CardFinans Emekli Kredi Kartı

CardFinans Emekli Kredi Kartı- Bu yazıyı okuyorsanız emekli bir takipçimizsiniz. Ne mutlu size. Yıllardır çalışıp didindiniz yeri geldi bir sürü fedakarlıklar gösterdiniz ve sonunda da emekli hayatı sürüyorsunuz. Malumunuz bir çok banka emekliler için bir birinden güzel ve değişik kampanyalar düzenlemekte. Bunu yaparken de sizi potansiyel garanti müşteri gördüklerinden yapmakta. Yani her ay düzenli bir maaşı olan insanları tüm banklar kapmaya çalışır. Esasen bu da işi bankalar arası rekabete dönüştürmekte.

CARDFİNANS EMEKLİ KREDİ KARTI HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Bundan dolayı da siz değerli büyüklerimiz de bu işi fırsata dönüştürebilirsiniz. Malumunuz kredi kartları hayatımızın vazgeçilmezleri arasında. Harcamalarımızı onunla yapıyoruz çoğu zaman. Ama sadece bir kredi kartı taşımanız gerektiğini unutmayın. Zira çok kredi kartı taşıyanların sonu hep sıkıntı ile bitiyor. Bundan dolayı bir kredi kartı taşıyın ama avantajları ve kampanyaları ile de sizlere yarasın. Örneğin bugün sizler için tanıtımını yapacağımız kar Finansbank’a ait. CardFinans Emekli Kredi Kartı ile avantajlı alışveriş yapma kolaylığını yakalayabilirsiniz.

CardFinans Emekli; Artık Emeklilerin de kendilerine özel bir CardFinans‘ı var. Emeklileri 1.500’ü aşkın marka ve 250.000’in üzerinde alışveriş noktasında cazip avantajların yanı sıra, ihtiyaçlarına göre tasarlanmış indirim programlarıyla, özel bir kredi kartı bekliyor. Zaten kartın adı üstünde Emekli diye. Bu kredi kartı sizlere özel olarak hazırlanmış. Bundan dolayı sizlerde kampanya ve fırsatları değerlendirebilirsiniz.

CARDFİNANS EMEKLİ AVANTAJLARI VE DETAYLARI NELERDİR?

Emekli maaşını Finansbankdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, maaşlarını Bankamızdan almaya devam ettikleri sürece, Finansbank POS’larından yapacakları tek seferde 50 TL ve üzeri market alışverişlerinde, aylık 15 TL’ye kadar %5 indirim kazanıyor. İndirimler alışveriş anında yansıtılıyor. ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler indirim kapsamında değildir. Finansbank kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Toptan gıda alışverişlerinden indirim kazanılmaz.

Eczane Harcamalarında İndirim kazanabilirsiniz. Emekli maaşını Finansbankdan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahipleri, maaşlarını Bankamızdan almaya devam ettikleri sürece, eczane harcamalarında aylık 15 TL’ye kadar %5 indirim kazanıyor. İndirimler alışveriş anında yansıtılıyor.

Eğitim ve Sağlık harcamalarında taksit imkanı; CardFinans Emekli sahipleri, eğitim ve sağlık programlarına dahil olarak, 1 yıl boyunca, CardFinans üye işyeri olsun ya da olmasın, bu kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri tek çekim eğitim ve sağlık harcamalarını her bir sektör için aylık 8 TL ücret karşılığında, vade farksız 3 taksitte ödüyor.

CARDFİNANS SMS BAŞVURUSU

NOT: CardFinans Emekli kredi kartına başvurmak için EMEKLİ yazıp 2273’e mesaj gönderebilirsiniz. Değerli büyüklerimiz, sizler için bu haberi yapma gereği duyduk. Umarım istifadeli bir yazı olmuştur. Sizlerde cardfinans emekli sahib olarak bir çok avantajdan yararlanabilirsiniz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını muhakkak incelemeyi unutmayınız. Merak ettiğinizi tıklamanız yeterli olacaktır.

EMEKLİLERE AVANTAJLI DENİZBANK HİZMETLERİ

AKBANTAN EMEKLİLERE 300 TL CHİP PARA KAMPANYASI

MAAŞINI PTT DEN ALAN EMEKLİLERE AKTİFBANK ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

VAKIFBANK EMEKLİ KREDİSİ 10.000 TL 36 AY VADE VE %1,25 FAİZ ORANI

EMEKLİLERE EN DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VEREN FİRMALAR

YAPI KREDİ EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

LÜTFEN BU YAZIYI EMEKLİLERİN DE GÖREBİLMESİNİ SAĞLAYABİLME ADINA FACEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın