Fibabank’dan Esnafa Özel FibaPratik Kredi Fırsatı SMS ile Başvuru

Fibabank’dan Esnafa Özel FibaPratik Kredi Fırsatı SMS ile Başvuru – Bazen düşünüyorum da krediler olmasaydı ne yapardık diye. Faiz oranları yüksek ve bir çoğumuz atıp tutuyoruz. Bunda hem fikiriz ama kredi olmadan da hayat dönmüyor maalesef ki. Daha dün bir arkadaşım kredi çekerek evlendi. Bir çoğumuz iş kurarken yine krediye başvuru yapıyoruz. Kimimiz krediler ile ev alıyor, kimimiz de hayalimizde ki otomobile krediler ile kavuşuyoruz. Haliyle kredisiz yapamıyoruz. Birde krediye oldukça fazla ihtiyaç duyan bir kesim var. O da Esnaflar.

FİBABANKA ESNAFA ÖZEL KREDİ KAMPANYASI ÖN AÇIKLAMA

Üstelik Esnafların bir tane de değil, 3 – 5 tane kredileri olabiliyor. Çünkü ayakta kalabilmek için krediye ihtiyaç duyuyorlar. Mecburen mal ve ürün alınacak, iş yeri yeni ürünler ile donatılacak, işçi çalıştırılacak vs. derken dünya kadar masraf da esnafları bekliyor olacak. Ben bu yazımda esnaflara özel olarak hazırlanan bir kredi kampanyasından söz etmeyi planlıyorum. Fibabanka daha Esnaflara özel bir kredi kampanyası hazırlamış. Üstelik bu kampanya yayınlanalı bir gün bile olmadı İlk olarak bizlerden duyacağınız kesin.

FİBABANKA ESNAF FİBAPRATİK KREDİSİ AYRINTILARI VE MERAK EDİLENLERİ

Fibabanka kampanyaya doymayan bankalardan birisi haline geldi. Diğer bir çok büyük bankaya binaen daha hızlı ve güzel çalışıyor diyebiliriz. Bugün de esnafları ilgilendiren bir kredi kampanyasına imza atmışlar. Bu kampanyanın asıl amacı, esnafın nakit sıkışıklığında karşılaştığı sorunları çözebilmek ve ihtiyaç duydukları krediyi onlara kolay bir şekilde sunabilmek.Hatta bunun için de geren SMS  ile gerekse İnternet aracılığı ile hızlı kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Dilerseniz şimdi bu konuyu detaylandıralım.

KREDİ LİMİTİ, VADESİ VE FAİZ ORANLARI

Kredi kampanyasında belirlenen kredinin üst limiti 70.000 TL dir. Bu bir çok esnaf ve işletme için oldukça hesaplı ve iyi bir tutardır. Özellikle de mikro esnaflar için kaçırılmayacak bir tutar da diyebiliriz. Bunun dışında fibabanka aldığınız krediyi ödeyebilmeniz için 36 aya kadar da vade yapabilme imkanı sunuyor. Bana soracak olursanız keşke vade sayısı 48 ay yapılsaymış. Ama işe iyi tarafından da bakmak gerekiyor. Zira borcunuz bir yıl erken bitmiş olacak. Faiz oranları da değişiklik gösterebiliyor. Daha doğrusu piyasaya göre ve değişen şartlara göre belirleniyor. bu açıdan net bir şey diyemiyoruz.

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Başvuru için vakit harcayıp bankaya gitmenize gerek yok. Ön başvurunuzu cepten yada webden kolay bir şekilde gerçekleştireibliyorsunuz. Dilerseniz bunları teker teker açıklayalım. SMS ile başvuru yapmak isteyenler mesaj olarak; ESNAF yazıyorlar. Ardından bir boşluk bıraktıktan sonra vatandaşlık numaralarını da yazıyorlar. Böylece bu mesajı da 3422‘ye yollamaları gerekiyor. Lütfen operatöre takılmayın. Her GSM operatörü ile kampanyaya başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ön onay aldıktan sonra da az sonra belirteceğimiz belgeler ile bankaya uğrayıp kredinizi almanız gerekecek. Webden başvuru yapmak isteyenler ise BURAYI tıklayabilirler. Açılan sayfada bir iki bilgi girerek başvurusunu yapar ve banka ön onay verirse belgelerinizi alıp bankanın yolunu tutarsınız. Bu sayede de kredinize kavuşursunuz.

BANKAYA SUNULMASI GEREKEN BELGELER
  • NÜFUS CÜZDANI
  • İMZA BEYANNAMESİ
  • VERGİ LEVHASI
  • ADRES BEYANI
  • TİCARET SİCİL GAZETESİ * TİCARET VE SANAYİ ODA BELGESİ * ESNAF VE SANATKALAR ODA KAYDI
  • FAALİYET BELGESİ

 

BİR BAŞVURU İLE ALTI FARKLI ÜRÜN SİZİ BEKLİYOR

Başvurunuz ile birlikte 6 ürün de sizlere sunuluyor. Tabi onay aldığınızda bankaya gelip bu ürünlerden dilediğinizi, bankanın belirlediği limitlerde kullanabilirsiniz. Başvuru ile yararlanılabilecek ürünler ise; BUSINESS KART, İSKONTO KREDİSİ, TAKSİTLİ TİCARİ KREDİ, ÇEK KARNESİ, KREDİLİ TİCARİ HESAP VE ROTATİF KREDİ dir.

BAZI ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

Bu kampanyadan yıllık cirosu 2 milyona kadar olan Şahıs Firmaları ile Gerçek Kişi Tacirleri yararlanabiliyor. Başvuruları fibabanka değerlendiriyor. Siz başvuru yaptıktan sonra sizi araştırıyor ve ona göre ön onay veriyor. Dilediğine ön onay vermeye bilir. Fibabanka bu noktada kredileri değerlendirmede tek yetkili firmadır. Ayrıca ön onay aldıktan sonra bankaya eksik belge sunmuşsanız ve yanlış beyanda bulunmuşsanız kredi alamazsınız.

 

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.