Esnaf ve Sanatkara Özel Krediler Halkbank’da Hesaplı Kredi İçin Tıkla

Halkbank Esnaf ve Sanatkara Özel Krediler, ESKKK Kefaletiyle Krediler, ESKKK Kefaleti Olmaksızın Krediler, Sıfır Faizli Esnaf Kredileri – Değerli okurlarımız, Halkbank’ın her zaman esnaf ve kobilerin en iyi destekçisi olduğunu söylüyoruz. Zira neredeyse tüm esnaf ve kobiler halkbank’ı tercih ediyor. Maddi sıkıntı hepimizde var ama esnaflarda daha da fazla var. Sezon hazırlığı, ürün ve mal temini, personel giderleri ve maaşları, iş yeri tadilatı gibi bir çok ihtiyaçtan dolayı esnaflarımız nakit ihtiyacı içerisindeler.

HALKBANK’DAN ESNAF VE SANATKARLARA ÖZEL KREDİLER

Kimisi borç alarak işini çözüme kavuşturmaya çalışıyor. Kimisi de kredi almanın derdinde. Burada mühim olan krediye ihtiyaç duyulan zamanda ve anında ulaşabilmek. Halkbank’da esnaf ve sanatkarlara özel krediler hazırlamış. Bizlerde bu kampanyalara değinerek sizlere sunmaya çalışacağız. Sizlerde kendinize en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

HALKBANK ESKKK KEFALETİYLE KREDİLER

İşletmenize özel vadeler ve uygun faiz oranı ile sizleri çok güzel krediler bekliyor olacak. Gerek hammadde, gerekse de döner sermaye ihtiyaçlarınızı karşılamak adına işletme kredisi alabiliyorsunuz. Ama en güzel yanı uzun vadeli oluşu. Aldığınız krediyi 60 aya kadar taksit yapabilirsiniz. Geri ödeme periyotlarınızı da aylık, 3 aylık yada 6 aylık olarak seçebiliyorsunuz. Risk grubunuza göre 75 bin lira, 100 bin lira ve 150 bin liraya kadar kredi alabiliyorsunuz.

Peki bu krediye kimler başvuru yapabiliyor? Hemen açıklayalım. Esnaf ve sanatkar odası ile esnaf ve sanatkar sicil müdürlüğüne kaydı olması gerekiyor. Bunun dışında Esnaf ve sanatkar kredi ve kefalet kooperatifine ortak olmak da gerekiyor. Başvurular halkbank şubelerinden gerçekleştirilebiliyor. Bankaya giderken de vergi levhanızı, nüfus cüzdan örneğinizi, esnaf oda kayıt belgenizi ve esnaf sicil tasdiknamenizi sunmanız gerekiyor.

HALKBANK ESKKK KEFALETİ OLMAKSIZIN KREDİLER

Halkbank ESKKK Kefaleti olmadan da hazine destekli kredi alabilmenize imkan tanıyor. Üstelik uygun ve cazip faiz oranları ile kredinizi alabiliyorsunuz. Gerek ham madde, gerekse de döner sermaye ihtiyaçlarınızı karşılamak adına işletme kredisi alabiliyorsunuz.Güzel yanı ise uzun vadeli oluşudur. Aldığınız krediyi 60 aya kadar taksit yapabilirsiniz. Geri ödeme periyotlarınızı da aylık, 3 aylık yada 6 aylık olarak seçebiliyorsunuz. Gelir ve giderlerinize göre göre 100 bin lira, 125 bin lira ve 150 bin liraya kadar kredi alabiliyorsunuz.

Peki bu krediye kimler başvuru yapabiliyor? Hemen açıklayalım. Esnaf ve sanatkar odası ile esnaf ve sanatkar sicil müdürlüğüne kaydı olması gerekiyor. ESKKK ortağı olmamalısınız. Ayrıca medeni haklarınızı kullanabilme ehliyetine de sahip olmanız gereklidir. Başvurular halkbank şubelerinden gerçekleştirilebiliyor. Bankaya giderken de vergi levhanızı, nüfus cüzdan örneğinizi, esnaf oda kayıt belgenizi ve esnaf sicil tasdiknamenizi sunmanız gerekiyor.

HALKBANK SIFIR FAİZLİ ESNAF KREDİLERİ

Kaybolmaya Yüz Tutan Meslek Kollarında Faaliyet Gösterenlere Kredi: Geleneksel, kültürel ve sanatsal değeri olan ayrıca 193 sayılı gelir vergisi kanununun 9 maddesinde yer alan meslek kollarında iş yapan esnaflar sıfır faizli kredi alabiliyorlar. Bunlara kısaca örnek verecek olursak; Çini ve çömlek yapımı, el dokuma işleri, bastonculuk, semercilik, bakır işletmeciliği, kaşıkçılık, yazmacılık, yorgancılık vb. işler. Esnaf vergi muafiyet belgesine sahip esnaflara %100 faiz indirimli kredi imkanı sunuluyor. Yalnız KOSGEB’den hibe destek alanlar bu krediden faydalanamıyorlar.

Ustalık Belgesi Sahibi Olup Yeni İş Yeri Kuran Girişimci Esnaf ve Sanatkarlara Kredi: Bu krediye başvuru yapacakların en az 3 yıl ustalık belgesi sahibi olması gerekiyor. Ayrıca ustalık belgesi ile ilgili meslek kolunda en az 1 yıldır kendi adına işletme kurduğunu da belgelendirmesi gerekiyor. Bu şekilde %100 faiz indirimli kredi imkanı sunuluyor. Yani sıfır faizli kredi alabiliyorsunuz. KOSGEB’den hibe destek alanlar bu krediden faydalanamıyorlar.

Genç Girişimci Esnaf ve Sanatkarlara Kredi: 30 yaşını tamamlamayan ve KOSGEB’den projelerini onaylatan esnaf ve sanatkarlar 100 bin liraya kadar %100 faiz indirimli kredi imkanı ile kredi alabiliyor. Başvurular halkbank şubelerinden yapılabiliyor. Detaylı bilgi için de halkbank’a uğramanız gerekiyor.

 

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.