Halkbank Franchising Kredisi ile Başarıya Ortak Olamaya Ne Dersin ?

Halkbank Franchising Kredisi Detayları ve Özellikleri- Ülkemizde işçi olarak çalışmak gerçekten de zor. Yani vasıfsız işçilerden bahsetmiyorum elbetteki. Yalnız bir iş yerinde usta olarak çalışan, uzaman olarak çalışan yada diploması olan bir sürü kişi var. Bunların ortak sıkıntısı hak ettikleri maaşı alamamadır. Ayrıca iş verenler tarafından başka işlerde de kullanımları çok sıkıcı bir durumdur. Aşçı Başı ama gel gör ki bekçilikte yaptırılıyor, getir götür işi de.

İŞ VERENİNDEN ŞİKAYET EDEN HERKES KENDİ İŞİNİ AÇMAK İSTİYOR AMA

Artık yeter deyip kendi iş yerini açmak isteyen binlerce insan var. Ama bu düşünceleri daha belirmeden sönüveriyor. Çünkü bir iş yeri açmak gerçekten de kolay değil. İş yeri bulacaksın. Tamir tadilatını yaptıracaksın. Eleman bulacaksın. Gerekli ekipmanları alacaksın derken dünyanın masrafı var. Birde ruhsat işleri falan bu iş gerçekten de çok zor. Bu paranın altından nasıl kalkarım diyenler çözümü mecburen geri işlerine dönmekte buluyorlar.

Bir de iş tutar mı tutmaz mı? millet hizmetinizi ve sunumunuzu ve konseptinizi beğenir mi? Bunların hepsinde kocaman bir soru işareti var. Tabi en büyük soru işareti de Maddi kaynakta. Tamam gerekirse evimi satayım ama ya tutmazsa? sorusu binlerce yetenekli insanı maalesef ki kendi kabuğuna geri döndürüyor. İşte bugün sizler için çok güzl bir kredi kampanyasından söz edeceğim. Bunu Halkbank geliştirmiş. Franchising Kredisi diye. Dilerseniz bu kredinin özelliklerine hep beraber bakalım.

HALKBANK FRANCHISING KREDİ KAMPANYASI

Sizlerde işim korkmaz diye endişe ediyorsanız, o halde daha önce denenmiş ve bir çok insan tarafından beğenilerek marka haline gelmiş işletmelerden Franchising almaya ne dersiniz? Kurulu düzeniniz konseptiniz masa sandalyenize kadar her şey zaten sizlere gönderiliyor. Hatta uzmanlar gelip sizler için mekanınızı bile hazırlıyorlar. Hemde dışardan alacağınız fiyatın çok çok altına. Broşürlerden, kartvizitleri ve kampanyalara kadar bir çok konuda da ücret ödemeden yararlanabiliyorsunuz.

Ayrıca da reklam için para falan vermiyorsunuz. Millet TV8 Survivor izlerken reklamlar giriyor ve sizin iş yeriniz ile ilgili reklam çıkıveriyor. Bu süper bir şey. Tabi Franchising sisteminde ilgili markaya yıllık veya aylık isim hakkı konusunda bir ücret ödüyorsunuz. Bu genelde yıllık oluyor ama öyle çok da büyük bir para değil. İşte halkbank da sizlerin daha fazla başarı elde edebilmeniz için kredi desteği ve imkanı sunuyor. Avantajlı faiz oranları ve uygun vade sayısı ile dört dörtlük bir hizmet.

HALKBANK FRANCHISING KREDİSİ DETAYLARI

Ben diğer bankalarda böyle bir krediye rastlamadım. Onuda açıkça söyleyeyim. Franchising giriş bedelinden tutun da iş yerinizin tüm ihtiyaçlarınızın giderilmesine kadar finansman desteği alabiliyorsunuz. Şimdi sıkı tutunun. Kredinin Vadesi en fazla 60 aydır. Yani 5 yıldır. Beş yılda aldığınız paranın mislini çıkarırsınız zaten. Ayrıca ödeme seçenekleri de var. Örneğin aylık eşit taksitli ödeme imkanı olduğu gibi, 3 ayda bir, 6 ayda bir eşit taksitli ve serbest taksitli özellikleri de vardır.

Alacağınız kredide ilk yılınıza binaen 6 aylık ödemesiz süre verilebiliyor. Bu ise daha da güzel bir şey. 6 ay da kendinizi iyice toparlarsınız. Franchising giriş bedelinin, demirbaşların, dekorasyonun ve yapılacak tüm harcamaların %75’ine kadar kredi alabiliyorsunuz. Bunun dışında Franchising kredisi ile bazı özel hizmetlere de ulaşabiliyorsunuz. Bunları da sayalım hemen. Teminat mektubu, Dost hesap kredisi, Paraf business kart, fatura tahsilatları, Vergi ve SGK ödemeleri gibi hizmetleri de alabilirsiniz.

Değerli okurlarımız, sizlerde kendi işinizi kurmak istiyorsanız franchisin sisteminden ekmek yiyebilirsiniz. Bu açıdan değerlendirmenizi tavsiye ederim. Tabi son karar her zaman için sizlerin. Bizler sadece sıkıntılarınız için alternatifleri olan haberler yapmaya çalışıyoruz. Bizlerden şimdilik bu kadar. Ayrıca dilerseniz aşağıda sizler için hazırladığımız ve farklı konulardan oluşturduğumuz galerimizi de inceleyebilirsiniz. Merak ettiğinizi tıklamanız yeterli olacaktır.

LÜTFEN BU YAZIYI KENDİ İŞYERİNİ KURMAK İSTEYENLERİN DE GÖREBİLMELERİNİ SAĞLAYABİLMEK ADINA FACEBOOK GİBİ SOSYAL PAYLAŞIM ADRESLERİNİZ İLE BEĞENEBİLİR MİSİNİZ?

Sicil Affı Resmi Gazetede Yayınlandıktan Sonra Hemen Kredi Çekebilir Miyim?

240 ay vade ile konut kredisi veren bankalar ve kredi kullanım şartları

Adana, Antalya, Mersin, Muğla evde yapılacak ek işler

İşyeri Açma Kredisi Veren Bankalar

 

Yorum yapın