Garanti Bonus American Express Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Bonus American Express Kredi Kartı Başvurusu- Kredi noktasında ülkemizde en fazla başvuru yapılan bankaların önde geleni Garanti Bankası, kredi kartı başvurularında da ön sıralarda yer alıyor. Kim ne derse desin kredi kartı hayatımızın bir gerçeği. Kredi kartı olmadan dışarı bile çıkamıyoruz. Öyle bir vakit oluyor ki daha ay ortasındayken cebimizdeki para tükeniyor ve günlük alış verişlerimizi bir şekilde gerçekleştirmemiz gerekiyor.

GARANTİ BONUS AMERICAN EXPRESS KREDİ KARTI GENEL AÇIKLAMA

Günlük alışverişleriniz için bankalar değişik özeliklerde kredi kartlarını sizlerin beğenisine sunuyor. Tabi kredi kartı noktasında en fazla tercih edilen garanti bankasının mükemmel bir ürünü ile karşınızdayız. Bugün sizler için Garanti Bonus American Express Kredi Kartı Başvurusu konusunu işleyeceğiz. Bu kredi kartının özelliklerinden tuttun da nasıl temin edebileceğinize kadar bir çok soruyu sizler için cevaplandıracağız.

GARANTİ BONUS AMERICAN EXPRESS KREDİ KARTI ÖZELLİKLERİ

Bonus American Express’le günlük alışverişlerinizi yaparak yılda 420 TL ekstra bonus kazanma fırsatı sizi bekliyor. Bonus American Express’le ayda 35 TL ekstra bonus, yılda toplamda ekstra  420 TL fazla bonus kazanmak için tek yapmanız gereken kartınızı günlük alışverişlerinizde tercih etmek. Market, akaryakıt ve restoran harcamalarınızın tümünde %1 ekstra bonus, ayda toplamda 25 TL ekstra bonus kazanabilirsiniz. 25 TL bonusun üzerine 10 TL daha bonus kazanmak için ise market, akaryakıt ve restoranlarda 10 adet 25 TL ve üzeri harcaması yapmanız yeterli.

Kazandığınız bonuslarla dilediğiniz zaman bedava alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Bonusları kazanmak için ekstra bir kampanya takip etmek durumunda kalmayacaksınız. Ayrıca tüm bonus kampanyalarından bonus kazanmaya devam edeceksiniz. Günlük alışverişlerinizde en çok kazanan siz olacaksınız!BonusFlaş uygulaması üzerinden de yaptığınız harcamaları ve kazandığınız bonusları takip edebilirsiniz.

Kazanımlar müşteri bazında olup bir müşteri bir ay içerisinde en fazla 35 TL ekstra bonus kazanabilecektir. Ekstra 10 TL bonus için aynı gün aynı iş yerinde yapılan harcamaların ilki geçerli olacaktır. İnternetten yapılan harcamalar, MoTo (mail order,telefon order), temassız işlemler dahildir, bonus kullanımları dahil değildir. Kazanılan bonuslar geri alınmayacaktır. Kazanılan bonuslar alışverişi takip eden bir sonraki ay karta yansıtılır. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Ayrıntılı bilgi için bonus.com.tr.

GARANTİ BONUS AMERICAN EXPRESS DİĞER DETAYLARI

Bonus American Express’le Garanti Bankası’nın yanı sıra İş Bankası, Vakıfbank, Denizbank ve TEB dahil olmak üzere 1 milyonu aşkın noktada işlem yapabilirsiniz. Bonus American Express’inizle tüm Paramatik’lerden vadesiz hesaplarınıza ulaşabilir, Paracard’ınızla yaptığınız para çekme, para yatırma gibi işlemleri Bonus American Express’inizle de rahatlıkla yapabilirsiniz.

Birbirinden farklı nakit çözümlerimiz her ihtiyacınızda yanınızda! Bonus American Express’inizle nakit çözümler ve ödeme kolaylıkları ile ilgili bir çok farklı ürün alternatifinden faydalanabilirsiniz Ücretsiz Taksitli Nakit Avans ile formalitesiz, sabit taksitle ödeyebileceğiniz uygun faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayın Siz ödemenizi peşin yapın taksiti İşlem Taksitlendir ile Bonus yapsın. Dilediğiniz bir ekstrenizi Ekstre Atlat ile 1 ay sonra ödeyin.

Alışverişinizi Bonus’la yapın, istediğiniz işlemi İşlem Ertele ile 1 ay öteleyin. Acil paraya mı ihtiyacınız Var? Taksitli Para ile ihtiyaçlarınızı ertelemeyin Hesabınızda para olmasa da Karttan Havale/EFT ile İnternet şubesinden ve Paramatik’lerden havale ve EFT yapabilirsiniz.

GARANTİ BONUS AMERICAN EXPRESS KREDİ KARTI BAŞVURUSU İÇİN BURAYI TIKLAYABİLİRSİNİZ. 

Bonus American Express Asıl Kart Ücreti 107,00 TL ve Ek Kart Ücreti 53,5 TL dir. American Express asıl kartlarının ve ek kartların yıllık kart aidatı 1 yılın sonunda kartlarına yansıtılır. Yanılmıyorsam bu kredi kartı hakkında tüm olup bitenleri sizler ile paylaşmış olduk. Günlük alışverişlerde muhakkak ki değerlendirilmesi gereken bir kredi kartı.

Garanti Bonus Business Kredi Kartı Başvurusu

Yorum yapın