Türkiye Finans Avantjlı Mortgage Kampanyası

Türkiye Finans Mortgage Hesaplama, Türkiye finans mortgage kredi- Değerli okurlarımız, özel bir konut kredisi haberiyle karşınızdayız. Konut hayali kuran insan sayısı ciddi boyutlara ulaşmış durumda. Herkes kısa zamanda ev sahibi olmak istiyor. Küçükte olsa bizim olan, bize ait olan bir ev istiyoruz diyorlar. Dünyanın bin bir çeşit hali var. Üstelik ev sahipleriyle uğraşmak da bir başka dert. Her yıl zam. Yok eve iyi bakmıyorsun, tafrasının yanında, çocuğum gelecek evi boşalt çilesi de bir başka.

TÜRKİYE FİNANS AVANTAJLI MORTGAGE KAMPANYASI GENEL AÇIKLAMA

Ayda 800 TL, 1.000 TL kira ödemek hakikatten insana dokunuyor. Bunun farkındayız. Bizlerde kira ödeyerek ev sahibi olabilmeniz adına bugün sizler için Türkiye Finans Avantjlı Mortgage Kampanyası hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Bu sayede hem elinizde kredi alabilmeniz için bir alternatif olacak, hemde faiz ödemeden kar payı ile ev sahibi olabileceksiniz. Malumunuz Türkiye Finans bir katılım bankasıdır. Yani faizsiz bankacılık işlemleri bulunmaktadır.

TÜRKİYE FİNANS AVANTAJLI MORTGAGE KAMPANYASI

Hem hayalinizdeki eve kavuşun, hem de büyük tutarlı mal ve hizmet alımlarınız için finansman ihtiyacınızı karşılayın. Türkiye Finans, Avantajlı Mortgage Finansmanı ile hep yanınızda. Değerlendirilmesi gereken mükemmel bir kampanya hazırlanmış. Dilerseniz şimdide bu özel kredi kampanyasının detaylarına inelim ve soru cevaplar şeklinde ilerleyelim.

AVANTAJLI MORTGAGE FİNANSMANI NEDİR?

Avantajlı Mortgage Finansmanı; hayal ettiğiniz eve kira öder gibi sahip olmanızı sağlayan ihtiyacınızı uzun vadeli ve düşük kâr oranları ile temin eden bir finansman desteğidir. Avantajlı Mortgage Finansmanı ile %0.87’den başlayan uygun kâr oranları ve 120 aya varan vade imkânı ile konut sahibi olabilirsiniz. Yeni bir ev almak dışında; konut tadilatı, düğün masrafları gibi harcamalar yapmanız gerekiyorsa Avantajlı Finansör’ü ihtiyacınız olan çözümü sunar. Siz de Avantajlı Finansör ve kredi kartı başvurusu yapın ve 2 adet otomatik ödeme talimatı verin, Avantajlı Mortgage Finansmanının sunduğu ayrıcalıklardan faydalanın.

AVANTAJLI MORTGAGE FİNANSMANIN AVANTAJLARI NEDİR?

İster ilk kez ev sahibi olun, ister yatırım amaçlı konut satın alın Türkiye Finans Avantajlı Mortgage Finansmanı ile kira öder gibi emlak sahibi olabilirsiniz. Avantajlı Finansör limitinizi katılım bankacılığı çerçevesindeki tüm ihtiyaçlarınız için kullanabilir, alışverişlerinizi peşin fiyatına yapabilir ve 48 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Kampanya kapsamında sahip olacağınız Avantajlı Finansörünüz uygun kâr oranlarına sahiptir.

Dilerseniz alışverişlerinizi kredi kartınız ile kolayca yapabilir” TAKSİTLE” uygulamasından yararlanarak ödemelerinizi zorlanmadan yapabilirsiniz. Faturalarınız için otomatik ödeme talimatı vererek ödemelerinizi takip etmek zorunda kalmazsınız. Avantajlı Mortgage Finansmanı hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için sizi de Türkiye Finans şubelerine uğrayabilirsiniz.

