Türkiye Finans e-Devlet Kapısı

Türkiye Finans e-Devlet Kapısı- 21. Yüzyıldayız ve  teknoloji çağını yaşıyoruz. Teknoloji hiç olmadığı kadar ileri seviyelere ulaştı. Bu sayede de kurum ve kuruluşlar teknolojinin imkanlarından faydalanarak hizmetlerini sunuyorlar. Özellikle e-devlet sistemi sayesinde bir çok işimizi oturduğumuz yerden halleder hale geldik. Askerlik durum belgesinden tutunda, sabıka kaydınıza kadar, resmi kurumlarda 1 saate yapılacak işleri, e-devlet sayesinde 2 dakikada çözebiliyorsunuz.

TÜRKİYE FİNANS E-DEVLET  KAPISI GENEL AÇIKLAMA

Tabi e-devlet sistemi bu kadar geliştikçe daha da büyüdü. Bir çok özel kurum da bu sisteme entegre olmaya başladı. Özellikle bankalar e-devlet sistemine girmek için can atıyorlar. Düşünün 1 sisteme girerek hem hava durumunu öğrenebiliyor, hemde bankacılık işlemlerinizi hallediyor hemde 4A Hizmet Dökümünüzü alabiliyorsunuz. Bugün sizler için Türkiye Finans e-Devlet Kapısı konusunu işleyeceğiz. Hazırsanız konumuza geçiş yapabiliriz.

E-DEVLET  NEDİR?

e-Devlet Kapısı, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan bir internet sitesidir. Kapı’nın amacı kamu hizmetlerini vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunmaktır. e-Devlet Kapısı, entegre elektronik hizmetler, kurumlar listesi ve güncel duyurular gibi kısımlardan oluşmaktadır. Bu sayede kullanıcılar ihtiyaçları doğrultusundaki bilgi ve hizmetlere kolaylıkla erişebileceklerdir.

TÜRKİYE FİNANS E-DEVLET  KAPISI NASIL KULLANILIR?

Tüm müşterilerimiz hiçbir ücret ödemeden, Türkiye Finans İnternet Şubesi’ne Müşteri Numarası ve Parolası ile giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üstünde yer alan “e-Devlet Giriş” butonu ile e-Devlet kapısına otomatik olarak bağlanarak sunulan kamu hizmetlerini kullanabilirler. Ayrıca, www.turkiye.gov.tr üzerinden Türkiye Finans İnternet Şubesi Müşteri Numaranız ve Parolanız ile e-Devlet sistemine giriş yapabilirsiniz.

Bunun için e-Devlet giriş ekranında bulunan “İnternet Bankacılığı” ile giriş sayfasına tıkladıktan sonra “Türkiye Finans” logosunu seçmeniz yeterlidir. e-Devlet sistemini kullanabilmeniz için Türkiye Finans İnternet Şubesi Parolanızın olması yeterlidir. İnternet Şubesi Parolanız yok ise buraya tıklayarak anında alabilirsiniz.

E-DEVLET KAPISINDA NE TÜR HİZMETLER VERİLMEKTEDİR?

e-Devlet Kapısı üzerinden vatandaşlara verilen hizmetler genel olarak şöyle gruplandırılabilir: Entegre elektronik kamu hizmetleri, Ödeme işlemleri, Kamu kurum ve kuruluşlarına ait kısa yollar, Güncel bilgiler ve duyurular, Kurumlardan vatandaşlara mesajlar gibi hizmetlere ulaşılabilmektedir. Bunun yanı sıra kamu kurumları arasında bilgi ve belgelerin paylaşımı e-Devlet Kapısı tarafından sunulan hizmetler ile sağlanmaktadır. Diğer tüm hizmetlere ulaşmak için tıklayınız.

Türkiye Finans İnternet Şubesi parolanız yok ise bankamız banka kartı veya kredi kartlarıyla “Anında Şifre” adımından parolanızı kolaylıkla alabilirsiniz. Böylece bir yazının daha sonuna gelmiş olduk. Umarım sizler sizler için istifadeli bir yazı olmuştur. Bu yazı dışında farklı konu başlıklarımız için aşağıdaki yazı galerimizi inceleyebilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

İlk sigorta giriş tarihi öğrenme İlk tescil tarihini nasıl bulurum ?

Türkiye Finans SGK Ödemeleri

Türkiye Finans Ticari Kredi Kartları ve Özellikleri

 

 

Yorum yapın