Evde İş Arayanlar İçin Çok Özel Öneriler

EVDEN İŞ YAPMAK İSTİYORUM NELER YAPABİLİRİM ?

Evde iş olanakları, evde iş arayanlar, evde iş yapma imkanları, evde iş ilanları, evde ek iş: gibi bir çok arama yaptığınızı biliyoruz. Bizlerde en doğru ve en güncel bilgiler ile bu konulara açıklık getirmeye karar verdik. Zira internette bu konular cirit atarken yazıların içleri de genelde boş oluyor. Bir çok yazı da tıklanma amacı ile yazılmış. Ayrıca yanlış yönlendirmeler mevcut. Madem böyle bizlerde sizleri en doru şekilde yönlendirmeye gayret ettik ve bu özel yazı oluştu.

Yaşam şartlarındaki kötü gidişattan dolayı artık ev hanımları başta olmak üzere bir çok insan evde ek iş yapmaya başladı. Tek bir kişinin çalışarak aile geçindirmesi oldukça zor. Bu durumda da mecburen ablalarımız, annelerimiz ve teyzelerimiz de ellerini taşın altına koyarak ev ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Evde iş yapmak istiyorum diyenlere yapılacak işler konulu yazımıza da BURADAN ulaşabilirsiniz.

EVDE İŞ YAPARAK NE KADAR KAZANIRIM FİRMALARI NASIL BULURUM ?

Evde İş Yaparak ne kadar para kazanabilirim?; Sevgili okurlarımız, bu soru için işe ayıracağınız saat oldukça fazla önemlidir. Ama günlük 3 – 4 saatini ayıran bayanların işlere göre 500 TL – 2.000 TL arasında para kazandıklarını biliyoruz. İş veren firmaları nasıl bulurum?: Bu soru oldukça fazla önem arz etmekte. Çünkü bir çok insan internette dolaşan iş haberlerinin altına boş yerden bilgilerini yazıp duruyorlar. Ama ne arayan oluyor ne de soran. Bunun için şu Armut piş ağzıma düş gibi bir niyetiniz varsa kimse size iş vermez. Yani ağlamayan bebeğe mama verilmez. Sizler elinizi taşın altına koyamadığınız sürece kimse size ek iş vermeyecektir.

EVDE İŞ BULMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİYOR?

Peki ev de iş bulmak için ne yapmam gerekiyor? sorusu otomatikman ortaya çıkıyor. Bunu da bir örnek üzerinden açıklamaya çalışalım. Diyelim ki evde yemek yapma işine karar verdiniz. Böyle bir durumda ilk önce varsa tanıdık restoran sahibi hemen onunla iletişime geçiniz. Çünkü restoranlar sarma, dolma gibi ev yemeği siparişleri sürekli  verirler. Ayrıca ilçenizde bulunan aile sofraları veya ev lezzetleri lokantaları ile muhakkak iletişime geçiniz.

Buralardan sipariş gelmemesi mümkün değil. Zaten böyle firmalar sizlere malzemelerini verir ve ona göre de ürün isterler. Ayrıca mahalleliye de evde yemek yaptığınızı duyurun. Sarma, dolma, mantı, içli köfte. Bu saydığım yemekler sadece akşam yemeklerinde değil, eş ve dost misafirliklerinde de ikram edilebileceğinden çok fazla sayıda sipariş alacaksınız. Ayrıca bilgisayardan yemeklerinizi kaç liradan verdiğinizi hazırlayınız ve en az 1000 tane çoğaltın.

Bunu dağıtması için çocuğunuzdan yardım isteyebilirsiniz. Ayrıca Facebook gibi sosyal iletişim platformlarında da reklamlarınızı yapıp, yemek tanıtımlarınızı yapınız. Buda size ekstra bir sipariş getirecektir. Bu şekilde kısa zamanda adınız ön plana çıkacaktır. Tabi lezzet vurgusunu da yapalım. Çünkü yemekleri tadan kimselerin tekrar alması için lezzet, hijyen ve sağlık ön planda olacaktır.

Değerli okurlarımız, yukarıdaki önerilerimizi muhakkak değerlendirmenizi öneririz. Ayrıca aşağıda sizler için belirttiğimiz evde iş olanaklarına da göz gezdirebilirsiniz. Kabiliyetiniz ölçütünde merak ettiğinizi tıklamanız yeterli olacaktır.

EVDE PARA KAZANMAK İÇİN YAPILACAK İŞLER İLE İLGİLİ KONULARIMIZ

Evde Amigurumi yaparak para kazanma işiEvde Mantı İşi Nasıl Yapılır?, Evde Tığ ve Örgü İşi Yaparak Para KazanınEvde Saç Tokası Yaparak Para KazanmaEvlere Davetiye Katlama İşi Veren FirmalarEvde İç Çamaşırı Satma İşiEvde Kına Paketleme İşiEvde Ütü işi yaparak 2000 TL kazanınEvde Çocuk Bakarak Para Kazanmakevde reçel yapma işiEvde dikiş nakış işi yapmakEvde pasta işiEvde boncuk işiEvde Makale Yazma İşi

EV HANIMLARININ DA EK GELİR ELDE EDEBİLMELERİ İÇİN BU YAZIYI LÜTFEN FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞINIZ.

“Evde İş Arayanlar İçin Çok Özel Öneriler” üzerine bir yorum

Yorum yapın