QNB Finansbank Kazançlı Paketler ile Kolay Bankacılık

Finansçıdan Kazançlı Paketler, Qnb Finansbank kazançlı paket özellikleri- Değerli okurlarımız, artık bir çok kavram ve konu değişmiş oldu. Zamanımız istekleri, hizmetleri  çok fazla değişti. Artık kurum ve kuruluşlar kişiye özel hizmetler sunmaya başladı. İleride de bu şekilde şekillenmeye başlayacak gibi. Şuan ülkemizde bazı bankalar, kimilerinin hoşuna gitmese de müşterilerini ayrıcalıklı kılma adına bu sistemi yani kişiye özel bankacılık sistemini uygulamaya çalışıyor.

QNB FİNANSBANK KAZANÇLI PAKETLER GİRİŞ BÖLÜMÜ

Kredi notu artık hayatımızda önemli bir yer kaplıyor. Kişiye özel bankacılık hizmetleri veren bankalarda kredi verirken müşterilerinin farkını ortaya koyabilme adına kredi skorlarını inceliyor. İyi müşterilerin kredi skoru yüksek olduğu için ayrıcalıklı kılma adına düşük faizli kredi veriliyor. Qnb Finansbank da bu bankalardan bir tanesi. Kendinizi daha da ayrıcalıklı kılmak isterseniz QNB Finansbank Paketleri ile bunu sağlayabilirsiniz? Peki nedir bu paket mevzusu? Hadi hep beraber inceleyelim.

FİNANSÇI KAZANÇLI PAKET TAM OLARAK NEDİR?

Bankacılık işlemlerinizi basit, çabuk ve ekonomik bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Bu hizmet ile size çeşitli paketler ve imkanlar sunuluyor. Belirleyeceğiniz paketler sayesin işlemlerinizi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Tabi bu haber henüz yeni. duyan kişiler bu paketlerden kendisine göre en fazla uygun olanını seçerek özel bir bankacılık hizmeti sağlıyor. Bu paketler ile aylık haklar elde edebileceksiniz. Dilerseniz şimdide bu paketleri teker teker inceleyelim.

FİNANSÇIDAN MİNİ PAKET

Bu paketten 1 yıl boyunca yararlanabilirsiniz. Her ay 2 defa ücretsiz EFT fırsatı elde ediyorsunuz. Ayrıca aylık ücretsiz iki defa TL Havale imkanı elde ediyorsunuz. Lakin bu imkanlardan internet ve cep şubeden yaptığınız işlemlerden yararlanıyorsunuz. En güzel yanı ise şubede sıra önceliği hakkınız oluyor. İsterseniz 50 kişi sizden önce gelsin. size özel sıra veriliyor. Lakin bu işlemler için de bir bedel ödemeniz gerekiyor. Aylık ödemeniz gereken tutar 9 TL kadardır.

FİNANSÇIDAN HESAPLI PAKET

Bu paketten de 1 yıl boyunca yararlanırsınız. Yapacağınız işlemlerden aylık olarak yararlanırsınız. Her ay 3 adet ücretsiz bir şekilde EFT yapma imkanınız olur. Ayrıca her ay 3 defa ücretsiz bir şekilde Havale yapabilme şansınız doğar. Bir diğer güzel özelliği ise aylık üç defa diğer bankaların ATM’lerinden ücretsiz olarak para çekme ve bakiye sorgulaması elde edersiniz. İhtiyaç kredisi aldığınız zaman kredi tahsis ücreti ödemezsiniz. Şubelere gittiğiniz zamanda size öncelik verilir. Bu paketin aylık ücreti 15 TL dir.

FİNANSÇIDAN SINIRSIZ PAKET

Paketler içerisinde en kapsamlı olanına gelmiş olduk. Bu paket 1 yıl süre için geçerlidir. Ücretsiz bir şekilde EFT yapma kolaylığı sağlanıyor. Aynı şekilde sınırsız bir şekilde ücretsiz olarak Havale yapabilme imkanınız da oluyor. Diğer bankaların ATM’lerinden sınırsız bir şekilde ücretsiz olarak para çekme ve bakiye sorgulaması işlemlerinizi yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisi mi lazım oldu? O halde kredi çekerseniz kredi tahsis ücreti ödemezsiniz. Tabi ki diğer paketlerde olduğu gibi şubede sıra çektiğiniz zaman öncelik elde edersiniz. Bu paketin aylık ücreti ise 19 TL dir.

QNB FİNANSBANK KAZANÇLI PAKETLER HAKKINDA DİĞER MERAK EDİLENLER

Bu pakatlerin ücretlerini peşin öderseniz %10 indirim elde edebilirsiniz. Tabi bunun dışında 12 ay taksitli olarak da ödeyebilirsiniz. Paket ücretleri ay sonunda vadesiz hesabınızdan tahsil ediliyor. Dilerseniz kredi kartınızdan da ödemenizi yapabilirsiniz. Aylık olarak kazandığınız hakları o ay içerisinde kullanmanız gerekiyor. Diğer aylara devir işlemi gerçekleştirilmiyor. Kredi tahsisi ücretinden ise yılda bir defa yararlanabiliyorsunuz. Paket değişikliği veya iptalinde QNB Finansbank şubelerine uğramanız gerekiyor.

LÜTFEN BU YAZIYI TÜM FİNANSÇILARIN GÖREBİLMESİ ADINA FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

“QNB Finansbank Kazançlı Paketler ile Kolay Bankacılık” üzerine 3 yorum

Yorum yapın