Garanti Bankası Dijital Kredi

Garanti Bankası Dijital Kredi- En güncel ve en doğru bilgilerin yer aldığı 724kredi.net‘in değerli okurları, ihtiyaç kredilerinizi en karlı şekilde alabilmeniz adına bankaların kredi kampanyalarını sizlere sunuyoruz. Bir çok bankanın kredi verilerini sitemizde bulabilirsiniz. Malumuz, tatil, ev eşyası yenileme, işyeri tadilatı, okul masrafları, çeyiz tamamlama ve daha bir çok şey için paraya ihtiyaç duyuyoruz. Bunları giderebilme adına bir birikiminiz olsa bile ona karışmak istemeyiz.

GARANTİ BANKASI DİJİTAL KREDİ GENEL BİLGİLERİ

Bundan dolayı da bankalardan kredi alarak aylık taksitler ile öderiz. Bugünde sizler için hazırladığımız konu başlığımız Garanti Bankası Dijital Kredi olacak. Oldukça güzel bir kampanya olduğunu da söylememiz gerekecek. Ne şubeye gitme derdi ne de sıra bekleme dersi. Başvurunuzu online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Zaten işin güzel tarafı da burası. Dilerseniz bir an önce bu kredinin özelliklerinden bahsedelim.

DİJİTAL KREDİ ÖZELLİKLERİ VE RİSK RAPORU ALMA

Garanti Bankası Dijital Kredi Özellikleri: Garanti İnternet veya Garanti Cep kullanıcısıysanız, hemen ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir ve  şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Üstelik farklı kanallarla yaptığınız ihtiyaç kredisi başvurularınızın takibini Garanti İnternet üzerinden yapabilir, başvurunuzu devam ettirerek kredi tutarınızı hesabınıza aktarabilirsiniz. Dilerseniz, kredi risk durumunuzu da Garanti İnternet’ten Başvuru menüsü KKB Raporları adımı Risk Raporu seçeneğinden öğrenebilirsiniz.

Garanti İnternet veya Garanti Cep‘ten yapılan başvurularda garanti müşterileri onaylanan tutar kadar kredi kullanabilirler. Maaş ödemesini Garanti’den almayan müşteriler için Garanti İnternet veya Garanti Cep’ten kullanılabilecek üst limit 25.000 TL’dir. Ne imza derdi nede vakit kaybı. Online olarak kredinize başvuruda bulunuyorsunuz. Ardından krediniz onaylanırsa da hemen kullanabiliyorsunuz.

ÖRNEK ÖDEME PLANI

10.000 TL Krediyi 48 Ay Vade ve %1,45 Faiz Oranı ile alabilirsiniz. Aylık Taksit Tutarınız 309,01 TL dir. Kredi Tahsis Ücreti 50,00 TL, Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı ise 175,00 TL dir. Yıllık Maliyet Oranı %23,3482 dir. Kredinin Toplam Maliyeti ise 14.882,61 TL olarak hesaplanmışdır.

25.000 TL Krediyi 48 Ay Vade ve %1,33 Faiz Oranı ile alabilirsiniz. Aylık Taksit Tutarınız 749,51 TL dir. Kredi Tahsis Ücreti 125,00 TL, Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı ise 375,00 TL dir. Yıllık Maliyet Oranı %21,2653 dir. Kredinin Toplam Maliyeti ise 36.101,51 TL olarak hesaplanmışdır.

50.000 TL Krediyi 48 Ay Vade ve %1,19 Faiz Oranı ile alabilirsiniz. Aylık Taksit Tutarınız 1446,27 TL dir. Kredi Tahsis Ücreti 250,00 TL, Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı ise 750,00 TL dir. Yıllık Maliyet Oranı %18,8760 dir. Kredinin Toplam Maliyeti ise 69.671,21 TL olarak hesaplanmışdır.

Yıllık maliyet oranı olarak ifade edilen oran efektif yıllık faiz oranı olup, hesaplamasına sigorta primi dahil edilmemiştir. Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir.

GARANTİ DİJİTAL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILMAKTADIR?

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılmaktadır? Garanti İnternet Başvurular menüsü Kredi adımı İhtiyaç Kredisiseçeneğinden kredi başvurusunda bulunabilir, değerlendirme sonucunuzu anında öğrenebilirsiniz. Değerlendirme sonrasında işlemleri tamamlamanız durumunda kredi tutarınız şubeye gitmenize gerek kalmadan hesabınıza aktarılmaktadır. Hemen başvurun. Garanti Cep Başvurular menüsünden Kredi Başvurusu’na tıklayarak anında İhtiyaç Kredisi Başvurusunda bulunabilirsiniz. Değerlendirme sonrasında işlemleri tamamlamanız durumunda kredi tutarınız şubeye gitmenize gerek kalmadan hesabınıza aktarılmaktadır.

KREDİ BAŞVURU TAKİBİ NASIL YAPILIR?

Kredi Başvuru Takip Nasıl Yapılmaktadır? Garanti İnternet Başvurular menüsü Kredi adımı sayfası Devam Eden Kredi Başvuruları başlığı altında tüm kanallardan yaptığınız başvuruların durumunu takip edebilir, Başvuru Tamamla seçeneğiyle başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Garanti Cep Başvurular menüsünden Kredi Başvurusu’na tıklayarak Kredi Başvuru Takip adımından kredinizin sürecini takip edebilirsiniz.

Değerli okurlarımız, görüldüğü gibi basit ve kolay bir kredi başvuru ve kullanma yöntemi olan garanti dijital kredi sizlere de uyuyorsa değerlendirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da incelemeyi unutmayınız.

GARANTİ BANKASI KOMŞU ESNAF KREDİ KAMPANYASI

48 AY VADELİ GARANTİ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

GARANTİ BANKASI SONBAHAR İHTİYAÇ KREDİSİ

GARANTİ AVANS HESAP İLE PARANIZ HER ZAMAN HAZIR

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın