vadeli Hesap açtıran müşteriler hesap açılışında olmak üzere sadece bir kere yararlanılabilir. Tanışma faizi ile temdit faizi 250.000 TL’ye kadar geçerlidir. Hesap bakiyesinin bu tutarın üzerinde olması durumunda aşan kısmına daha düşük faiz oranı uygulanacaktır. Belirtilen Tanışma Faiz Oranı, brüt faiz oranı olup vadeli mevduat hesapları için %15 stopaj (vergi kesintisi) uygulanmaktadır

RİCA ETSEM BU YAZIYI ARKADAŞLARINIZIN DA GÖREBİLMESİNİ SAĞLAMAK ADINA FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Akbank Direkt Serbest Hesap ile %11 Tanışma Faizi

Anında Hızlı ve Uygun Burganbank İhtiyaç Kredisi

Bankaların güncel faiz oranları

72 Ay Vadeli 60.000 TL Konut Kredisini En Düşük Faizli Veren Bankalar

Yorum yapın