Yeni Trend 2. El Araba Satışı İle Para Kazanma Yöntemi

2. El Araba Al Sat, 2. El Araba Satışı İle Para Kazanma- Son zamanların en fazla para kazandıran formülü ile karşınızdayız. Hayat pahalı. Çalıştığımız işten aldığımız maaş ancak ev kirası ve gıda masraflarına gidiyor. Sonrasında da elimizde bir şey kalmadığı için kredi kartlarına yükleniyoruz. Bu durumdan canı sıkılanlar ise kendince farklı para kazanma yolları deniyor. Kimisi ek iş yapıyor. Kimisi ek mesaiye kalıyor. Kimisi de kolay yoldan para kazanmanın yolunu tutturmuş.

2. EL ARABA SATIŞI İLE PARA KAZANMA ÖN BİLGİ

Deminde söylediğim gibi hayat şartları gerçekten de zor ve ek gelir elde etmek kaçınılmaz bir şey. Bundan dolayı da para kazanmak zorundayız. Ülkemizde çok farklı yollardan para kazanan insanlar var. Kimisi dövizden, kimisi altından, kimisi gayrimenkulden, kimisi borsadan para kazanıyor. Tabi kimsi de araba dan para kazanıyor. Peki nedir bu araba alım satım işi? Gerçekten de bu kadar çok para kazanılıyor mu? Karlı bir iş midir? Uğraşmaya değer midir? Haydi hep beraber inceleyelim.

2. EL ARABA SATIŞI İLE PARA KAZANMA

Şuan ülkemizde memurundan tutunda SSK’lısına hatta çiftçisine kadar ve hatta emeklisine kadar insanlar 2. el araba alım satımı sayesinde oldukça güzel paralar kazanabiliyorlar. Bundan dolayı da bu işi merak edenler ve nasıl yapabilirim sorusunu arayanlar için belkide en doğru site üzerindesiniz demek istiyorum. Bu işte ne kadar çok kazanmak istiyorsanız o kadar çok sermaye ortaya koymanız gerekiyor.

Örneğin 10 bin liralık bir şahin arabadan kazancınız 1.000 – 1.500 TL arasındadır. 100 bin liralık bir arabadan kazancınız 10 bin lira civarındadır. Tabi şimdi herkesin ağzının sularının aktığını görebiliyoruz. Peki bu iş nasıl oluyor? Haydi şimdide detaylandıralım.

2. EL ARABA SATIŞI İLE PARA KAZANMA DETAYLARI

Sizlerde bu işten para kazanmak istiyorsanız önclikle en az 10 -15 bin lira gibi bir sermaye ortaya koymanız gerekiyor. Ardından da avcı kimliğine bürünmeniz gerekiyor. Sahibinden.com veya letgo gibi 2.el araba pazarına hakim olacaksınız. Nerede hangi araba ilanı paylaşılmış bileceksiniz. unutmayın sizin için türkiyenin hangi ili olursa olsun hiç bir farkı yoktur. Çok ço 200 -300 TL yol parasına patlar. Çoğu insan acil durumda sıkışır. Nakit para arar.

Bankalardan da bulamayıncada arabası acil satılsın diye piyasasının çok çok altında verir. Kimisi 2. arabasını alır ve diğeri elinde atıl durumda kalır ve ucuz yollu verir. Kimisi ev alır acil arabasını satılığa çıkarır. Kimisi hastane masrafları için arabasını satılığa çıkarır. Bu örneklerin onlarcasını vermek mümkün. Burada mühim olan değerinin çok altındaki bir arabaya sahip olma mücadelesidir. Unutmayın ki sizin gibi otogalericiler olduğu gibi bireysel kişilerde var.

Piyasaya ucuz bir araba düştü mü hemen alırsınız. Örneğin benim tanıdım bir öğretmen acil tarafından satılık bir honda arabayı 16 bin liraya aldı ve gözümüzün önünde 21.700 TL’ye sattı. Aynı gün değerinin 2 bin lira altında bir şahin denk getirdi. Yani öyle 300 – 500 liradan bahsetmiyorum. 4 -5 bin lira karlı bir araba mı buldun bas git istanbul’a kadar. Yapacağın karı düşün. Ucuz  yollu arabayı denk getirdin mi abicim sakın kaçırma.

Tabi kendine sanayiden bir de usta ahbap ayarlarsan işin çok daha kolay. Araba aldıkça gösterirsin. 3 -5 de ona bir şey verirsin. Adam arabanın neyi var neyi yok tak, tak, tak sayar geçer. Sizlerde araba düzgünse alır geçersiniz. 2 Hafta içerisinde de müşteri bulursunuz. Tok satıcılar gerekirse 2 ay kadar bekler ama istediği fiyata da satabilir. Bu sizin prensiplerinize bağlı olan bir durum.

Sevgili okurlarımız, şuan ülkemizde olan ve bir çok kişinin bu yoldan emek yediği 2. el araba satışı ile nasıl para kazanılır? konusunu sizlere anlatmaya çalıştık. Sizlerde bu sayede güzel paralar kazanabilirsiniz. Ama bu işi sürekli yapmayı düşünüyorsanız da resmi prosedür nedir? bunu öğrenin. Yarın öbür gün başınız ağrımasın. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu galerimizi de incelemeyi unutmayın.

LÜTFEN BU YAZIYI KISA YOLDAN PARA KAZANMAK İSTEYENLERİN DE GÖREBİLMESİ ADINA FACEBOOK VE TWİTTER ADRESLERİNİZ İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Para Kazanma Fikirleri İle Sizde Cebinizi Doldurun

Günde 10 TL Taksitli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Finansçıdan Alınır

Bankalar 2.000 TL Maaş ile Ne Kadar Kredi Verir

Bankalardan Neden Kredi Alamıyorum?

 

 

Yorum yapın