Akbank 3 Ay Ertelemeli Ramazan Bayramı Kredisi 2017 Fırsatı

Akbank iki bayram arası ödemesiz kredi, ramazan bayramı ihtiyaç kredisi, anında kredi, ertelemeli kredi – Geçenlerde hoş geldin ramazan diyorduk. Ama artık yavaş yavaş güle güle ramazan diyeceğiz. Ramazanın 3. haftası bitiyor ve artık 4. haftasına giriş yapacağız. Bu haftadan sonra bankalar kredi başvurularının hızına yetişemeyecek bile. Hatta bundan dolayı da online başvuru yollarını devreye koyarak kendi müşterilerine anında kredi verme yolunu da seçecekler. Bu hafta kredi ve başvurularında patlama yaşanacak.

AKBANK BAYRAM İÇİN ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Peki bu kadar çok alternatifin olduğu yerde, tercihimizi nasıl yapacağız? Aslında bir yerde alternatifin olması, oradan avantajın doğacağı anlamını da taşımaktadır. 724kredi.net ekibi olarak da en makul ve hesaplı olan kredi kampanyalarını sizler ile paylaşıyoruz. Sizlerde bu haberlerden kendinize en uygun olanını tercih edebileceksiniz. Mesela bugün değişik ama güzel bir kredi kampanyasından yani akbank bayram kredisinden söz edeceğiz. Bu kampanyanın tüm merak edilenlerini sizler için açıklamaya çalışacağım.

AKBANK İLE ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Ramazan bayramında ihtiyacınız ne olursa olsun, akbank kredi kampanyası ile bunları karşılayabilirsiniz. torunların bayram harçlıklarından tutunda, ailece tatil programı giderlerini kadar hepsini akbankın kredisi ile karşılarsınız. Birde bu kampanya iki bayram arası ödemesiz olduğundan kurban bayramı ihtiyaçlarınızı da bu kredi kampanyası ile karşılayabilirsiniz. Yani 3 ay ertelemeli olarak kredi alabiliyorsunuz. Dolayısıyla da ödemenizi de kurban bayramından sonra yapmaya başlıyorsunuz.

KREDİYE BAŞVURU NASIL YAPILMAKTADIR?

Krediye başvuru adımları da çok kolaydır. Eğer akbank müşterisi iseniz, hızlı ve kolayca başvuru yapabilirsiniz. Akbank diretk mobil uygulaması ile yada telefon bankacılığı ile anında başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu sistemler ile bankaya gitmenize gerek kalmaz. imza atmazsınız. belge de sunmazsınız. Onaylanan krediniz ne kadar ise hesabınıza yatar. Eğer akbank müşterisi değilseniz başvuru için akbank şubelerine uğramanız gerekiyor. Tabi gelir belgeniz ile birlikte gitmeniz lazım. Zira kredi limiti gelir bilgisine göre belirleniyor.

KREDİ KAMPANYASININ AYRINTILARI VE ÖNEMLİ BİLGİLER

Alacağınız kredinin, masrafının yani tahsis ücretinin olduğunu unutmayınız. Bununla birlikte hayat sigortası da yaptırmanız isteniyor. Zaten bunlar kredi le birlikte otomatik olarak yaptırılıyor. Ama hayat sigortası kişiden kişiye göre değişiklik gösterecektir. Kredi limiti ve vadesinin yanı sıra yaş ve cinsiyetinize göre hayat sigortası yapılıyor. Kredinin en uzun vadesi 48 aydır. Herkes kendi ödeme gücüne göre vade tercihini yapabilir. Kredi için belirlenen üst limit yok. Yani sizin aylık geliriniz üst limiti belirleyecek.

Kredinin faiz oranlarından da söz edelim. Eğer ki alacağınız kredi tutarı 50 bin lira ve üzerinde olacaksa, yararlanabileceğiniz faiz oranı da %1,23 olacaktır. Yok alacağınız tutar 50 bin liranın altında ise faiz oranı da %1,41 olacaktır. Kredinizi 92 gün yani 3 ay kadar erteleyebilirsiniz. Ramazanda kredinizi alıp eylül ayında ise ödemenizi gerçekleştirirsiniz. 48 ay ile kredi çekilmişse ve 3 ay erteleme yapılmışsa kalan borç 45 ay vade ile ödenmektedir. Ayrıca da ilk ödeme döneminde ertelen kredi faiz ödenmektedir.

AKBANK İÇİN ÖRNEK ÖDEME PLANLARI

50.000 TL kredi alacağınızı düşünerek hesaplama yapacağız. Kredi tutarına bakarak uygulanacak faiz oranının %1,23 olduğunu söyleyebilir. Kredi vadesi olarak 48 ayı düşünüyorsunuz. Ama 3 ay ertelemeli kredi çekeceğinizden kalan borcu 45 ayda ödeyeceksiniz. Ertelenen faiz oranı bir defaya mahsus 2.263,20 TL olacaktır. Aylık taksit tutarınız ise 1.528,55 TL dir. Kredinin toplam geri ödeme tutarı 71.298,04 TL dir. Kredi tahsis ücreti ise 250 TL dir.

50.000 TL kredi alacağınızı düşünerek hesaplama yapacağız. Kredi tutarına bakarak uygulanacak faiz oranının %1,23 olduğunu söyleyebilir. Kredi vadesi olarak 48 ayı düşünüyorsunuz. Aylık taksit tutarınız ise 1.461,24 TL dir. Kredinin toplam geri ödeme tutarı 70.389,29 TL dir. Kredi tahsis ücreti ise 250 TL dir.

Yorum yapın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.