Finansbank Arıcılık Kredisi

Finansbank Arıcılık Kredisi- Son yıllarda ülkemizde oldukça fazla genişleyen ve yayılan arıcılığın ciddi manada bir gelir kapısı da olduğunu söylemek gerekiyor. Kilosunu minimum 40 TL den satıyorlar. Çerçeveli kovanlardaki bir arı ailesi kolonisinin bir senede verdiği bal miktarı mevsimin gidişi ve kovanların ortalaması olarak  20-30 kilodur. Bu işin tekniğini geliştirdiğiniz zaman bu oran 50-60 kilo kadardır. Hatta iyi geçen sezonlarda bu rakam çok çok yukarılara çıkabilmektedir. Sadece kovandan alabileceğiniz rakam minimum 2 bin lira dolaylarındadır.

FİNANSBANK ARICILIK KREDİSİ GENEL BİLGİ

Bide bu sayının 50 kovan olduğunu düşünün. Sizlerde bu karlı ve avantajlı işe girmeye karar verdiniz ve finansman desteğine ihtiyaç duydunuz. İşte tamda bu noktada finansbank sizlerin yardımına koşuyor. Zaten bugün söz edeceğimiz konumuz ise Finansbank Arıcılık Kredisi olacaktır. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan bu kredinin detaylarına kısaca bir bakalım.

FİNANSBANK ARICILK KREDİSİ DETAYLARI

Finansbank Arıcılık Kredisi: Arıcılık Kredisi, arı yetiştiricilerinin finansman ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilmiştir. Arıcılık Kredisi ile sezon içinde kovan, nakliye, ana arı ya da arı kolonisi alımı, balmumu, şeker gibi tüm üretim giderlerinizi karşılayabilirsiniz. Bu kredi işletme maliyetinin %85’ini karşılamaktadır. 24 aya kadar vade yapılmaktadır. 1/3/6/12 ayda bir ödemelidir. Esasen bu da oldukça önemli bir özellik. Çünkü ödeme güçlüğü çekmemeniz için gayet makul.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Gerekli Belgeler; Nüfus Cüzdanı fotokopisi, Arıcılık Kayıt Sistemi Belgesi/Arıcılar Birliği’nden alınacak Arıcı Kimlik Belgesi, Proforma fatura/satış teklif mektubu/alım satım tutanağı, Şubede yapılacak değerlendirme ile gerekli görülmesi durumunda ilave belge ve teminat talep edilebilmektedir.

Değerli okurlarımız, sizlerde arıcılık yapmak istiyorsanız yukarıdaki kredi desteğini düşünmeniz gerekecektir. Gerekli belgeler ile size en yakın Finansbank şubesine uğrayarak arıcılık kredisine başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da incelemeyi unutmayınız. Dilediğinizi tıklamanız yeterli olacaktır.

ŞEKERBANK SÜT SIĞIRCILIĞI VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN BESİCİLİĞİ KREDİSİ

ŞEKERBANK TAVUKÇULUK VE KANATLI HAYVAN KREDİSİ

ZİRAAT BANKASI KÜÇÜKBAŞ SÜT HAYVANCILIĞI KREDİLERİ

ZİRAAT BANKASI DAMIZLIK SÜT SIĞIRCILIĞI KREDİSİ İÇİN TIKLA

ZİRAAT BANKASI GENÇ ÇİFTÇİ KREDİSİ İLE 30.000 TL HİBE

LÜTFEN BU YAZIYI FACECEBOOK VE DİĞER SOSYAL İLETİŞİM AĞLARI İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın