CardFinans Market ve Benzin Harcamalarından İnanılmaz İndirimler

QNB Finansbank, Cardfinans market ve benzin programı, cardfinans market kampanyası, cardfinans benzin kampanyası- Ülkemizde en fazla harcama yapılan iki kalemden birisi market diğeri ise benzindir. Üreticiliğimizin yanında ciddi bir de tüketici toplumuyuz. Bankalarda harcamaları kendi bankaları kanalı ile yapılması için bir birinden güzel kampanyalar yapıyor. Bu kampanyalar kullanıcılara da ayrıcalıklı olma hissi veriyor. Hem banka hemde kullanıcılar kazanıyor.

CARDFİNANS MARKET VE BENZİN HARCAMA PROGRAMI GENEL AÇIKLAMA

Qnb Finansbank geliştirdiği ürün ve kampanyalar ile sizlerin ayrıcalıklı olmanızı sağlıyor. Cardfinans market ve benzin alışverişlerinizde mükemmel indirim ve fırsatlar sunuyor. Ülkemizde en fazla tercih edilen kredi kartlarından birisi olan cardfinans sizlere sağladığı avantajlar sayesinde keyifli bir alışveriş imkanı da sunuyor. Dilerseniz Daha fazla vakit kaybetmeden ve sizleri de daha fazla sabırsızlandırmadan market ve benzin harcamalarınızda nasıl indirim kazanabileceğinizi açıklayalım.

CARDFİNANS MARKET VE BENZİN HARCAMA PROGRAMI AYRINTILARI

CardFinans sahibiyseniz Market ve Benzin Programı’na katılın. Bu sektörlerde tek seferde yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde %5 indirim kazanın. Tek yapmanız gereken programa üye olmak ve aylık 300 TL ya da 500 TL paketlerinden birini seçmek. 300 TL’lik paketi seçerseniz ayda 30 TL, 500 TL’lik paketi seçerseniz ayda 50 TL’ye kadar indirimli alışveriş avantajına sahip olacaksınız. İndirim fırsatlarından yararlanmak için dilerseniz bir sektörü, dilerseniz her iki sektörü birden seçebilirsiniz.

Market ve Benzin Programı’na nasıl üye olacaksınız?

BM yazarak 2273’e mesaj atın. Telefon Bankacılığı yetkilimiz en kısa sürede size geri dönecek ve pakete katılmanız için onay talimatınızı alacak. Program üyeliğiniz, Telefon Bankacılığı’na talimat verdiğiniz gün başlayacak ve o günden itibaren market ve benzin harcamalarından indirim kazanacaksınız. İnternet Şube‘ye girin, Kredi kartı işlemleri > Kampanyalar > Paketler ve Dönemsel Kampanyalar menüsünden pakete giriş yapın. QNB Finansbank ATM’lerinde Size Özel Kampanyalar menüsünden paketinizi seçin İndirim almak için üyelik başvurunuzdan sonra market ve benzin sektörlerinde hizmet veren CardFinans üye işyerlerinden, QNB Finansbank POS’u kullanarak 50 TL ve üzeri alışveriş yapmanız yeterli olacak.

Market ve Benzin Programı nasıl çalışır?

Programa dahil olduğunuzda başvuru yaptığınız kart ve varsa bu karta bağlı ek kartlar ile yaptığınız harcamalardan indirim kazanırsınız. İndirimleriniz alışveriş anında yansır. İndirim tutuar bilgisini; slip mesajınızdan, bir sonraki gün dönem içi hareketlerinizden veya hesap özetinizden toplu halde izleyebilirsiniz. Kazandığınız indirimleri ve aylık yansıyan paket ücretinizi her ay hesap özetinizden takip edebilirsiniz.

İndirimleriniz hiç bir zaman geri alınmaz ve her ay hesap özetinize yansıtılır. Toptan gıda alışverişleri ve ticari kartlar ile yapılan alışverişler programa dahil değildir. Program süresi 1 yıldır. Kartınız kullanıma açık olduğu sürece programa kaydınız her yıl yenilenir ve üyeliğiniz güncel program ücreti ile devam eder. Pakete dahil olduktan sonra 14 gün içerisinde cayma hakkınız bulunmaktadır. Cayma hakkına ilişkin ayrıntılı bilgiler için cardfinans.com.tr adresimizi ziyaret edebilir ya da Telefon Bankacılığı’nı arayabilirsiniz.

Paket süresi sonunda ya da paketten çıkış yaptığınızda , Market ve Benzin harcamalarında indirim fırsatından yararlanmadı iseniz aylık olarak yansıyan paket ücreti kartınıza iade edilir. Paketinizi iptali etmek isterseniz, dilediğiniz zaman kanallarımızdan talebinizi iletebilirsiniz.

HARCADIKÇA KAZANMA TABLOSU
Market-Benzin Programı Ücret Tablosu 300 TL Programı 500 TL Programı
Her bir sektör için indirim verilecek aylık maksimum harcama tutarı 300 TL 500 TL
Tek bir sektör için 1 ay içerisinde kazanılacak maksimum indirim tutarı 15 TL 25 TL
İki sektör için 1 ay içerisinde kazanılacak maksimum indirim tutarı 30 TL 50 TL
1 yıl süresince tek sektör için aylık bedel Market Programı 4 TL
Benzin Programı 8 TL
Market Programı 7 TL
Benzin Programı 12 TL
1 yıl süresince iki sektör için aylık bedel 8 TL 12 TL

Değerli okurlarımız, kendinizi özel hissedeceğiniz bir bir kampanyanın tanıtım yazısı ile sizlere seslendik. Sizlerde card finans sahibi iseniz alışverişlerinizde güzel indirimler kazanabilirsiniz. Bu yazı dışında dilerseniz aşağıda  Qnb Finansbank’ın diğer ürün ve hizmetlerini bulabileceğiniz konu galerimizi de inceleyebilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI DİĞER CARDFİNANS KULLANICILARININDA GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Cardfinans Ekstre Taksitlendirme ve Taksit Kolay Özellikleri

Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi QNB Finansbank

QNB Finansbank 180 Ay Vadeli Standart Konut Kredisi

QNB Finansbank Online Kredi Anında Hesabında

Yorum yapın