İş Ortağı Arıyorum

İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir, Bursa, Almanya, Amerika ve Türkiye de İş Ortağı Arıyorum- Bu devirde artık herkes okumuş ve bir meslek sahibi. İş şartları da gerçekten de çok fazla zor. 3 kişinin yapması gereken işi bir kişinin üstüne yığıyorlar. Ayrıca Diyelim ki 2 üniversite mezunusunuz ama müdürünüz git çay yap diyebiliyor. Bu durum gerçekten de oldukça fazla can sıkıcı bir durum. Yüzbinlerce hatta  milyonlarca insan bu durumdan muzdarip ve bir çıkış yolunu arıyorlar.

İŞ ORTAĞI ARIYORUM GENEL BİLGİ

Ne için mi bir çıkış yolu aranıyor? Elbetteki kendi iş yerini kurmak için. Çünkü kendi iş yerini kurup rahat rahat işini yapıp para kazanmak istiyor insanlar. Lakin ceplerini yokladıkların da gerekli ve yeterli parayı bulamıyorlar. Bunun için de kimisi yaptığı işe geri dönmek zorunda kalıyor, kimsi de mecburen orta arıyor. Ülkemizde çok fazla ortak açılmış iş yeri var. Kafalar uyduktan sonra ve yaptığınız işi de prensipli ve ahlaklı bir şekilde yaptıktan sonra başarıda beraberinde geliyor.

İŞ ORTAĞI ARIYANLAR

Örneğin eletrikçisiniz ve tek başınıza bir iş yeri açamıyorsunuz. Doğal olarak da bir ortak arıyorsunuz. Ortağınızın su tesisatçısı olması sizin hem daha fazla para kazanmanızı hemde farklı yollardan para kazanmanızı sağlayacaktır. Bu sayede de ortaklaşa açtığınız işyerinizin giderlerini de ortaklaşa karşılarsınız. Aynı bu şekilde pide ustasısınız dır ve kürekçi bir ortak arıyorsunuzdur. Aynı bu şekilde aklınıza gelebilecek tüm dallarda ortaklık kurabileceğiniz durumlar olabilir.

Ortak araba ve bulma konusu toplumun adeta kanayan bir yarası gibi. Bizlerde elimizi taşın altına koyup silere yardımcı olabilmek adına bu yazıyı derledik. Ortağa mı ihtiyacınız var? bilgilerinizi aşağıya yorumlayın ve nasıl birini aradığınızı yazın. Bu şekilde ortağınızı bulmaya çalışın. Çünkü sitemizin günlük tıklanma oranları çok iyi. Bu yazı sayesinde aradığınız iş ortağına biran önce kavuşun.

İŞ YERİNE ORTAK ARAYANLAR

Un fabrikanız vardır ve işleri büyütmek için bir ortağa ihtiyaç duyabilirsiniz. Lahmacuncu yeriniz vardır ve işleri büyütmek için bir kebapçı ortağa ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Büyük bir marketiniz vardır ve tek başınıza burayı işletmek size ağır geliyordur. Sabah saat 6 da marketi açıp,  gece 12 de kapatmak gerçekten de zor. Sizlerde işyerinize ortak arıyorsanız aşağıya nasıl bir kişi aradığınızı yorumlayabilirsiniz. Bu sayede de kısa sürede bir cevap alabileceğinize inanıyorum.

UYARI

Değerli okurlarımız, bu yazıyı sizlere fayda sağlaması ve sıkıntınızı ortadan kaldırabilmek adına derledik. Bundan dolayı da aşağıya telefon numaranızdan ziyade e-mail adresinizi bırakın. Bu şekilde sizinle iletişime geçsinler. Güvenmediğiniz kişiler ile de ortaklık kurmayınız. Bizlerde yorum bırakanların kim oldukları bilmediğimizden sorumluluk kabul etmiyoruz.

Böylece bir yazının daha son cümlelerine gelmiş olduk. Bu yazıdan ziyadesiyle istifade edeceğinize inanıyorum. Yapmak istediğiniz işi ve şehrinizi yazın. Sonrada ortağınızı bekleyin. Belki bu sayede oldukça kaliteli bir ortaklık elde edebilirsiniz. Bizden iş ortağı arayan okurlarımız için sunabileceğimiz şey bu kadar. Ayrıca aşağıda sizler için özel olarak hazırladığımız konu galerimizi de mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz. Yeni bir iş haberinde buluşmak dileğiyle.

LÜTFEN BU YAZIYI KENDİ İŞ YERİNİ AÇMAK İSTEYEN OLABİLDİĞİNCE İNSANIN DA GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Bankalar 2.000 TL Maaş ile Ne Kadar Kredi Verir

Genç Girişimciler İçin KOSGEB Girişimcilik Destekleri

KOSGEB PROJESİ NASIL HAZIRLANIR? TIKLA ÖĞREN

3 Adımda KOSGEB’ten kolayca kredi alma yöntemleri

 

Yorum yapın