Garanti Kazançlı Kasko

Garanti Kazançlı Kasko- Araç sahipleri b tanıtım yazısını sizler için özel olarak seçtik. Daha fazla kasko ücreti ödememeniz adına bugün sizler ile Garanti Kazançlı Kasko konulu yazıyı paylaşıyoruz. Zaten herkes bir birini öpme derdinde 🙂 anlayacağınız kim ne koparırsa anlayışı hakim. Sizlerde mecburen araştırarak en uygun kaskoyu yaptırmaya çalışıyorsunuz.

GARANTİ BANK KAZANÇLI KASKO HAKKINDA BİLGİLER

Zaten öyle olmasa bu yazıda ne işiniz olacak ki. Bir şeyin ucuzu ve makul olanı varken neden daha fazla ödeyelim ki? Öyle değil mi? Bu yazıyı da sizlere alternatifler oluşturması adına derlemiş olduk. Kaynağından güncel ve doğru bilgileri sizlere sunuyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan Garanti bankasının kasko kampanyasını hep beraber inceleyelim isterseniz.

GARANTİ BANKASI KAZANÇLI KASKO DETAYLARI NELERDİR?

Garanti Kazançlı Kasko Detayları: Garanti Kazançlı Kasko ile aracınız hırsızlık, kaza gibi risklere karşı güvende olurken, size avantajlı fiyatın tadını çıkarmak kalır. Seçtiğiniz teminatlara, aracınızın modeline ve farklı değişkenlere göre kasko fiyatınız 250 TL’ye kadar düşebilir. Garanti Kazançlı Kasko ile sadece ihtiyacınız olan teminatları kendiniz belirleyebilir, seçtiğiniz teminat ve ek hizmetlere göre daha fazla indirim alabilirsiniz. Üstelik, Garanti Kazançlı Kasko yaptırırsanız “%10 bonus” kazanabilirsiniz.

GARANTİ CEP VE GARANTİ İNTERNET İLE BAŞVURULARDA ÖNEMLİ PROMOSYONLAR

Garanti Cep veya Garanti İnternet‘ten Garanti Kazançlı Kasko alan herkes; Sonax’tan sıfır araçlarda Boya Koruma Paketi, 2. el araçlarda İç Temizlik Paketi %25 indirim, Volkan Işık Akademi’deki Güvenli ve İleri Sürüş Eğitimlerinde %50 indirim kazanılacaktır. Dilerseniz, Garanti Cep Hesaplar ve Ürünler sekmesi altında Sigorta Poliçelerim adımından veya; Garanti İnternet Başvurular menüsü Sigorta adımından ihtiyacınıza göre teminat seçip kasko teklifi alabilir, Garanti Kazançlı Kasko’ya hemen sahip olabilirsiniz.

TEMİNATLAR NELERDİR?

Teminatlar: Çarpma-Çarpışma Paketi, Hırsızlık Paketi, Beklenmeyen Olaylar Paketi ve Ek Hizmetler: Sınırsız Yedek Araç Hizmeti, Mini Onarım Hizmeti. Size Özel İndirimler: Peşin Hasarsızlık, Eureko Sigorta Özel Anlaşmalı Servis.

Çarpma – Çarpışma Teminatı Nedir?: a)  Aracınızın iradeniz dışında hareket etmesi veya durma halindeyken motorlu/motorsuz araçlarla çarpışması, aracın devrilmesi, düşmesi veya yuvarlanması; üçüncü kişilerin kötü niyetle yaptığı hareketler veya yetkisiz çekiciler yüzünden oluşabilecek maddi zararlar, b) Aracınızın camının kırılması, c) Çilingir, acil yardım ve yol yardımı hizmetleri gibi Asistans Hizmetleri’ni, d) Aracınızla yapabileceğiniz kazalar sonucu ferdi kaza teminatları ile güvencedesiniz. Ölüm durumunda kişi başı 10.000 TL, sürekli sakatlık durumlarında kişi başı 10.000 TL ve kişi başı 500 TL teminat sağlar.

e) Kaza durumunda Zorunlu Trafik Sigortası’nın yetersiz kaldığı durumlarda karşı tarafa verilen zararlar, 50.000 TL ek limit ile karşılanır. Kaza sonucu oluşan manevi zararlar teminat dahilinde karşılanır. f) Araç sürücüsü olarak taraf olduğunuz hukuki durumlarda teminat dahilindeki destekleri ile 5.000 TL teminat  ile güvencedesiniz. h) Kemirgenler ve sözleşmede belirtilen hayvanlar tarafından verilebilecek zararları kapsar. ı) Hasarsızlık koruma teminatı, poliçe dönemi içerisinde hasarınız olsa bile hasarsızlık yılınızı poliçede belirtilen kurallar çerçevesinde korur.

Hırsızlık Teminatı Nedir?: Aracın veya araç parçalarının çalınması/teşebbüs edilmesi durumunda meydana gelebilecek zararları, Kaybolan veya çalınan araç anahtarları dolayısıyla yaşanabilecek kayıpları (poliçede belirtilen limitler dahilindedir), Aracın anahtarının ele geçirilmesiyle çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi durumunda yaşanabilecek zararları, Anahtarınız kayıpları sonucu kilit değişimi 1.500 TL limit ile güvence altındadır. Otomobilinizde, size veya 1. dereceden yakınlarınıza ait kişisel eşyaların araçla birlikte uğrayabileceği zararları (poliçede belirtilen limitler dahilindedir) kapsar.

YEDEK ARAÇ HİZMETİ

Yedek Araç Hizmeti Nedir?: Aracınızla yaşayabileceğiniz maddi hasarlı trafik kazalarında, aracınızın onarımı süresince tarafınıza yedek araç tahsis edilir. Mini Onarım Hizmeti Nedir?: Aracınızda oluşabilecek çizik, sıyrık, çatlak, göçük ve lekelenme gibi ufak hasarlar durumunda oluşabilecek zararları karşılar ve hasarsızlığınızı korumayı hedefler (poliçede belirtilen limitler dahilindedir).

Sevgili takipçilerimiz garanti kazançlı kaskoya dair geniş bir yazı yazmış olduk. Ama tabi ki de daha fazla bilgi edinmek için muhakkak bir Garanti şubesine uğrayınız. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarını da inceleyebilirsiniz.

PTT SİGORTA ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI

199 TL'YE PTT MİNİ KASKO

PTT HGS HİZMETLERİ

DAHA AZ KASKO ÜCRETİ ÖDENMESİ ADINA BU YAZIYI FACEBOOK İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın