KOBİ ve Esnafın Ramazan Kredisi Garanti’de Üstelik Anında Hesabınızda

Garanti Bankası KOBİ ve Esnaf Ramazan Bayramı Kredisi Kampanyası, Cep ve İnternet Şube ile Başvuru – Garanti bankası bu sıralar, bayram kredisi kampanyalarını ardı sıra yapmaya başladı. Daha ramazan ayının başlarındayız ama garanti elini biraz çabuk tutmuş. Gerek bireysel gerekse de esnaf ve kobilerin başvuru yapacağı ayrı ayrı kredi kampanyalarına imza atmışlar. Özellikle de esnaflarımız ve KOBİ’lerimiz maddi desteğe çok fazla ihtiyaç duyuyorlar. Ramazan gibi özel günler ise çok büyük fırsat anlamı taşıyor.

ESNAFIN RAMAZANDA İHTİYAÇ DUYDUĞU KREDİ GARANTİDE

Herkesin Ramazan ayında harcamaları ciddi manada artıyor. Tabi bu durum her alandaki işletmelerinde iştahını kabartıyor. Gerek bayramlar, gerekse yılbaşı gibi özel günler, esnaflarımızın bir kaç ayını kurtarıyor. Haliyle de işletmeler ve mağazalarda hazırlık yapmalı ve iş yerlerini ramazan bayramına özel olarak dizayn edip, mal ve ürünler ile de donatması gerekir. bunları için de ufak çaplı da olsa maddi bir güç ihtiyacı vardır. Bu maddi gücü de Garanti Bankası Esnaf ve KOBİ Kredisi ile sizlere sunmaya çalışıyor.

GARANTİ BANKASI ESNAF VE KOBİ KREDİSİ KAMPANYASI

Sonunda ramazan ayı geldi ve sizlerde bu sayede ticaret yaparak para kazanabileceksiniz. Ama sizde bilirsiniz ki para parayı çeker. Dolayısıyla geren ramazan hazırlıkları için, gerekse de ramazan bayramı hazırlıkları için paraya ihtiyacınız var. İşte burada garanti bankası devreye giriyor. Kredinin üst limiti bulunmuyor. Tabi alt limitin 1.000 TL olduğunu da belirtelim. Bunun dışında kredi için belirlenen minimum kredi vadesi 1 ay dır. Ayrıca en uzun kredi vadesi ise 48 aydır. Bu sürede yani 4 yıl oldukça uzundur.

KAMPANYANIN SON BAŞVURU TARİHİNE DİKKAT EDİN

Alınan kredi, aylık eşit taksitli olacak şekilde geri ödenmektedir. Kampanyanın başlama tarihi 27 Mayıs 2017 iken, son yararlanma tarihi ise 30 Haziran 2017 dir. Başvurunuzu garanti internetten veya garanti cepten hemen yapabilir ve kredinizin de anında hesabınıza yatmasını sağlayabilirsiniz. Tabi bu durum garanti bank müşterileri için geçerli. Diğer esnaf ve kobilerin banka şubesine uğramaları gerekecek. Kafanıza takılan sorular var ise 444 KOBİ yani 444 5624’ü aramaları gerekiyor.

CEP VE İNTERNET BAŞVURU LİMİTLERİ

Önemli bir hatırlatma da daha bulunalım. Garanti cep veya internetten başvuru yapacak kobi ve esnafların alabileceği en düşük kredi limiti 1.000 TL ve en yüksek kredi limiti ise 50.000 TL dir. Ya ben 50 bin liradan daha fazla krediye ihtiyaç duyuyorum diyen müşteriler ise garanti bankası şubelerine uğramaları gerekiyor. Faiz oranları ise %1,48 ile %1,59 arasında değişiyor olacak. Bilmeniz gereken iki husus var. Bunlar Hayat sigortası ve Kredi Tahsis Ücretidir. Bu iki kalem cebinizden çıkacak ekstra ücretlerdir.

KOBİ VE ESNAFLAR İÇİN ÖRNEK KREDİ HESAPLAMALARI

Ramazan Bayramı Hazırlıkları için 20.000 TL krediye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu krediyi çok fazla uzatmak istemediğinizden 24 ay vade ile geri ödemesini gerçekleştirme niyetindesiniz. Bankanın sizlere sunduğu faiz oranı %1,59 olarak belirlenmiş. Aylık taksit tutarınız ise 1.018,25 TL dir. Kredi tahsis ücreti olarak 400 TL ve Hayat sigortası olarak da 620 TL ödemeniz gerekmektedir. Geri ödenecek kredi tutarı ise 24.438,00 TL dir.

Ramazan Bayramı Hazırlıkları için 50.000 TL krediye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu krediyi çok fazla uzatmak istemediğinizden 24 ay vade ile geri ödemesini gerçekleştirme niyetindesiniz. Bankanın sizlere sunduğu faiz oranı %1,55 olarak belirlenmiş. Aylık taksit tutarınız ise 2.533,46 TL dir. Kredi tahsis ücreti olarak 650 TL ve Hayat sigortası olarak da 1.182,50TL ödemeniz gerekmektedir. Geri ödenecek kredi tutarı ise 60.803,04 TL dir.

Ramazan Bayramı Hazırlıkları için 100.000 TL krediye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu krediyi  36 ay vade ile geri ödemesini gerçekleştirme niyetindesiniz. Bankanın sizlere sunduğu faiz oranı %1,48 olarak belirlenmiş. Aylık taksit tutarınız ise 3.647,83 TL dir. Kredi tahsis ücreti olarak 650 TL ve Hayat sigortası olarak da 1.682,50TL ödemeniz gerekmektedir. Geri ödenecek kredi tutarı ise 131.321,88 TL dir.

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.