Garanti Bankasından Yeni mezunlara iş fırsatı ( Personel Alımı )

Garantili Kariyer, Garanti Bankası İş Başvurusu, Garanti bankası Personel Alımı, Yeni mezunlar için iş imkanı- Değerli yetkililer. Bende binlerce kişi gibi yeni mezunlardanım. İşin doğrusu üniversiteyi de iyi bir derece ile bitirdim ama yinede işsizler kervanında dolaşıp duruyorum. İnanın ki babamdan harçlık istemek artık zoruma gidiyor. 2 ay önce bir mali müşavirin yanında işi girdim. O bile 3 kuruş para verdi. Kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum.

Okulda okurken üniversite hocalarımız, sizin siteyi takip ettiklerini görmüştüm. Şimdi bende sizlerden yardım talep ediyorum. İşletme Mezunuyum ama işim yok. Beni yönlendirebileceğiniz işim ile alakalı bir yer var mıdır? Özellikle bankalarda çalışmak istiyorum. En alt seviye de olsa, kısa sürede yükseleceğime inanıyorum. Kendime güveniyorum. Şimdiden ilginize teşekkürlerimi bir borç bilirim.

GARANTİ BANKASINI DEĞERLENDİRMEYE NE DERSİNİZ?

Genç arkadaşım ve genç arkadaşlarımı, sizlerin bir an önce işe girmesi hem ülke hemde geleceğimiz adına çok önemli. Bizlerde yukarıdaki kurgu ile yüz binlerce hatta milyonlarca genç arkadaşımızın sorununu dile getirmeye çalıştık. Bu açıdan Ülkemizin en büyük 2. bankası olan Garanti Bankasının yeni mezunlara sunduğu iş imkanlarından söz etmeyi planlıyoruz. Şuan da bile bir sürü açık pozisyon var ve kimsenin haberi yok. Sizlerde potansiyelinizi keşfedip yeni limanlara yol açabilirsiniz.

GARANTİ BANKASINDAN YENİ MEZUNLARA İŞ İMKANI SUNUYOR

Bu haberi özellikle işletme, iktisat, istatistik vb. bölümden mezun olmuş arkadaşlarımızın okumasını ve değerlendirmesini istiyorum. Zira bu iş imkanında yükselme ve ilerilere gelme imkanınız ve ihtimaliniz çok fazla olacaktır. Garanti bankası yeni mezun olan gençlere sahip çıkıyor. Hem işçi istihdamı yapıyor. Hemde alt yapısını zenginleştiriyor. İleride de yeni şubelerine ve emekli olan personellerinin yerine sizleri görevlendiriyor.

Sizlerde alt yapıdan yetiştiğinizden dolayı bankacılık adına tüm datayları öğrenebiliyorsunuz. Genç yaşta maaş sahibi oluyorsunuz. Ne babadan para isteme, nede anneden para otlanma 🙂 gibi bir derdiniz de olmuyor. Ayrıca başka bir bankanın sınavlarına da girdiğiniz de kariyerinizde garanti bankasının olması sizler için artı bir fırsat olacaktır. Peki başvurular nasıl yapılmaktadır. Ve açık olan pozisyonlar nelerdir? Şimdide bunlara değinelim.

GARANTİ BANKASI YENİ MEZUNLAR İÇİN AÇIK OLAN POZİSYONLAR

Değerli okurlarımız, bu pozisyonlar durmadan yenilenip ve güncelleniyor. Bu açıdan bizler şuan aktif olan bazı pozisyonları sizler için belirtelim.

  • TELEFON BANKACILIĞI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
  • MERKEZ SATIŞ TEMSİLCİSİ
  • DIŞ TİCARET VE KREDİLER İŞLEMLERİ ASİSTANI
  • MOBİL GRUP ASİSTANI
  • MERKEZİ SATIŞ TEMSİLCİSİ
  • SEZONLUK GİŞE ASİSTANI
  • MÜFETTİŞ YARDIMCISI
  • BİLGİ SİSTEMLERİ DENETÇİSİ YARDIMCISI
  • SALES TRAINEE
  • GİŞE ASİSTANI
  • MANAGEMENT TRAINEE

 

NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM?

Değerli dostlarımız başvurularınızı garanti bankası kariyer sayfasından yapabiliyorsunuz. Arzu ederseniz BU link ile başvuru sayfasına yönelebilirsiniz. Açılan sayfada da; Üniversite öğrencileri, Deneyimliler ve Yeni mezunlar bölümü olacak. Siz yeni mezunlar bölümünde ilanları gör dediğiniz de açık olan ilanları görüp anında başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Tabi başvuru yapmadan önce sisteme 2 dakikada kayıt oluyorsunuz.

Sevgili kardeşlerim, dilediğiniz pozisyonu tıkladığınızda başvuru şartları çıkacaktır. Tabi başvuru şartları da değişiklik gösterdiğinden hepsini teker teker yazıp zaman kaybı yaşatmak istemedim. Ama genel itibariyle AÖF dahil, tüm üniversite mezunları başvurularını yapabiliyorlar. Yaş sınırı da genel itibariyle 30 dur. Erkeklerin askerliklerini yapmış yada en azından bir yıl tecil etmiş olmaları gerekiyor. Bir de telefon bankacılığı bölümüne girecekseniz vardiyalı çalışmaya elverişli olmanız gerekir.

Zira sabah saat: 09.00 – 18.00 ile 18.00 – 02.00 arasında haftanın 5 günü çalışabilirsiniz. 2 gün de tatiliniz olur. Bu fırsatı kaçırmamanızı ve değerlendirmenizi öneririm. Ben ileride sizlerin çok önemli konumlara geleceğinize inanıyorum.

GENÇ ARKADAŞIM SENDEN BİR RİCAM VAR. BU YAZIYI FACEBOOK HESABIN İLE BEĞENEREK DİĞER ARKADAŞLARINA DA GÖREBİLMESİNE KATKI SAĞLA.

 

Yorum yapın