Garanti Bonus Business Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Bonus Business Kredi Kartı Başvurusu- Yine mükemmel bir kredi kartı haberi ile karşınızdayız. Özellikle esnaf, kobi ve şirketlerin kullanacağı bir kartın tanıtımını yapacağız. Herkes kredi kartına ihtiyaç duyar. Hele hele esnaf ve iş adamları daha da fazla ihtiyaç duyarlar. Çünkü sürekli ürün teminini sağlamak zorundadırlar. Ayrıca neredeyse her gün bir toptancı yada alacaklı dayanır kapıya ve para ister. Tabi parada ha denince çıkarılacak bir şey değil. İşte bu durumlarda kredi kartları en büyük kurtarıcı olur.

GARANTİ BONUS BUSINESS KREDİ KARTI GENEL BİLGİ

Esnaf, kobi ve şirketler için konuştuğumu en başta ifade etmeliyim. Çünkü öyle bir kredi kartı olmalı ki bu kesimin derdine derman olmalı. Ayrıca da kampanya, fırsat ve diğer özellikleriyle de iş görebilmeli. Bugün de sizler için Garanti Bonus Business Kredi Kartı Başvurusu hakkında bilgilendirmelerde bulunacağız. Bu kredi kartı demin bahsettiğim özellikleriyle işinize yarayacak ve adeta müdavimi olacaksınız. Dilerseniz bu kredi kartının özelliklerini inceleyelim.

GARANTİ BONUS BUSINESS KREDİ KARTI ÖZELLİKLERİ

Bonus Business ile şirketinize özel ek fırsatlardan faydalanabilir, harcamalarınızı kolaylıkla kontrol altına alabilirsiniz. 240.000’i aşkın Bonus üye işyerinde alışverişlerinizde taksit yapabilir, yaptığınız alışverişlerden bonus kazanır ve kazandığınız bonus ile bedava alışveriş yapabilirsiniz.Taksit yapılamayan cep telefonu, akaryakıt ve gıda sektörlerinde taksit yapabilirsiniz. Ödemeniz gereken minimum tutar ekstre borcunun sadece %5’i kadardır.

Borcunuzun minimum ödeme tutarından azının ödenmesi durumunda bile kartınız nakit çekime kapanmaz, nakit çekebilirsiniz. Diğer bankalardaki toplam kredi kartı limiti nedeniyle bankamızdan bireysel kredi kartı veremediğimiz müşterilerimize ticari kart verebiliriz. Harcama faturalarını şirket adına kestirebilirsiniz. İşleyen hiçbir faiz tutarı üzerinden %15 KKDF alınmaz. (basit usül vergiye tabi müşteriler haricinde geçerlidir)

GARANTİ BONUS BUSINESS KREDİ KARTI DİĞER AYRINTILAR

Biriken bonuslarınızla aşağıdaki noktalardan istediğiniz zaman bedava alışveriş yapabilirsiniz. Bonus Card Program Ortakları, Garanti Alışveriş, Garanti Uçuş Hattı OGS ödemeleri, Turkcell cep telefonu faturası gibi düzenli harcamalar için ek masraf olmaksızın otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Bonus Business’ın “dokun ve geç” özelliği sayesinde günlük küçük tutarlı alışverişlerinizi bozuk para derdi yaşamadan hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Trink okuyucusu olan tüm noktalarda 50 TL ve altındaki işlemlerinizi şifreye ve imzaya gerek kalmadan alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Nakit ihtiyaçlarınız için bir çok alternatifimiz var! Nakit ihtiyaçlar ve ödeme kolaylıkları ile ilgili bir çok farklı ürünümüzden faydalanabilirsiniz; Nakit paraya ihtiyacınız olduğunda Bonus Business kartınızdan nakit avans çekebileceğiniz gibi artık sabit taksitle ve uygun faiz oranıyla geri ödeyebileceksiniz.

Siz ödemenizi peşin yapın taksiti İşlem Taksitlendir ile Bonus Business yapsın. Dilediğiniz bir ekstrenizi Ekstre Atlat ile 1 ay sonra ödeyin. Ekstrenizi peşin ödemek istemiyor musunuz? Ekstre Taksitlendir ile ödemenizi taksitlendirin. Alışverişinizi Bonus Business’la yapın, istediğiniz işlemi İşlem Ertele ile 1 ay öteleyin Acil paraya mı ihtiyacınız Var? Taksitli Para ile ihtiyaçlarınızı ertelemeyin.

GARANTİ BONUS BUSINESS KREDİ KARTINA HEMEN BAŞVURU İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

Sevgili okurlarımız, önemli bir kesimi ilgilendiren bol özellikli bir kredi kartının tanıtımının daha sonuna gelmiş olduk. Esnafların muhakkak ki değerlendirmesi gereken bir kredi kartı olduğunu düşünüyorum. Zira bir çok KOBİ bu kartı cebinde taşıyor bile. Dilerseniz aşağıda sizler için hazırladığımız konu başlıklarımızı da inceleyebilirsiniz.

Garanti KOBİ’lere Özel Ticari Taksitli Kredi

%1,14 faiz oranlı Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi

VakıfBank’tan KOBİ’lere Şimdi Al 2017’de Öde Kredisi

Şekerbank Nakit Kobi Kredileri İle Rahat Bir Nefes Alın

LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK VE TWİTTER İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Yorum yapın