Denizbank GS Bonus’luya Özel Fırsatlar

Denizbank GS Galatasaray Bonus Kredi Kartı Başvurusu- Sarı Kırmızı renklere gönül veren ASLANLAR. Bu yazı sizlere özel. Sizi siz yapacak bir ürünün tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Malumunuz kredi kartını neredeyse her gün kullanıyoruz. Özellikle de maç günü hazırlıklarında cebimizde de nakit yoksa kredi kartları yetişir yardımımıza. Ayrıca daha bir çok ihtiyacınızda kredi kartı avantajlı özellikleri sayesinde işinizi görür. Bugün sizler için önemli bir kredi kartı tanıtımı yapmaya çalışacağız.

DENİZBANK GS BONUS KREDİ KARTI GENEL BİLGİ

Denizbank Galatasaray Taraftarları için özel bir kredi kartı üretmiş. Bu kredi kartı ile Galatasaraylılar en fazla kullandıkları işlemlerde özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabiliyorlar. Ayrıca bonus para kazanma şansları ve fırsatları da ciddi manada artıyor. Dilerseniz şimdide bu kredi kartının özellikleri ve avantajlarını teker teker inceleyelim.

DENİZBANK GS BONUS KREDİ KARTI ÖZELLİKLERİ

GS Bonus’luya özel fırsatlar sizleri bekliyor. GS Bonus kartlar ile tüm bonus kampanyalarından faydalanabilirsiniz. GS Bonus kart, bir bonus karttır. GS Bonus’lular Bonus’un tüm kampanyalarından ve faydalarından yararlanır, taksitli alışveriş yapabilir, alışverişleri ile bonus kazanır ve alışverişlerde harcayabilirler. Yazımızın bundan sonraki kısmında GS Bonus kredi kartı kampanyalarını inceleyeceğiz.

DENİZBANK GS BONUS KREDİ KARTI İLE İLK HARCAMADA BONUS

Kampanyadan 01.06.2016 – 31.12.2016 tarihleri arasında, kısa mesaj ile GS boşluk TCKN yazıp 3280’e, internet veya alternatif başvuru kanallarından veya şubelerimizden DenizBank GS Bonus kart başvurusunda bulunan, kartı onaylanan ve bu süre içinde ilk harcaması 100TL ve üzeri olan müşteriler yararlanabilir. Bonus kazanımına sadece harcama işlemleri dahildir. Nakit avans veya taksitli nakit avans işlemleri kampanya kapsamında değildir.

Bonus kazanımına sadece harcama işlemleri dahildir. Nakit avans veya taksitli nakit avans işlemleri kampanya kapsamında değildir. Bir müşterinin birden fazla taraftar kartı olması durumunda müşterilerimiz sadece bir kart için kampanyadan faydalanabilirler. Kazanılan bonuslar kullanılmadığında geri alımı yapılacaktır. Geri alımlar yüklemeden 10 gün sonra, yüklemeyi takip eden 11. günde yapılacaktır.

GS BONUS İLE FORMA VE TARAFTAR KAMPANYALARI

Gs Bonuslular bir çok kampanya ve fırsatı da beraberinde taşıyorlar. GS Bonus sahiplerine özel indirimli formalar ve çeşitli ürünler sizi bekliyor.  https://www.indirimkartimda.com/search/s-galatasaray.  Galatasaray forması DenizBank Bonuslulara özel peşin fiyatına 12 taksit avantajıyla sizleri bekliyor. DenizBank kampanyaları ile ilgili olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

GS BONUS İLE TAKIMIN ATTIKÇA SENDE KAZAN

GS Bonus kartına sahip ol, kartınla ayda 750TL üstünde harcama yap, takımının attığı gol kadar ilave bonus’u kap. Hemen GOL yaz 3280’e gönder, 750TL üstü harca, takımın kazandıkça attığı gol kadar bonus kartına yüklensin. Bonus kazanımı harcama tutarının 750TL’nin üstünde olduğu aylarda olacaktır. Taraftarı olunan kulübün Spor Toto Süper Lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig, Spor Toto 3. Lig ve Barclays Premier League’de kazandığı maçlarda attığı gol kadar bonus kazanılacaktır.

FB BONUS’A ÖZEL AVANTAJ VE İNDİRİMLER

Sezonu Kombine Biletinizi DenizBank GS Bonus’unuz ile alın, 3,6, 9 taksit fırsatını kaçırmayın. Satışlar Türk Telekom Arena Stadı’ndaki DenizBank POS’lerinden ve www.passo.com.tr sitesinden yapılacaktır. Kampanyanın başlangıç tarihi kulüp ve ilgili internet sitesi dinamiklerine göre DenizBank tarafından değiştirilebilir. Kampanyaya sadece GS bonus kartlar dahildir. Türk Telekom Arena içerisindeki tüm cafe ve restaurantlarda %10 indirim fırsatından yararlanırsınız.

Medical Park’ta sağlık harcamalarında %20 indirimden yararlanırsınız. MNG Kargo’da, kargolarınızı taşıma ücretleri üzerinden %25 indirimli gönderirsiniz. Ulusoy’da indirim: www.ulusoy.com.tr ‘den yapacağınız bilet alımlarınızda 20% indirim kazanırsınız. DenizBank GS Bonus Platinum kart sahiplerine Suada Club – Galatasaray Adası’nda çok özel fırsatlar.

DenizBank GS Bonus Platinum kart sahipleri, hafta içi Suada Club – Galatasaray Adası havuzundan ücretsiz yararlanırlar. DenizBank GS Bonus Platinum kart sahipleri, Suada Club – Galatasaray Adası’nda bulunan tüm restoran ve gece kulüplerinden %25 indirimli yararlanırlar. DenizBank kampanyaları ile ilgili olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

DENİZBANK GS BONUS İLE 2016 – 2017 KOMBİNE YENİLEME

4 yıldızlı Galatasaray, en büyük destekçisi ve itici gücü taraftarlarını, her sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonda da Türk Telekom Arena’ya davet ediyor. 2016-2017 Futbol Sezonu kombine yenileme dönemi başladı. Birlikte yeni şampiyonluklar, yeni kupalar için haydi omuz omuza. 2016-2017 Futbol Sezonu kombineleri, GS Bonus kartlarına 3, 6, 9 taksit avantajıyla, passo.com.tr, Beyoğlu GSStore ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena kombine satış ofislerinden yenilemeye çıkıyor.

DENİZBANK GS BONUS KREDİ KARTI BAŞVURUSU

GS Bonus karta hemen başvurarak, 190 TL bonus kazanma fırsatını da yakalayabilirsiniz. Dilerseniz BURAYI tıklayarak Denizbank Gs Bonus Kredi Kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Değerli Galatasaray taraftarları sizler için özel bir kredi kartı hazırlayan Denizbank’ın tüm kampanyalarını sizler ile paylaşmaya çalıştık. Öyle umuyorum ki sizler için de faydalı bir yazı olmuş oldu. Bir yazımız daha sonuna gelmiş olduk. Dilerseniz aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarımızı da inceleyebilirsiniz.

LÜTFEN BU YAZIYI GALATASARAY TARAFTARLARININDA GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Kredi Kartı Borcundan Dolayı Eve Haciz Gelir Mi

Denizbank Sms Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

48 Ay Vadeli Denizbank Cebimde Kredi

Yorum yapın