Vakıfban Altın Çağı Hesabı İle Güveli Altın Birikimi

Vakıfban Altın Çağı Hesabı Nedir?, Vakıfban Altın Çağı Hesabı Özellikleri- Altın uğrunda savaşların yapıldığı ve imparator canına mal olduğu, bayanların ve erkeklerin en güzel süs eşyası. Gelmişten geleceğe en değerli birikim aracı ve en değerli alım gücünü simgeliyor altınlar. Tabi hal böyle olunca da bir çok insanın da hayallerini süslüyor ve yatırımlarını bu ölçüde yapıyorlar. Altınlarda birike birike en sonunda güzel ve anlamlı bir servet oluveriyor.

VAKIFBANK ALTIN ÇAĞI HESABI GENEL AÇIKLAMA

En değerli yatırım aracı olarak altın gözükse de bazı sıkıntıları oluyor. En büyük sıkıntısı ise hırsızlık olayları oluyor. Düşünün 10 yıl altın biriktiriyorsunuz ve bir gecede hırsız bu emeğinizi alıp gidiyor. Bu durum gerçekten can sıkıcı bir durum. Sırf altınları çalınmasın diye geceleri uyumayan insanlar bile var. Bankalarda bu sıkıntınızı bildiğinden hem kendisi için bir yatırım aracı hemde sizler için güvenli bir biriktirme yeri olarak altın hesapları açıyorlar. Bugün güvenli bir şekilde altın biriktirmenize alternatif oluşturması adına Vakıfban Altın Çağı Hesabı detaylarına ineceğiz.

VAKIFBANK ALTIN ÇAĞI HESABI ÖZELLİKLERİ

VakıfBank’a gelin, siz de altın çağınızı yaşamaya başlayın. VakıfBank’ta Altın Çağı Hesabı açtırarak hem gram cinsinden altın alıp satabilir hem de Düzenli Altın Birikimi Talimatı vererek bütçenizden ayıracağınız belirli tutarlarla, gram bazında altın alarak tasarrufta bulunabilirsiniz. Hesabın özellikleri; Altın Çağı Hesabı, 0,01 gram ve katları şeklinde altın alıp satmanızı sağlayan, bir vadesiz altın depo hesabıdır. Altın Çağı Hesabı’nızdan hesap işletim ücreti alınmaz.

Altın Çağı Hesabı, faizsiz bir yatırım aracıdır. Altın değer kazandıkça, sizin de birikimleriniz değerlenir. Altın Çağı Hesabı ile altın alım-satım işlemlerinizi, daha avantajlı kurlardan gerçekleştirebilirsiniz. Altın Çağı Hesabı’nda altınlarınızı, çalınma riski olmadan ve işçilik kaybı taşımadan hesabınızda biriktirebilirsiniz. Altın alım-satım işlemlerinizi İnternet Bankacılığı’ndan, VakıfBank ATM’lerinden ve şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

VAKIFBANK ALTIN ÇAĞI HESABI HAKKINDA EN ÇOK MERAK EDİLENLER

Altın Çağı Hesabının özellikleri nelerdir?: Altın Çağı Hesabı, 0,01 gram ve katları şeklinde altın alıp satmanızı sağlayan bir vadesiz Altın Depo hesabıdır. Altın Çağı Hesabının avantajları nelerdir?: Altın Çağı Hesabı ile daha avantajlı kurlardan altın alım-satım işlemlerinizi yapabilirsiniz. Vadesiz Altın Çağı Hesabınıza, şubelerimizin yanı sıra günün 24 saati İnternet Bankacılığı’ndan ve VakıfBank ATM’lerinden ulaşabilirsiniz.

Altın Çağı Hesabı ile altının gramajının az olması, düşük ayarlı ya da eski tarihli olması gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Çalınma, kaybolma riski olmadan ve işçilik maliyeti ödemeden hesabınızda güvenle altın biriktirebilirsiniz. Vadesiz Altın Çağı Hesabınız için hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Altın Çağı Hesabını nereden açabilirim?: Altın Çağı Hesabınızı size en yakın şubemizden ve VakıfBank ATM’lerinden açabileceğiniz gibi, İnternet Bankacılığı’ndan da açabilirsiniz.

