Qnb Finansbank Kurban Bayramına Özel 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

2017 Qnb Finansbank Kurban Bayramı İhtiyaç Kredisi, Kredi Notuna Göre Hesaplı Kredi, Bayram Kredisi – Bayram hazırlıkları nasıl gidiyor bakalım? Biraz masraflı olsa gerek. Merak etmeyin herkes bu bayramın masraflı olduğundan dem vurup duruyor. Birde ailenin büyüklerini görseniz. Küçükler il dışın dan gelecek diye bir sürü hazırlık yapıyorlar. Kurban ibadeti de öte yandan başka bir masraf. Kara kara düşünmeden edemiyoruz.

QNB FİNANSBANK BAYRAMA ÖZEL KREDİ

Tabi kurban ile birlikte bir de hayatımızın olmazsa olmazı olan ihtiyaçlarımız var. Haliyle de bu masraflarının tümünü karşılamak adına bir çok kimse kredi çekmeyi planlıyor. 724kredi.net ailesi olarak da bankaların en özel bayram kampanyalarını sizler ile buluşturmuştuk zaten. Şimdide farklı bir alternatif olması için Qnb Finansbank’ın Kurban Bayramına Özel İhtiyaç Kredisinden söz edeceğiz. Bu kampanyanın faiz oranları, kredi şartları ve başvurunun nasıl yapılacağını anlatacağım. Şartlar size uyarsa elbetteki değerlendirmeye alabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK KURBAN BAYRAMI İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Malum kredisiz olmuyor. Herkesin kendine göre bir nedeni ve sebebi oluyor kredi çekmek için. Bayramda bahanesi oluveriyor. Qnb Finansbank’ta kurban bayramı ihtiyaç kredisi ile en az 1.000 TL ve en fazla 30.000 TL nakit para alabilme fırsatı sunuyor. Ayrıca kredi vadesi de 3 ay ile 48 ay arasında yapılabiliyor. Buda esasen güzel bir özellik. Kredi tahsis ücreti bulunuyor. Hayat sigortası da yaptırmanız gerekiyor. Tabi qnb Finansbank aracılığı ile.

KREDİ NOTUNA GÖRE FAİZ ORANLARI

Kredinin faiz oranları ise kredi notuna göre belirleniyor. Kredi skoru yüksek olanlar daha düşük faiz oranı ile kredi alabiliyorken, kredi skoru arttıkça faiz oranı da yükselişe geçiyor. Faiz oranları %1,28 ile %1,73 (dahil) aralığında oluyor. Bu açıdan kredi notunuza iyi bakmanız gerekiyor. Kredi notunu merak edenler isterlerse BURAYI tıklayarak Kredi Notu Nasıl Sorgulanır? konulu yazımızı okuyabilirler. Ha bir de isterseniz kredinizi 3 ay ertelemeli olarak da alabilirsiniz. Kredinizi şimdi alıp 3 ay sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Tabi bu sizin tercihiniz.

Bu kampanya ile günde 5 tl’ye 5.000 TL, günde 10 TL’ye 10.000 TL ve 15 TL’ye 15.000 TL kredi alabiliyorsunuz. Bu sistem 30.000 TL’ye kadar gidiyor.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Krediye başvuru kanallarının başında banka şubeleri yer almaktadır. Bunun dışında dilerseniz T.C Kimlik Numaranızı mesaj metni olarak yazıp 5030’a yollayabilirsiniz. Bu şekilde de başvuru yapabiliyorsunuz. Ha birde online başvuru yapmak isteyenler BURADAN başvuru sayfasına ulaşabilirler. Tabi Qnb Finansbank müşterisi iseniz, kredinizi internet şubeden yada cep şubeden kullanabilirsiniz. Başvurunuzu da internet şubesinden yapabilirsiniz.

Hafta sonu dahi olsa kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylanan kredinizi de yine hafta sonu dahi olsa anında kullanabilirsiniz. Bu yönüyle müşterilerin işi daha da kolay. 5 dakika da kredi başvurusu yapıp, hemen anında kredinize ulaşabilirsiniz.

KREDİ NOTUNA GÖRE EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK FAİZ İLE KREDİ HESAPLAMA

10.000 TL kredi ihtiyacınız var. 48 ay vade ile bu borcu ödemek istiyorsunuz. Banka da kredi notunuza bakarak %1,28 faiz oranı uyguluyor. Kredi taksit tutarınız bu durumda 296 TL yapıyor. Kredi tahsis ücretiniz de 52,50 TL tutuyor. Ödemeniz gereken sigorta prim tutarı da 347,92 TL yapıyor. Yıllık toplam maliyet oranının da %20,4240 olduğunu söyleyelim.

10.000 TL kredi ihtiyacınız var. 48 ay vade ile bu borcu ödemek istiyorsunuz. Banka da kredi notunuza bakarak %1,73 faiz oranı uyguluyor. Kredi taksit tutarınız bu durumda 331 TL yapıyor. Kredi tahsis ücretiniz de 52,50 TL tutuyor. Ödemeniz gereken sigorta prim tutarı da 357,85 TL yapıyor. Yıllık toplam maliyet oranının da %28,3560 olduğunu söyleyelim.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.