Halkbank 100 TL ParafPuan Yeni Yıl Kampanyası ile Bedava Alışveriş Fırsatı

Halkbank 100 TL ParafPuan Yeni Yıl Kampanyası- Yeni yıl, yepyeni bir yıl olan 2017’ye girmemize 2 Hafta kaldı. caddeler ışıl ışıl. Mağazalar ve AVM’ler süslendi. Hazırlıklar son gaz devam ediyor. Alışverişlere ise start verildi. Yılbaşını tatil programlarında geçirecek olanlar yeni kıyafetler almaya başladılar bile. Bu özel geceyi evde geçirecek olanlar ise aile fertlerine teker teker hediye düşünüyor. Ayrıca ciddi manada da bir gıda harcaması söz konusu olacak gibi.

HALKBANK YENİ YILA ÖZEL 100 TL PARAFPUAN GİRİŞ BÖLÜMÜ

Evde herkesin bir beklentisi var. Kimi akıllı telefon istiyor, kimisi oyuncak. Ayrıca meyve, çerez, meyve suları vs. derken eğlenceli geçirmek istediğiniz yılbaşı gecesi sizin için kabusa dönebilir. Ama bu haber ile keyfinize yerine gelecek gibi. Sizlerde halkbank müşterisi iseniz keyifli alışveriş yapma imkanınız olacak. Alışverişlerde mecburen kredi kartını kullanacaksınız. özellikle de taksit yapma özelliği sayesinde.

Aynı zamanda birde bedava alış veriş yapma hakkı kazansanız, ne derdiniz? Herhalde cevabınız evet olacaktır. O halde vaktinizi daha fazla almadan Halkbank 100 TL ParafPuan Yeni Yıl Kampanyası özelliklerine hızlıca bir geçiş yapalım.

HALKBANK YENİ YILA ÖZEL 100 TL PARAF PUAN KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ

Halkbank kendinizi özel hissettirecek bir kredi kartı kampanyasına imza atmış. Bu kampanyaya göre her 100 lira ve üzeri ikinci harcamalarınızda 20 lira kazanma fırsatınız doğuyor. Toplamda ise kazanabileceğiniz parafpuan 100 liradır. Lakin bu kredi kartı kampanyası yeni yıla özel olduğundan en son yararlanabilme tarihiniz 31 Aralık 2016 dır. Ayrıca ister taksitli isterse peşin harcamalarınızın tümünde parafpuan kazanabilme şansınız söz konusu.

Bir diğer güzel özelliği ise ister yurt dışında isterse ülkemizde kredi kartınız ile harcama yapın yinede paraf puan kazanabiliyorsunuz. Birde pos cihazı ne olursa olsun siz harcamanızı yaparsınız para puanlarınız kartınıza yatar. Diğer bankalardan ayıran en güzel yanı da bu. Pos cihazı şartı aramaması özelliği. Yalnız şu hataya düşmeyin sakın; Aynı gün aynı işyerinde 2 veya 3 defa alış veriş yaparsanız yalnızca birinden faydalanabiliyorsunuz.

Bundan dolayı da eğer aynı yerden alışveriş yapılması gerekiyorsa aralarına birer gün koyun. Aynı gün farklı iş yerlerinde yapacağınız alışverişler kampanyaya dahildir.

HALKBANK YENİ YILA ÖZEL 100 TL PARAF PUAN BAŞVURUSU

Sizlerde bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız yapmanız gereken şey kısa bir SMS atmak oluyor. Bunun için SMS ekranına YENİYIL yazarak bir boşluk bırakmanız gerekiyor. Ardından kredi kartınızın son altı hanesindeki rakamları yazıyorsunuz. 3404’e de mesaj attığınız anda kampanyaya katılımınız sağlanıyor. Bunun için size bilgilendirme mesajı geliyor. Bu mesajdan sonrada alışverişlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Yalnız SMS atarken bankadaki kayıtlı telefon numaranız olduğuna dikkat edin. Sıkı durun bir diğer güzel yanı ise katılım mesajının ücretsiz olmasıdır. Bunun için SMS’yi Türktelekom, Turkcell ve Vodofone ile atarsanız ücret ödemezsiniz.

HALKBANK YENİ YILA ÖZEL 100 TL PARAF PUAN DİĞER ÖZELLİKLER

Bilmez gereken bazı hususlar olduğunu unutmayınız. Mesela kartınızda biriken para puanlar ile alışveriş yaparsanız kampanyadan yararlanamazsınız.  Ayrıca Business ve Halkcard ile yapılan alışverişlerde kampanyaya dahil değildir. Kazandığınız paraf puanların son kullanım tarihi 12 Ocak 2017 dir. Bu tarihden sonra isteseniz de paraf puanlarınızı kullanamazsınız. Çünkü banka 13 Ocak 2017 tarihinde kullanılmayan puanları geri alacaktır.

Sevgili okurlarımız, canı gönülden diyorum ki Halkbank’ı gerçekten de güzel bir kredi kartı kampanyası yaptığından dolayı tebrik etmek gerekiyor. Bir çok bankanın müşterilerine sunmadığı imkanı bu kampanya ile Halkbank sizlere sunmuş. Attığınız SMS bile beleş. Daha ne olsun. En ufak harcamadan bile para alınmamış sizden anlayacağınız. Bir yazının daha sonuna gelmiş olduk. Güncel ve doğru bilgiler için bizi okumaya devam edin.

Vakıfbank WorldCard ile Yeni Yıla Özel 100 TL

Findeks Kredi Skoru Nedir? Nasıl Öğrenilir?

2017 Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi 1 SMS ile Cepte

İsteğe Bağlı Sigorta ile Ayda 527 TL’ye Emeklilik

 

Yorum yapın