Düşük Faizli Kredi Nasıl Alınır?

Düşük Faizli Kredi Bulma Yolları, düşük faizli kredi nasıl bulunur?- Ben küçükken babam ihtiyaçlarını giderebilme akrabalarından yada arkadaşlarından borç para alırdı. Aynı şekilde bir arkadaşı da borç para istediği zaman babam senet, faiz, imza, kefil hiç bir şey ile ilgilenmezdi. En güvenilir para bulma yolu buydu. Lakin ne olduysa artık kimse kimseye güvenemiyor. Dolayısıyla da borç para vermiyor. Haliyle de bankaların değeri de hiç olmadığı kadar artmış durumda.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ NASIL BULUNUR? GENEL AÇIKLAMA

İhtiyaçlarımıza her geçen gün yeni birisi ekleniyor. Eskiden araba lüks iken şimdi ihtiyaç. Eskiden cp telefonu lüks iken şimdi ihtiyaç. Bilgisayar ulaşılamayan bir kavramken artık her öğrencinin istediği bir ürün. Durum bu şekildeyken de bankalardan kredi çekemeden yapamıyoruz. Lakin burada asıl mevzu düşük faizli krediyi nasıl bulabilirim? oluyor. Kredi çekeceğiz bu kesin bir olgu. Lakin en düşük krediyi nasıl bulurum? sorusu bizim de yazımızı şekillendirecek.

Yazımızın devamında düşük faizli kredi bulmanızda izlemeniz gereken yollar neler bunları açıklamaya ve sizleri doğru bir şekilde yönlendirmeye çalışacağız. Bu konudan fazlasıyla istifade edeceğinize inanıyoruz. Bundan dolayı bu yazıyı olabildiğince çok arkadaşınıza okutmanızı rica ederek konumuza geçiş yapıyoruz.

ÖZEL GÜNLERDE DÜŞÜK FAİZ KAMPANYALARI

Değerli okurlarımız, kredi çekerken bu isteklerinizi özel günlere getirmeye çalışınız. Örneğin yılbaşı kredi kampanyaları buna örnek olarak gösterilebilir. Bankalar kredi verebilmek için adeta bir birleri ile kapışırlar. Bundna dolayıda faizlerde de bir indirim söz konusu olur. aynı bu şekilde, dini bayramları değerlendirebilirsiniz. Yada mesleğinize özel kredi kampanyalarınıda kaçırmamanızı öneririz. Örneğin öğretmeler gününde bankaların çoğu düşük faizli kredi imkanı sunar.

BANKALARDA FAİZ ORANLARI AYNI HANGİ KREDİYİ SEÇMELİYİM?

Sizlere bankaların bir çoğunu incelediniz ve 3 – 4 bankanın faiz oranlarının diğer bankalara göre hem düşük olduğunu hemde aynı olduğunu gördünüz. Burada banka seçimi yaparken hemen diğer gider kalemlerini inceleyin. Çünkü bazı zamanlarda düşük faizli krediler yanıltıcı olabiliyor. Burada asıl belirleyici olan kredi masraflarıdır. Örneğin ekspertiz ücreti ne kadar? Kredi tahsis ücreti var mı? Varsa ne kadar? Hayat sigortası primleri nasıl? Kasko isteniyor mu?

Trafik sigortası kaça yapılıyor? Tüm bu ekstra giderleri de incelemeniz en doğru krediyi seçmenize olanak tanıyacaktır. Bu sayede sizlerde düşük faizli en uygun krediye başvuruda bulunabilirsiniz. Dilerseniz şimdide diğer önemli özelliklere de bakalım;

KREDİ NOTUNUN DÜŞÜK FAİZDEKİ ÖNEMİ

Kredi istiyorsanız, kredi çekmeden önce muhakkak ki kredi notunuzu öncelikle öğreniniz. Dilerseniz BURADAN Kredi Notu Nasıl Öğrenilir konulu yazımıza ulaşabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kredi notu yüksek olanlara her zaman düşük faizli kredi verilmektedir. Sizlerde kredi notunuzu öğrenin. düşük ise bunu arttırabilir ardından da kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede düşük faizli kredi alabilirsiniz. Bu mevzu oldukça fazla önemlidir.

FİNDEKS KREDİ NOTU NASIL YÜKSELTİLİR? DURMA TIKLA SENDE ÖĞREN.

DÜŞÜK FAİZ İÇİN VADE SAYISI VE ÖNEMİ

Arkadaşlar kredi çekerken de birazda stratejik düşünmeniz gerekiyor. Nasıl mı? onuda hemen belirtelim. Öncelikle konut kredileri için konuşalım isterseniz. Düşük faiz istiyorsanız vade sayısını olabildiğince düşük tutmalısınız. Bundaki amaç; vade sayısı düştükçe faiz oranı da düşmektedir. Ayrıca yine vade sayısı az olduğundan ödeyeceğiniz faizde az olmaktadır. 100 bin lirayı 60 ay vade ile çekerseniz, ödeyeceğiniz faiz 30 bin lira civarlarındayken 120 ay vade ile çekerseniz, ödeyeceğiniz faiz 70 bin lira civarlarına çıkmaktadır.

İhtiyaç kredilerinde ise kredi notunun etkisinin yanında genelde kredi limiti arttıkça faiz oranı da düşüyor. yani sizlerde yüksek limitli krediyi düşük faiz ile elde edebilirsiniz. Bunu ufak bir örnek ile açıklayalım. Dün bir bankanın ihtiyaç kredisini inceliyordum. 30 bin lira kredi çekerseniz faiz oranı %1,14 iken, 10 bin lira kredi çekerseniz faiz oranı ise %1,39’a çıkıyor.

Değerli takipçilerimiz ve okurlarımız, öyle sanıyorum ki sizlerde tavsiye niteliğindeki bu maddelere uyarsanız daha da düşük faizli krediyi en uygun şekilde alabilirsiniz. Böylece bu yazınında sonuna gelmiş olduk. Bizleri okumaya ve takip etmeye devam edin. Yeni bir yazıda buluşmak dileğiyle. Ayrıca aşağıdaki konu galerimizi de incelemenizi özellikle tavsiye ederim

En uygun faizli bankaların verdiği yeni yıl kredileri için tıkla

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankadan Alınır? Durma Tıkla!!!

Konut Kredilerinde DASK Zorunlumu

 

 

 

Yorum yapın