Şubeye Gitmeden Kolay Kredi Veren Bankalar

Şubeye Gitmeden Kolay Kredi Veren Bankalar- Bazıları Findeks’e atıp tutsa da, adamlar işlerini çok iyi yapıyorlar. Anında takip ile kredi notunuzu anında belirliyorlar. Bankalar ile olan bilgi paylaşımı sayesinde de bir kredi süreci olabildiğince basite indirgenebiliyor. Eskilerde 2 gün kredi onayının gelmesi beklenirdi. Zaten bir gün de kredi başvurusu için sırada bekle, başvuru evraklarını öğren. Sonra tekrardan sıraya gir. Kredi başvurunu yap. derken bir günümüz gidiyordu.

ŞUBEYE YE GİTMEDEN KOLAY KREDİ VEREN BANKALAR

Artık bir çok banka sistemini değiştirdi. Teknolojik alt yapı sayesinde artık herkesin cebinde bile banka mevcut. Durum böyle olunca da kredi başvurusu da bizler adına kolaylaşmış oldu. Lakin bu durum kredi almamız için yeterli olan bir durum değil. Tamam kredi başvurusu kolaylaştı ama kredi alma konusunda halen bir çok kişi ret cevabı alıyor. Peki kolay kredi veren şubeye uğramadan kredi veren bankalar yok mudur? sorusu tabiatıyla ortaya çıkıyor.

Elbette şubeye gitmeden kılınızı bil kıpırdatmadan kolay kredi veren bankalar var. Lakin bu banka kampanyalarında sistem genelde kendi müşterilerine göre hazırlanıyor. Yani bankanın zaten müşterisi ve o kişi il ilgili tüm bilgilerde bankada zaten mevcut. Ekstradan belge istemesini gerektirecek bir durum yok. Hal böyle olunca da kolay kredi kavramı ortaya çıkıyor. Tabi kolay kredi dendiyse de kredi notunuzun iyi olması, kredi sicilinizin temiz olması ve düzenli bir gelirinizin de olması gerekiyor. Dilerseniz bu bankaları kampanyaları ile teker teker inceleyelim.

ENPARA.COM

Enpara.com müşterilerine anında kredi başvurusunda bulunma imkanı sunuyor. Ayrıca 2 -3 dakika içerisinde de kredi cevabı cep telefonunuza geliyor. Krediniz onaylandığı anda hesabınıza da geçmiş oluyor. 48 ay vade imkanı ve 30 bin liraya kadar da kredi alabilme imkanı sunuluyor. En güzel yanı da hiç bir masrafının ve sigorta ücretinin olmayışı. Hatta yıllık maliyet oranı en düşük kredi olduğuna dair reklam bile yapıyorlar.

KREDİM AKBANK’TA

Akbank müşterileri için güzel bir sistem hazırlamış. Online başvuru sayesinde 20.000 TL krediye anında kavuşabilirsiniz. Üstelik faiz oranı ise %1,14. Krediniz onaylanır onaylanmaz hemen hesabınıza yatıyor. 18 Yaşından büyük ve risk ve istihbaratında sıkıntı çıkmayanlar bu krediden de faydalanabiliyorlar. Toplam 24 saat içerisinde kredinizi alabiliyorsunuz. Detaylı bilgi ve başvuru için BURAYI tıklayabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK ONLİNE İHTİYAÇ KREDİSİ

Qnb Fİnansbank müşterileri dilerlerse hafta sonu dahi kredi alabiliyorlar. Bin lira ile 30 bin lira arasında kredi tutarları değişebiliyor. Ayrıca faiz oranı ise müşterinin kredi notuna göre değişiyor. Kredi notu yüksek olanlar için faiz oranı %1,16 dan başlıyor. Düşük durumda ise faiz oranı %1,48’e kadar çıkabiliyor. Kredi vadesi 48 aya kadar ayarlanabiliyor. İnternet Bankacılığından başvuru yapmak için BU linki tıklayabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK EK HESAP İHTİYAÇ KREDİSİ

Değerli okurlarımız, QNB Finansbank müşteriler telefon aracılığı ile müşteri hizmetlerine ulaşabilirler. Ardından ücretsiz bir şekilde ek hesap açtırmanız gerekiyor. Toplamda 2 -3 dakikanızı almıyor. Kötü günler için adınıza 2 -3 bin lira arası bir para tanımlıyorlar. Kaç günlüğüne kullanırsanız ona göre faiz ödüyorsunuz. Kullanmazsanız hiç bir zararı yok ve para vermiyorsunuz. Adınıza ek hesap açıldıktan sonra 30 bin liraya kadarda hemen anında kredi kullanabiliyorsunuz.

Bu işlem içinde kesinlikle şubeye gitmiyorsunuz. Telefonda toplamda 5 -10 dakikada krediniz hesabınıza yatıyor. Ama faiz oranı normal kredilerinkine göre daha da yüksek. Zira gelir belgesiymiş, kredi notuymuş çok takılmıyorlar ve sorgusuz sualsiz kredi veriyorlar. Durum böyle olunca da kredi faizi de yüksek oluyor.

GARANTİ BANKASI KIŞ KREDİSİ

Şubeye gitmeden %1,14 faiz oranından başlayan krediye anında kavuşabilirsiniz. 48 ay taksit imkanı var. Garanti bankası müşterileri hem başvurularını internetten gerçekleştiriyor, hemde şubeye gitmeden paralarının hesaplarına yatmalarına vesile oluyor. 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Ama garanti internettetn veya garanti cepten başvuru yapanlar en fazla 25 bin lira kredi alabiliyorlar. Arzu ederseniz BURADAN garanti internet bankacılığına ulaşabilirsiniz.

AKTİF BANK N KOLAY KREDİ

Şubeye gitme derdi yok, masraf yok. Hafta sonu dahi olsa paranız hesabınıza yatıyor. Toplamda beş dakikada paranız hesabınızda. Lakin bu durum aktif ban müşterileri için geçerli. Diğer müşteriler için durum biraz daha uzayabiliyor. Faiz oranı %1,79 olarak belirlenmiş. 48 Ay taksit imkanı da var. Daha fazla bilgi ve başvuru için BURAYI tıklayabilirsiniz.

Sevgili dostlarımız, sizler için kolay kredi veren bankaları biz araya getirmeye çalıştık. Dediğim gibi bu bankalar müşterileri için krediyi şubeye gitmeden bile veriyorlar. Yeter ki istihbratı iyi ve düzenli bir geliri olsun. İşinize ara vermeden 5 dakika da kredi başvurunuzu yapıp aynı gün krediyi hesabınıza atabilirsiniz. Bizden söylemesi. Umarım bu yazıdan fazlasıyla istifade edersiniz. Bizlerden şimdilik bu kadar. Aşağıdaki konu galerimizi de incelemenizi öneririz.

Kredi Notu 0 Sıfır Ne Demek? Bu Durumda Kredi Verilir Mi?

72 Ay Vadeli 50.000 TL Krediyi En Düşük Faizli Veren Bankalar Burada

eft ne zaman hesaba geçer?

 

 

Yorum yapın