2017 Vakıfbank Yeni Yıl Kredisi 1 SMS ile Cepte

2017 Vakıfbank yılbaşı kredisi, En uygun yeni yıl kredisi- Yeni umutlar, yeni fikirler yeni aşklar, barış ve sevgi. Yani güzele ve iyiye dair ne varsa 2017 yılından bekleniliyor ve umuluyor. Toplum arasında bir laf vardır; yeni yıla nasıl girersen hep öyle geçer diye. Bundan dolayı da eğlenceli bir gece geçirmek ister insanlar. Aslında bir umut ve bekleyiş, adeta diğer günlere bir gönderimdir yapılan. Artık üzülmek istemiyoruz serzenişidir. Andre Maurois‘in şöyle bir cümlesi vardır; “İnsanların Beklemekte Olduğu Mutluluk, Tatmakta olduğu mutluluktan daha güzeldir.” Yeni yılda aynı böyledir. Bundan dolayıda umudu aşılar.

2017 VAKIFBANK YENİ YIL KREDİSİ GENEL AÇIKLAMA

Yeni yıla çok az bir süre kaldı. İnsanlar bir birlerini sevindirmek için hediyeler almak istiyorlar. O günü özel ve güzel geçirmek istiyorlar. Bundan dolayı da otel rezervasyonlarını şimdiden yapanlar var. Kimisi de Yeni yılı farklı bir mekanda geçirmek için tatil rezervasyonu yapıyor. Kimisi de ailesine güzel bir gün yaşatmak istiyor. Birde işin esnaf ve kobi ayağı var. Biliyorsunuz ki yeni bir yıl geliyor ve yıl sonu vergilerinin ödenmesi gerekiyor. Ayrıca dükkan hazırlıkları da cabası. Yani bu saydıklarımızın hepsi masraf. Bundan dolayı da Vakıfbank yanınızda olabilmek adına özel bir yeni yıl kredisi kampanyası yapmış. Dilerseniz hep beraber bu kampanyayı inceleyelim.

2017 VAKIFBANK YENİ YIL KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Öncelikle bu krediye tüm kesimlerin başvuruda bulunabileceklerini belirtelim. Esnaf, KOBİ, Emekli, Kamu Çalışanı, Kamu İşçileri ve Özel sektör işçileri ayırt edilmeksizin bu krediye başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Ayrıca uzun vadede ödeme seçeneği bulunuyor. 48 ay vade ile bu kredi sunuluyor ve belirlenen faiz oranı da %1,15’den başlıyor. 50.000 TL’ye kadarda kredi limiti bulunuyor. Ayrıca başvuru için de bankaya gitmenize gerek yok. Zira oturduğunuz yerden telefonunuz ile hemen başvurunuzu gerçekleştirebiliyorsunuz.

2017 VAKIFBANK YENİ YIL KREDİSİ BAŞVURUSU

Arkadaşlar, bu krediye başvuruda bulunmak çok kolay. Öncelikle Vakıfbank şubelerine uğrayabilirsiniz başvuru için. Ama bu biraz zaman alabilir. Zira gidip sıra alacaksınız ve önünüzde birileri varsa en iyi ihtimal 1 saat bekliyeceksiniz. Ama bunun yerine Ceptelefonunuz aracılığı ile de kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Nasıl mı? Öncelikle telefonunuzun mesaj bölümünü açın ve KREDI, yazıp boşluk bırakın. Ardından Kimlik Numaranızı, (boşluk) Aylık gelirinizi yazınız. En sonunda ise hangi operatörden olursa olsun 5724’e mesaj yollayın. (Örneğin; KREDI 33333333333 2500)

FAİZ ORANLARI
  • Krediniz 1.000 TL ile 10.000 TL arasında ise %1,17 Faiz oranı + Kredi Tahsisi Ücreti
  • Krediniz 10.001 TL ile 50.000 TL arasında ise %1,15 Faiz oranı + Kredi Tahsisi Ücreti
  • Krediniz 10.001 TL ile 50.000 TL arasında ise %1,25 Faiz oranı – Kredi Tahsisi Ücreti YOK

 

ÖRNEK ÖDEME PLANI
  • 10.000 TL krediyi 48 ay vade ve %1,17 faiz oranı ile aldığınızda aylık ödemeniz gereken taksit tutarı 287,77 TL dir. Kredi Tahsisi ücreti ise 50 TL dir.
  • 50.000 TL krediyi 48 ay vade ve %1,15 faiz oranı ile aldığınızda aylık ödemeniz gereken taksit tutarı 1431,40 TL dir. Kredi Tahsisi ücreti ise 250 TL dir.
  • 50.000 TL krediyi 48 ay vade ve %1,25 faiz oranı ile aldığınızda aylık ödemeniz gereken taksit tutarı 1468,76 TL dir. Kredi Tahsisi ücreti ise Bulunmuyor.

 

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

Kredi tahsisi ücretinin, kredinin %0,5’i kadar olduğunu unutmayınız. Ayrıca banka hayat sigortası yaptırmanızı da istiyor. Örnek oluşturması adına 10 bin lira kredi çektiğinizi düşüneli. Ayrıca 35 yaşında erkek bir müşteri olduğunuzu da. Buna göre 1 yıllık hayat sigortası tutarı 35,55 TL dir. Bunun daha da iyi anlaşılabilmesi biçin bir başka örnek üzerinden devam edelim. 50 bin lira aldıysanız ve 35 yaşında erkek bir müşteriyseniz bu durumda 1 yıllık ödemeniz gereken hayat sigortası tutarı 177,73 TL dir.

Yaş, cinsiyet ve kredi tutarı ve vadesi hayat sigortasını belirleyen unsurlardır. Bu arada sms ile krediye başvurursanız cebinizden çıkacak ücreti de hemen söyleyelim; 0,65 TL dir. Başvurularda kefil şartı aranmıyor. Ama banka gerekli görürsen bunu isteyebilir. Bu kredide artan ve eşit taksitli ödeme seçenekleri de sunuluyor. Değerli dostlarımız, böylece bir yazının daha sonuna gelmiş olduk. Sizlerden ricam LÜTFEN BU YAZIYI FACEBOOK ile beğenebilir misiniz?

Yapı Kredi’den Yılbaşına Özel Bireysel İhtiyaç Kredisi

Dolar düşecek mi? Neden yükseliyor?

Yorum yapın