Altın Çağı Hesabını nasıl açabilirim?: Herhangi bir Vakıfbak  şubesinee başvurarak Vadesiz Altın Çağı Hesabı açtırabilirsiniz. Herhangi bir VakıfBank ATM’sinden “Hesap İşlemleri” menüsü altında yer alan “Altın Çağı Hesabı İşlemleri”ne girerek “Altın Alış” başlığı altından Vadesiz Altın Çağı Hesabı açabilirsiniz. İnternet Bankacılığı kullanıcısı iseniz; “Altın Çağı İşlemleri” başlığından “Altın Çağı Hesap Açma”ya girerek bakiyesiz Altın Çağı Hesabı açma işleminizi yapabilirsiniz.

Altın Çağı Hesabına Altın Alış/Satış işlemlerini nereden ve nasıl yapabilirim?: Altın Çağı Hesabınıza altın alış ve satış işlemlerinizi en yakın şubemizden ve VakıfBank ATM’lerinden yapabileceğiniz gibi, İnternet Bankacılığı kullanıcısı iseniz; “Altın Çağı İşlemleri”ne girerek hafta içi mesai saatleri arasında altın alış/satış işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

VAKIFBANK DÜZENLİ ALTIN BİRİKİMİ TALİMATI

Düzenli Altın Birikimi Talimatı’nın özellikleri nelerdir?: Altın Çağı Hesabı “Düzenli Altın Birikimi Talimatı” ile talep edeceğiniz aralıklarla Vadesiz TL hesabınızdan Altın Çağı Hesabınıza otomatik olarak gram bazında altın alışı yapabilirsiniz. Düzenli Altın Birikimi Talimatı’nın avantajları nelerdir?: Düzenli Altın Birikimi Talimatı ile bütçenizden ayıracağınız belirli tutarlarla gram bazında altın satın alarak tasarrufta bulunabilirsiniz. Düzenli Altın Birikimi Talimatı ile ilgili her türlü işleminizi şubelerimizin yanı sıra günün 24 saati İnternet Bankacılığı’ndan yapabilirsiniz.

Altın Çağı Hesabıma Düzenli Altın Birikimi Talimatı’nı nereden verebilirim?: Altın Çağı Hesabınıza, Düzenli Altın Birikimi Talimatı’nı en yakın şubemizden verebileceğiniz gibi, İnternet Bankacılığı kullanıcısı iseniz; “Altın Çağı İşlemleri” başlığı altında yer alan “Düzenli Altın Birikimi Talimatı”na girerek verebilirsiniz. Düzenli Altın Birikimi Talimatı’nı hangi hesaplarımdan verebilirim?: Düzenli Altın Birikimi Talimatı’nı sadece vadesiz TL hesaplarınızdan verebilirsiniz.

Düzenli Altın Birikimi Talimatı ile Altın Çağı Hesabıma hangi tutarlarda altın alımı yapabilirim?: Düzenli Altın Birikimi Talimatlarınızı TL olarak vermek isterseniz asgari 100 TL, azami 950.000 TL’ye kadar talimat verebilirsiniz. Düzenli Altın Birikimi Talimatlarınızı gram olarak vermek isterseniz asgari 1 gram, azami 10.000 gram’a kadar 1 gram ve katları şeklinde talimat verebilirsiniz.

Düzenli Altın Birikimi Talimatı verdiğimde talimatım ne zaman gerçekleşir?: Düzenli Altın Birikimi Talimatınız, talimat günü saat 16.00-18.00 arasında talimat günündeki banka gram Altın Satış fiyatı esas alınarak gerçekleşecektir. Düzenli Altın Birikimi Talimatınızın hafta sonlarına veya resmi tatil günlerine denk gelmesi halinde, talimat bir sonraki iş günü gerçekleşecektir.

 

Yorum yapın