AVANTAJLI MORTGAGE FİNANSMANI ÖRNEK ÖDEME TABLOSU?

100.000 TL Finansman Tutarı 12 Ay Vade ve %0.87 Kar Oranı ile alabilirsiniz. Toplam Tahsis Ücreti 500 TL dir. Aylık Maliyet Oranı %1,12 ve Yıllık Maliyet Oranı %13,41 dir. 

100.000 TL Finansman Tutarı 48 Ay Vade ve %0.89 Kar Oranı ile alabilirsiniz. Toplam Tahsis Ücreti 500 TL dir. Aylık Maliyet Oranı %0,99 ve Yıllık Maliyet Oranı %11,90 dir. 

100.000 TL Finansman Tutarı 72 Ay Vade ve %0.93 Kar Oranı ile alabilirsiniz. Toplam Tahsis Ücreti 500 TL dir. Aylık Maliyet Oranı %1,02 ve Yıllık Maliyet Oranı %12,23 dir. 

100.000 TL Finansman Tutarı 120 Ay Vade ve %0.95 Kar Oranı ile alabilirsiniz. Toplam Tahsis Ücreti 500 TL dir. Aylık Maliyet Oranı %1,03 ve Yıllık Maliyet Oranı %12,33 dir. 

100.000 TL baz alınarak oluşturulan  “Avantajlı Mortgage Finansmanı” örnek ödeme tablosu olup , tahsis ücreti finansman tutarının %0,5 ‘i (binde beşi) tutarında alınmaktadır. Tahsis ücretine yasal vergi tutarı da dahil edilmiş olup, aylık ve yıllık maliyet oranına kar oranı, tahsis ücreti, ekspertiz masraf tutarı ve ipotek tesis masrafı dahil olup, sigorta ücretleri dahil edilmemiştir.  Dask ve Konut sigortası bedeli finansmana konu konuta göre değişiklik göstermekte olup, kampanya kapsamında Ferdi Güvence Sigortası yapılmaktadır. Örnek ekspertiz masraf tutarı 510 TL ve ipotek tesis ücreti 150 TL olarak baz alınmıştır

AVANTAJLI AYLIK FİNANSÖR ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

10.000 TL Finansman Tutarı 12 Ay Vade ve %1.28 Kar Oranı ile alabilirsiniz. Toplam Komisyon Ücreti 0 TL dir. Aylık Maliyet Oranı %1.37 ve Yıllık Maliyet Oranı %16.46 dir. 

10.000 TL Finansman Tutarı 48 Ay Vade ve %1.28 Kar Oranı ile alabilirsiniz. Toplam Komisyon Ücreti 0 TL dir. Aylık Maliyet Oranı %1.37 ve Yıllık Maliyet Oranı %16.49 dir. 

10.000 TL baz alınarak oluşturulan katılım bankacılığı prensiplerine uygun örnek Avantajlı Finansör  ödeme tablosudur. Aylık ve yıllık maliyet oranına Ferdi Güvence Sigortası tutarı dahil edilmemiştir. Banka finansman başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. Avantajlı Finansör’den yararlanabilmek için “Avanajlı Mortgage Finansmanı” kampanyası kapsamında Mortgage Finansmanı başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Kampanya için son başvuru tarihi 31.01.2017’dir. Detaylı bilgi için Türkiye Finans Şubeleri’ni ziyaret edebilirsiniz.

Sevgili okurlarımız, böylece bir yazının daha sonuna gelmiş olduk. Gördüğünüz gibi faiz oranları gayet makul seviyelerde. Üstelik faize de bulaşmıyorsunuz. Beğendiğiniz konutu Türkiye Finans satın alıyor daha sonrada belirli bir komisyon ile size satışını gerçekleştiriyor. Dilerseniz aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarımızı da inceleyebilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Türkiye Finans e-Devlet Kapısı

KuveytTürk Altın Bankacılığı Ürünleri

Türkiye Finans SGK Ödemeleri

Türkiye Finans Ticari Kredi Kartları ve Özellikleri

 

Yorum yapın