Halkbank Usta Girişimci Kredisi

Halkbank Usta Girişimci Kredisi- Değerli dostlarımız bugün sizler için özel bir kredi haberi yapmayı planlıyoruz. Ülkemizde Kobilerin en fazla tercih ettiği bankalardan biri olan halkbank kendi işinizi kurmanız için mükemmel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sizlerde artık elin işinde çalışmaktan bıktıysanız ve kendi işinizi kurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazı sizler için bir çıkış kapısı olabilir. Sizlerden ricam bu yazıyı sonuna kadar okumanız.

HALKBANK USTA GİRİŞİMCİ KREDİSİ GENEL AÇIKLAMA

Sizlerde kendi mesleğinizde uzmanlaşıp usta olduysanız artık hem kendi işinizi kurabilir hemde yanınızda elemanlarınızı çalıştırabilirsiniz. Bugün sizler için Halkbank Usta Girişimci Kredisinden söz edeceğiz. Girişimci ruha sahip herkes bu krediden hakkıyla yararlanacaktır. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu kredinin detaylarına inelim.

HALKBANK USTA GİRİŞİMCİ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Girişimcilerin yeni iş kurmaları ve ekonomik hayata katılmalarını desteklemek amacıyla Girişimci Kredisi ürününü geliştirilmiş. Yeni iş fikirleri ve buluşlar “Halkbank Girişimci Kredileri”  ile hayat buluyor. Mesleki kuruluşlardan eğitim sertifika/belgesi bulunan ve ilgili iş kolunda deneyim sahibi olan ve kendi iş yerini açmak isteyen girişimcilere yöneliktir.

Usta Girişimci Kredisi‘nden; En az ilkokul mezunu olan, Kurmayı düşündüğü iş kolu ile ilgili bilgi, beceri sahibi olduğunu gösteren mesleki kuruluşlardan alınmış eğitim sertifikasını belgeleyen, Kuracağı iş konusunda faaliyet gösteren iş yerlerinde en az 5 yıl çalıştığını gösteren belgeye sahip, 30 yaşını aşmamış olan girişimciler yararlanabilir. Kredinin Özellikleri: Kredi Limiti: 30.000 TL, Kredi Türü: Aylık Eşit Taksitli Kredi, Vade: 1 yıla varan anapara ödemesiz dönem imkanı ile toplam 36 ay vade alabilirsiniz.

KİMLER FAYDALANABİLİR?

Başvuru tarihi itibariyle, 1 yılı aşmamak üzere ticari faaliyette bulunan veya herhangi bir faaliyeti ya da kendine ait bir işyeri olmayıp kendi işini kurmak isteyen girişimciler faydalanabilmektedirler. Girişimci Kredilerimizden faydalanabilmek için şirket kuruluşunun tamamlanmış olması gerekmektedir.

GEREKLİ OLAN BELGELER

Girişimci Kredilerimizden faydalanabilmek için şirket kuruluşunun tamamlanmış olması ve şu belgeler ile başvuru yapılması gerekmektedir; Girişimci Kredisi Başvuru Formu, Firma Sahibi/Ortaklarının Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı/Ehliyet) Fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi veya Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Sicili Gazetesi, Vergi Levhası, Temsile Yetkili Kişilerin Noter Onaylı İmza Sirküleri, Gelir ve Varlık Durumunu Gösteren Belgeler(Tapu, Taşıt Ruhsatı vb.), Öğrenim Durumu Belgesi/Eğitim Sertifikası, Daha Önce Çalıştığı İş Yerlerini Gösteren Belgeler ibraz edilmelidir.

DİĞER ÖNEMLİ AVANTAJLAR

Girişimci Kredisi kullanan müşteriler, 6 ay boyunca şube kanalıyla yapacakları hesaptan yapacakları havale işlemleri ve tahsile alınan çeklerine %50 oranında masraf indirimi uygulanacak olup, 6 ay boyunca hesap işletim ücreti alınmayacaktır. Ayrıca, girişimcilere, işyeri sigortası, mesleki sorumluluk sigortası, ferdi kaza sigortası gibi sigorta ürünleri ve KOBİ-Esnaf Emeklilik Planı sigorta ürünler uygun şartlarla sunulmaktadır.

Sevgili okurlarımız, yukarıdaki şartlar bana da uyuyor diyorsanız, bu krediyi düşünebilirsiniz. Tüm ustalar bu krediyi değerlendirebilir. Böylece bu yazınında son cümlelerine gelmiş olduk. Daha faklı konular için dilerseniz aşağıdaki konu başlıklarımızı inceleyebilirsiniz. Merak ettiğinizi tıklamanız yeterli olacaktır.

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP ARKADAŞLARINIZIN DA GÖRMESİNİ SAĞLAYABİLİR MİSİNİZ?

Halkbank KOBİ Gayri Nakdi Kredi ile para ihtiyacınız için hızlı çözümler

Halkbank KOBİ Nakdi Krediler ile Tüm ihtiyaçlarınıza anında nakit kredi

 

Yorum yapın