Garanti Bonus Flexi Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Bonus Flexi Kredi Kartı Başvurusu- Garanti bonus kartları içerisinde oldukça fazla tercih edilen bir kredi kartının tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Kredi kartları alışverişlerde vazgeçilmezlerimizden. Hatta günlük harcamalarımızda ise en fazla z ödeme araçlarından bir tanesi. Kredi kartlarını neredeyse hemen hemen her gün kullanıyoruz. Bundan dolayı hayatımızın gerçeklerinden bir tanesi. Kredi kartları doğru kullanıldığı vakit oldukça fazla avantaj sağlayan ürünlerdir.

GARANTİ BONUS FLEXİ KREDİ KARTI GENEL BİLGİ

Değerli okurlarımız, kredi kartları her ne kadar işimizi görse de bir de acı tarafı var. Bundan dolayı da doğru kullanmak esas olmalı. Kredi kartı tercih ederken avantajlı, kampanyalı, taksitlendirme özelliklerine sahip ayrıca bol bol cip para dağıtan ürünlerden olmalı. Sizlerde bir kredi kartı almayı düşünüyorsanız o halde bu yazımızı okumadan karar vermeyin. Bugün sizler için Garanti Bonus Flexi Kredi Kartı Başvurusu konulu yazıya değinmeyi düşünüyoruz. Hazırsanız başlayalım.

GARANTİ BONUS FLEXİ KREDİ KARTI ÖZELLİKLERİ

Bonus Flexi’de yıllık kart ücreti yok, Türkiye’nin en yaygın işyeri ağında bol taksit ve bol bonus var. Nasıl mı? Buyurun detayları; Bonus Flexi’nizle binlerce Bonus Program Ortağı’ndaki bonus fırsatları her an yanınızda. Bonus Flexi’nizle Bonus Program Ortakları tarafından yapılan taksitlerden faydalanır, alışverişlerinizden bol bol bonus kazanır, kazandığınız bonuslarla Bonus Program Ortakları‘nda bedava alışveriş yapabilirsiniz.

Peşin ödemek zorunda kaldığınız, keşke taksitle ödeyebilseydim dediğiniz peşin alışverişlerinizi hemen taksitlendirebiliriz. Bu ay yapmak zorunda kaldığınız, keşke bir sonraki ay ödeyebilseydim dediğiniz tüm peşin alışverişlerinizi hemen bir sonraki aya erteleyelim. Harcamanıza bağlı olarak yılda 50 TL’ye varan ekstra bonus fırsatından yararlanın.

Acil nakit mi gerekiyor? Ödemelerinize ara vermeye mi ihtiyacınız oldu? Nakit ihtiyaçlarınız ve ödeme kolaylıkları ile ilgili bir çok farklı ürün alternatifini Bonus Flexi’de bulabilirsiniz; Ücretsiz Taksitli Nakit Avans ile formalitesiz, sabit taksitle ödeyebileceğiniz uygun faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayın Dilediğiniz bir ekstrenizi Ekstre Atlat ile 1 ay sonra ödeyin Acil paraya mı ihtiyacınız Var? Taksitli Para ile ihtiyaçlarınızı ertelemeyin

GARANTİ BONUS FLEXİ KREDİ KARTI AYRINTILARI

Hesabınızda para olmasa da Karttan Havale/EFT ile İnternet şubesinden ve Paramatik’lerden havale ve EFT yapabilirsiniz. Bonus Flexi’nizle tüm Paramatik’lerden vadesiz hesaplarınıza ulaşabilir, Paracard’ınızla yaptığınız para çekme, para yatırma gibi işlemleri Bonus Flexi’nizle de rahatlıkla yapabilirsiniz. Faiz ve Ücretler için tıklayınız.

50 TL ve üzeri peşin alışverişleriniz için aylık %2,02 faiz oranı ile 3,5,6 8 aya kadar taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. (KKDF ve BSMV hariçtir.) Ayrıca, beyaz eşya ve mobilya ile eğitim ve öğrenim sektörlerinde diğer taksit seçeneklerine ek olarak 11 taksit seçeneğinden de yararlanılmaktadır.Bunun için işlem anında size sms geldiyse sms ile hemen başvurabilir, ya da işlemleriniz henüz ekstrelenmeden 444 0 333 Alo Garanti veya Garanti Şubelerinden başvurabilirsiniz. İşlem Taksitlendir’e İnternet Şubesi’nden başvurmak üstelik çok kolay! İnternet şubesinde, kredi kartları adımının altından işlemleriniz ekstrelendirilmeden İşlem Taksitlendir’e başvurabilirsiniz.

50 TL ve üzeri peşin İşlemler için aylık %2,02 faiz oranı ile 1, 2, 3 aylık erteleme talebinde bulunabilirsiniz. (KKDF ve BSMV hariçtir.) Bunun için işlemleriniz henüz ekstrelenmeden 444 0 333 Alo Garanti veya Garanti Şubelerinden başvurabilirsiniz. İşlem Ertele’ye İnternet Şubesi’nden başvurmak üstelik çok kolay! İnternet şubesinde, kredi kartları adımının altından işlemleriniz ekstrelendirilmeden İşlem Ertele’ye başvurabilirsiniz.İşlem taksitlendir özelliğinden yararlanılması halinde ilgili harcamalara ait ödemeler kesilecek ikinci ekstrede başlayacaktır.

Garanti POS’larından gerçekleştireceğiniz yıllık alışveriş tutarınız toplam 5.000 TL ve üzerine ulaştığında,Garanti POS’larından gerçekleştirdiğiniz yıllık harcama tutarınızın %0,2’si oranında hediye bonus kazanırsınız. Bu kapsamda bir müşteri bir yıl içerisinde en fazla 50 TL bonus kazanma hakkına sahiptir. Elektronik sektörlerinde en fazla 3 taksite kadar yararlanılabilir.

GARANTİ BONUS FLEXİ KREDİ KARTI BAŞVURUSU

Bonus Flexi kredi kartı başvurusu için BURAYI tıklamanız yeterli olacaktır. Açılan sayfa Garanti Bankasının kredi kartı web sitesine aittir. Burada Adınızı, Soyadınızı, Telefon Numaranızı ve Kimlik numaranızı girerek başvuru işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK GİBİ SOSYAL İLETİŞİM PLATFORMLARINDA PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Bankaların Müşteri Hizmetleri Telefon Numaraları

Garanti Bonus American Express Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Bonus Business Kredi Kartı Başvurusu

%1,14 faiz oranlı Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi

 

Yorum yapın