QNB Finansbank CardFinans Ramazan Market Alışverişlerine 100 TL Para Puan

2017 Qnb Finansbank ramazan kampanyası, CardFinans ramazan ayı kampanyası, 100 TL Parapuan hediye – Maşallah ramazan ayı tüm bereketi ile gelmeye başladı. Her yerde ramazan ruhu yaşatılmaya çalışılıyor. İftarlar ve sahurları ile hoş geldin ramazan diyoruz. Ramazan ayında her ne kadar masraflarımız artsa da, bu durumu, daha doğrusu üzerimize binen maddi yükü bankaların kampanyaları ile azaltabiliyoruz. Şu sıralar kredi kartı kampanyalarının ardı arkası. Bu işte biz müşterilere yarıyor.

QNB FİNANSBANK CARDFİNANS RAMAZAN AYI KAMPANYASI

Kredi kartı kampanyalarının temelini dağıtılan chip paralar ve para puanlar oluşturuyor. Bu sayede bizler de masraflarımızı daha da azaltabiliyoruz. Bu yazımızı QNB Finansbank’a ayırdık. CardFinans müşterileri için özel bir ramazan kampanyası başlatılmış. Bizlerde inceledik ve muhakkak ki sizlere sunmamız gerekliliği hissettik. Alışverişinizi 90 liraya yapacakken, neden 100 lira vererek yapacaksınız ki. İşte QnB Fİnansbank Card Finans Ramazan Kampanyasının Ayrıntıları;

CARDFİNANS RAMAZAN AYI MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI AYRINTILARI

Bu kampanyanın detaylarını sizlerin, yapacağı market alışverişleri oluşturuyor. Geniş ailelerin, çok fazla market alışverişi yapanların ve gıda yardımı yapacakların düşünüp, değerlendirebilecekleri bir kredi kampanyası. Sizlerde bireysel kredi kartınızı kullanarak 100 lira ve üzerindeki her market alışverişleriniz de 10 lira da para puan kazanabilirsiniz. Genel toplamda ise 100 TL para puan kazanma şansınız var. Bu kampanya 26 mayıs 2017 tarihinde başladı. Ayrıca da son yararlanma tarihi ise 24 haziran 2017 dir.

KAMPANYAYA NASIL DAHİL OLABİLİRİM?

Kampanyaya dahil olmak isteyen cardfinans kullanıcılarının, qnb finansbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonunuzu kullanmanız gerekiyor. Sizlerde harcama yapmadan önce mesaj metni olarak RAMAZAN yazıyorsunuz. Daha sonra da bunu 2273‘e gönderiyorsunuz. Burada her operatör kendi tarifesine göre ücretlendirme yapıyor. Kayıt işleminiz yapıldıktan sonra kampanyaya da dahil edilmiş oluyorsunuz. Harcama yaptıktan sonra hemen kazandığınız para puanlar kartınıza yükleniyor.

PARA PUAN SON HARCAMA TARİHİNE DİKKAT EDİN

Kartınıza yüklenen para puanları ise 31 temmuz 2017 tarihine kadar harcamanız gerekiyor. Harcamazsanız sizlerden geri alınıyor. Eğer qnb finansbank’a ait farklı kredi kartlarınız var ise, bunları da kampanyaya dahil ederek kullanabilir ve harcamalarınızdan para puan kazanırsınız. Ama tüm kartların toplamından kazanabileceğiniz maksimum hediye tutarı 100 TL dir. Kampanya müşteri bazlıdır. Doğal olarak da bir müşterinin kazanabileceği en yüksek para puan 100 lira ile sınırlıdır.

AYNI GÜN AYNI İŞ YERİNDEN ALIŞVERİŞ

Arkadaşlar, dikkat etmeniz gereken,çok önemli bir konu var. Bu kampanyaya göre eğer aynı gün ve aynı yerden üst üste 100 lira ve üzeri harcama yaparsanız, sadece ilki dikkate alınacak ve sadece birinden para puan kazanabileceksiniz. Bunun yerine aynı iş yerlerindeki alışverişlerinizi aralarına gün koyarak gerçekleştiriniz. Örneğin 200 liralık alışveriş yapacaksanız, Aynı gün yaparsnaız 10 TL kazanırsınız. Ama bunu iki güne yayarsanız her 100’er liralık toplamda 200 liralık alışverişinizden 20 TL para puan kazanırsınız.,

Ha bir de iade işlemleri de var. Diyelim ki aldığınız ürünü yada ürünleri iade ettiniz. Bu durumda, bu alışverişinizden kazandığınız para puanlarınız da iptal edilmektedir. Ama diyelim ki siz para puanı harcadınız ve iade işlemi gerçekleştirdiniz. Banka bu defa da kartınıza para puanınız kadar borç yansıtmaktadır. Para puan ile yaptığınız alışverişler kampanya dışındadır. Toptan satış ve ticari amaçlı kullanımlarda kampanya dahilinde değildir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.