Senetle Araba Nasıl Alınır? Peşinatsız Araba Satanlar Verenler

Senetle Araba Nasıl Alınır? Peşinatsız Araba Satanlar Verenler : Bizleri yakından takip eden ve yeni haberler almak isteyenlere merak edilen senetle araba nasıl alınır sorusunun cevabını içeren bir yazı ile yeniden merhabalar demek istiyorum. Peşin para vermeden Senetle Araba Almak Mümkün mü ? Bunu veren firmalar hangileri nereyi tavsiye ediyorsunuz. Gücümüz yok mecburen senetle araba için araştırıyoruz diyenlere güzel fikirler vereceğim.

HİÇ PEŞİNATSIZ SENETLE ARABA ALMAK: Değerli 724kredi.net misafirleri. İşin içinde para kelimesi geçiyor ise insanlar hemen banka kredisi kullanarak arabayı edinmeyi düşünüyor. Ama işin aslı öyle değil. Güvenilir olduktan sonra alacağınızın aracın devrini alsanız ve ufak tefek ödemelerle sizlere araç teslim edilse bassanız marşına fenamı olur şimdi sizlere nasıl alınabildiğini anlatmaya başlıyorum.

SENETLE ARABA ALMA YÖNTEMİ NEDİR NELER YAPILABİLİR: Sevgili kullanıcılarımız, Özellikle kredi puanı yetersiz olan yani bankalar tarafından mimlenmiş bir kişi iseniz, aracı alacağınız firma ya da galerici sizin adınıza çekiyor. Nasıl yani aracı ben alıyorum krediyi o nasıl çekiyor nasıl olacak diyorsunuz değil mi devam ediyorum. Kimse öpemeyeceği deveye heybe atmaz arkadaşlarım. Galerici bankadan kendi adına bu araç ile ilgili krediyi % 1,15 ile faizlendirip sizin dilediğiniz aylarda ödemeli kredi alıyor ama anlaşma gereği bu aracı size çektiği faiz oranından değil de % 3-5 artık neyi tutturursa bu oranlar da veriyor yani otomatik olarak çekeceği krediden bu kişiler zaten büyük kar ediyorlar örneğin size 20.000 tl ye sattığı arabayı %3 kredi çektim kardeşim diyerek 26.000 tl ye satıyor. Yani galericinin bu işten bir zararı yok saniyeler içinde üzerinizden 6.000 kar etti, tabiki bu aracı da üç beş aşağı almış olsa artık düşünün ne kadar kar ettiğini.

SENETLE ARABA ALACAĞIM RİSKLERİM NELER? Bir kere bu galerisi kar edeceğinden dolayı sizlere peşinatsız senetle araba satacaktır. satmaması için bir sebep yok zira Türkiye’deki insanların alım gücü zaten belli birde galerici vuruyor. Daha doğrusu sistemdeki açığı kullanarak üzerinizden para kullanıyor. Sizler de zaten imkansızlıklardan dolayı araba ihtiyacını daha fazla ödeyerek satın almış oluyorsunuz. bu işte olmazsa aracı alabilecek paraya güce sahip değilsiniz.

SENETLE ARABA ALIRKEN SATICI BANA NASIL GÜVENCE TEMİNAT VERECEK YADA BEN ONA : Galerici yukarıda belirttiğim şekilde faizi yüksek şekilde krediyi size yansıttı değil mi tamaaam şimdi size diyor ki aracın devri ve rehin koymak için üzerine 500 para al diyor. Siz aracın devrini üzerinize alıp senetleri imzalayıp veriyorsunuz. REHİN Tabiki yine galericinin. Senetleri ödemediğinizde ise aracı altınızdan alıyor. Ha şunu unutmayın. Eğer borcu ödeyemeyecekseniz senetle araba kesinlikle almayın. 5 ay ödediniz ve bir ay ödemedi iseniz bu adamlar bu simsarlar sizlerin bu beş aylık parasını geri ödemediği gibi altınızdan arabanızı alıyorlar ve kesinlikle hak idda edemiyorsunuz. Sonra üzülmeyin. Galerici haricinde sizlere Wowwo senetle araba alımı konusunu açacağım bu firma ile ilgili geri dönüşler mükemmel buradan alabilirsiniz. Yeri İstanbul’da.

SENETLE ARABA VEREN GALERİLER : Bu hususta yukarıda yazdığım yöntemlerin haricinde son derece dikkat etmeniz gereken bir husus var onu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Lütfen Wowwo ve buna benzer kurumsal firmalar ile alışverişinizi gerçekleştirin. İmzalayacağınız senetleri düşünün, yapacağınız işlerde on düşünüp bir adım atın. Özellikle Yerel Galericiler işin üç kağıdına kaçarak sizleri öpmek için uğraşacaklardır. Lütfen büyük firmalardan araçlarınızı satın alın. Yani atlayıp uçağa her neredeyseniz İstanbul’a gitmek bu kadar zor olmasa gerek değil mi ?

WOWWO SENETLE 2. EL ARAÇ ALMAK : Türkiye’de bulunan en fazla 2. el aracı senetle kefilsiz ve kredisiz veren en büyük firma bu arkadaşlarım. Wowwo ile araç almak için, Wowwo’nun bayisi olan bir galericiye giderek aracınızı seçeceksiniz. Daha sonra seçtiğiniz aracın bedelinin yüzde 30 luk kısmını yatıracaksınız. Galerici online olarak bilgileriniz ile ve yeşil holding wowwo ya bildirdiği ve sizin seçtiğiniz aracı sisteme giriyor. Sistem yüzde bin onay veriyor zaten. Bu aracın ekstra 1.000 tl komisyonunu da wowwo ya yatırıyorsunuz. İşlemler bir hafta kadar sürüyor. Hemen galeriden dilerseniz eşit taksitli 36 vade ile ödemeyi dilerseniz de ara ödemeli vadeyi seçebiliyorsunuz. Hemen ödeyeceğiniz aylık tutarlar ve tüm bilgiler bu galericide size söyleniyor. Daha sonra tüm işlemler bittiğinde sizler paralarınızı bankaya yatırıyorsunuz eşit taksitlerle aracın devri hemen size veriliyor. Daha doğrusu seçtiğiniz aracın devri wowwoya yapılıyor bi gün sonra adınıza geçiyor tamamen güvenilir Yeşil Holding’e ait olan bu firmanın yorumlarını ve araştırmasını da dilerseniz kendiniz yapabilirsiniz. Bende bir tane aldım ordan biliyorum sıfır sıkıntı 🙂

 

“Senetle Araba Nasıl Alınır? Peşinatsız Araba Satanlar Verenler” üzerine 35 yorum

  1. Araç almak istiyorum 5 bin lira borcum var 25 bin liralik araba almak istiyorum 5 binde fazladan alabilirsem size 30 bin borcum olur onuda 750 800 öderim yardımcı olurmusunuz bana

    Yanıtla

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.