Denizbank Sektörel Krediler

Denizbank Sektörel Krediler- Doğru ve güncel bilgilerin paylaşıldığı ve her geçen gün okuyucu potansiyelini arttıran 724kredi.net olarak bugün KOBİ’lere özel bir yazı derlemeye çalıştık. Sizlerde işlerinizde desteklenmek mi istiyorsunuz? yada naktit paraya mı ihtiyacınız var? O halde bu yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. Zira bugün Denizbank Sektörel Kredileri hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız.

DENİZBANK SEKTÖREL KREDİLERİ GENEL BİLGİLER VE DETAYLARI

Böylece sizlerde sektörünüze en uygun kredi seçenekleri ve uygun faiz oranları ile  alabilir ve firmanızı oldukça başarılı bir şekilde büyütebilirsiniz. Arzu ederseniz bu kredi sektörlerini ve detaylarını teker teker inceleyelim. Denizbank Sektörel Krediler Detayları: KOBİ’lerin nakdi ihtiyaçlarını karşılayan ve nakit akışlarına göre işlerini büyüten Sektörel Krediler Deniz’de. Sektörünüze en uygun krediler için sizlerinde muhakkak Deniz’e uğraması gerekiyor.

Çünkü sektörel kredilerde KOBİ’lerin Nakit akışına ve Sektörlerine özel ödeme planları ile uygun vade koşullarımız sizleri bekliyor olacak. Sektörün sezonsallığı göz önünde bulundurularak, yıl içinde nakit akışının durgun olduğu dönemlerde esnek geri ödeme planları ile Mobilya, Kırtasiye, Turizm gibi Sektörel Kredi paketlerimizden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz bu sektörleri teker teker inceleyelim;

DENİZBANK TURİZM KREDİSİ NELERİ KAPSIYOR?

1-) Turizm Kredileri: Her türlü yenileme, tadilat ve yatırım için en hesaplı krediler, Ege ve Akdeniz Bölgelerinde onlarca tedarikçiden indirimler ve finansal danışmanlık hizmeti Turizm Kredilerinde. Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, termal tesisler, yat ve tekne işletmecilerine, halıcıdan kuyumcu, restoran, bar, cafe, butik, hediyelik eşya mağazaları, poliklinikler ve bu firmalara mal ve hizmet sağlayan tedarikçilere kadar turizmden kazanç elde eden tüm KOBİ‘ler Turizm Kredileri avantajlarından yararlanabilir.

Özellikleri: Turizm İşletmeleri için esnek ödeme planı ile 36 aya kadar vade avantajı sağlar. Otel, Motel, Pansiyon gibi konaklama tesisi yatırımı yapan turizmcilerimiz için esnek ödeme planı ile 84 aya kadar vade imkanı sunar. Yat/Tekne işletmeciliği yapan Turizmcilerimiz için esnek ödeme planı ile 60 aya kadar vade avantajı sağlar.

MOBİLYA SEKTÖRÜ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

2-) Mobilya Sektörü Kredileri: Mobilya Sektöründe faaliyet gösteren; kereste, kaplama ve parke satıcıları, mobilya ve diğer ağaç ürünleri imalatçıları, üretim yapan tedarikçi firmalar ile toptan ve perakende satış yapan KOBİ‘lerin gerçekleştirecekleri mal ve hammadde alımları ile işyeri, ekipman yenileme ve yatırımlarının kredilendirilmesine yöneliktir.

Özellikleri: Mal ve hammadde alımı için kredi yıl içinde nakit akışının düşük olduğu Mart-Haziran aylarında geri ödemesiz, kalan aylarda eşit taksitlidir. 36 aya kadar vade imkanı vardır. Yatırım kredilerinde ise 120 aya kadar vade avantajı vardır. Uygun vade ve faiz oranları ile spot, rotatif kredi imkanları sunulmaktadır.

DENİZBANK KIRTASİYE SEKTÖRÜ KREDİLERİ

3-) Kırtasiye Sektörü Kredileri: Kırtasiye sektöründe faaliyet gösteren ana bayii, ana dağıtıcı, depo, toptan ve perakende ticaret yapan KOBİ‘lerin mal alım ve yatırım ihtiyaçlarını finanse etmek amacıyla kullanılabilen kredidir. Özellikleri: Kredi yıl içinde nakit akışının düşük olduğu Nisan – Eylül aylarında geri ödemesiz, kalan aylarda eşit taksitlidir. 36 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

DENİZBANK SERVİS VE TAŞIMACILIK KREDİSİ

4-) Servisler ve Taşımacılık Sektörü Kredileri: Servis ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren KOBİ‘lerin nakdi ihtiyaçlarını finanse etmek amacıyla kullanılabilen kredidir. Özellikleri: Kredi yıl içinde nakit akışının düşük olduğu Haziran – Eylül aylarında geri ödemesiz, kalan aylarda eşit taksitlidir. 36 aya kadar vade avantajı sağlar. Ayrıca Servis sektöründeki KOBİ‘lerin krediden faydalanabilmeleri için sektör deneyimlerinin en az 1 yıl olması gerekmektedir.

OTOMOTİV YAN SANAYİ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

5-) Otomotiv Yan Sanayi Kredisi: Otomotiv sektörüne yönelik; hammadde, ara mamul ve mal satışı gerçekleştiren yan sanayi KOBİ’lerin KOBİ sermayesi, mal ve hammadde alımları ile iş yeri, ekipman yenileme ve yatırımlarının kredilendirilmesine yönelik kredidir. Özellikleri: Kredi yıl içinde nakit akışının düşük olduğu Temmuz – Kasım arası aylarda geri ödemesiz (5 ay) kalan 7 ayda eşit taksitlidir.

ECZANE AÇACAKLAR İÇİN DENİZBANK KREDİSİ

6-) Eczane Kredisi: Size özel hazırlanan Eczane Kredisin ’den faydalanın, finansal ihtiyaçlarınız çözümsüz kalmasın! Teminatsız krediden, ücretsiz para transferine birçok avantajdan faydalanmak için siz de Deniz’e girin. Çünkü hayat Deniz’de güzel. Özellikleri: Teminatsız, Kefilsiz, Prosedürsüz uygun faiz oranları ile, 36 ay vade imkanı, 100.000 TL’ye kadar aylık ya da 3 ayda bir ödemeli eşit taksitli kredi kullanma imkanı sunar.

Kredi Başvuru Evrakları

Tüzel Kişilerden Alınacak Başvuru Evrakları (Varsa Kefil için de); Ortaklara ve Kefillere ait Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İmza Sirküleri, Varsa Oda Kayıt Belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi (Kuruluş ve Son Gazete), Vergi Levhası, Son 2 Yıla ait Bilanço ve Gelir Tablosu ve Varsa Ortaklara ve Şirkete ait Mal Varlığı Dökümü (Tapu Fotokopileri) gerekmektedir.

Şahıs Firmalarından Alınacak Başvuru Evrakları (Varsa Kefil için de); Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İmza Beyannamesi, Varsa Oda Kayıt Belgesi, Son 2 Yıla ait Vergi Levhası, Son 2 Yıla Ait Hesap Defteri veya Bilanço ve Gelir Tablosu ve Varsa Mal Varlığı Dökümü (Tapu Fotokopileri) belgeleri gerekmektedir.

Değerli okurlarımız, yazımız biraz uzun sürdü ama tüm detayları da sizler için bir araya getirerek belirtmeye çalıştık.

48 AY VADELİ DENİZBANK CEBİMDE KREDİ 

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın