Para Kazanma Fikirleri İle Sizde Cebinizi Doldurun

Para Kazanma Fikirleri Nelerdir?- Para herkesin istediği bir değer. hepimiz çalışıyoruz ama zar zor geçim oluyor. Bu zamanda tek maaş ile geçinmek gerçekten de çok çok zor. Bundan dolayı da insanlar artık farklı şeyler yaparak ek para kazanmak istiyorlar. İşte bundan dolayı da bizlerde bu yazıyı sizler için derledik. Acaba ne yaparak ve hangi işleri yaparak para kazanabiliriz? bunları sizler için teker teker açıklamaya çalışacağız.

Bu sayede de sizlerde, size en yakın olan bir veya bir kaç madde üzerinden para kazanabilirsiniz. Ayrıca sizler için belirttiğimiz fikirler dışında sizlerinde ya şu fikirlerde var dedikleriniz var ise, lütfen aşağıya yorum bırakarak bizler ile paylaşın.

2. EL ARABA SATIŞI

Arkadaşlar şuan bu işten çok ciddi manada ekmek yiyen kişiler var. Adam memur veya özel sektörde çalışıyor ama bu iştende aylık masraflarını çıkartabiliyor. Bunun için elinizin altında internetinizin olması gerekiyor. Yapmanız gereken bazı 2. el araç satan platformları takip etmek. Çünkü bazı insanlar ciddi manada nakite sıkışıyor olabiliyor. Bundan dolayı da acil olarak arabasını satışa çıkarıyor.

25 bin liralık arabayı 22 bine veriyor misal olarak. Yada 100 bin liralık arabasını 90 bine vermek zorunda kalıyor. Bu işten para kazananlarda hemen takibe alıyor ve oturup sıkı bir pazarlığa girişiyor. Ardından da ucuza alıp 1 – 2 hafta içerisinde istediği fiyata satıyor. Kazandığı parada en az bir maaş kadar oluyor.

2. EL EŞYA ALIMI VE SATIŞI

Bu işe normalde spotçuluk deniyor ama online versiyonu. Ayrıca az daha farklı olanı. Sahibinden ve letgo gibi 2. el satış yerlerinde çok fazla elektronik ürün satışı yapılıyor. Durum böyle olunca da bu işten para kazanılıyor. Örneğin geçenlerde gördüm 6 aylık hp laptobu piyasa değerinin bin lira altına veriyor. 3 bin liraya almış ama 2 bin liraya veriyor. Belki pazarlıkla daha da aşağı çekilebilir. İşte bu ürünlerin alıp satımından güzel para kazananlar var. Led ve lcd tv ler, notebook ve laptoblar, akıllı telefonlar ve tabletler bunlara örnek olarak gösterilebiliyor.

EMLAK ALIM SATIMI

Emlak işlerinde de çok güzel para kazanılabiliyor. Esasen en fazla yüklü para kazanma yolu da diyebiliriz. Adam sıkışmış. Kredi borçlarını ödeyecek ve  acil olarak imarı olan ve değeri 250 bin lira olan arsasını 200 bin liraya hatta daha da düşük fiyata bırakabiliyor. Bir başka örnek ile yazımıza devam edelim; insanlar kendi işi ile alakalı bir ürünü %50 indirimli alma fırsatı yakalıyor. Bu durumda da evini acil ve çok uygun fiyata satışa çıkarıyor.

Sizler de bu tip gayri menkulleri alıp satarak kısa bir sürede bir yıllık maaşınız kadar para kazanabilirsiniz. 250 bin lira değerindeki gayrimenkulü 200 bin alıyorsunuz ve 1 -2 ay içerisinde de 50 bin liraya yakın bir kar elde ediyorsunuz.

EVDE EK İŞ

Arkadaşlar şuan evde ek iş yapan binlerce insan var. Ayda en az 1.000 TL kazanılıyor. Hatta ayrılan zamana göre 2 -3 bin lira bile kazanılabiliyor. Evde yapılan işleri daha çok ev hanımları olan ablalarımız, Annelerimiz ve teyzelerimiz gerçekleştiriyor. Evde yapılabilecek işlerin bir kaçını sayalım isterseniz; Evde makale yazma, evde yemek yapma, evde, ütü yapma, evde terzilik yapma, evde pasta yapma, evde kına ve davetiye paketleme, evde kutu katlama, evde incik boncuk işi.

TASARRUF YAPMA

Arkadaşlar para kazanmak ve biriktirmek istiyorsanız biraz da tasarruf yapmanız gerekiyor. Öncelikle sigara içenler aylık 500 TL sigaraya vereceğine her ay bir köşeye atabilir. Tıpkı bunun gibi kendinizce aylık ve günlük birikimler yapmaya çalışın. örneğin işe güzel havalı günlerde yürüyerek gidip gelin. Öğle araları lokantadan yemek yiyeceğinize evinizden yiyin. Dışarıda bardağı 10 liradan kahve içeceğinize bunu evde 25 kuruşa gerçekleştirin. Bu sayede da kendi paranızı artırabilirsiniz.

DÖVİZ AL SAT

Para kazanma yollarından birisi de budur. Bu işe girmeden önce bir kaç ay ekonomi haberlerini takip ediyorsunuz. ardından da Doların veya Euronun durumuna göre alım satım yapıyorsunuz. Dolar düşük fiyatta iken 100 bin liralık dolar alıyorsunuz. Daha sonra adeta pusuda bekliyorsunuz. Dolar istediğiniz seviyeye çıktımı hemen satıyorsunuz. Bu sayede de bir anda cebinize 10 bin lira katabiliyorsunuz. Aynı şekilde takip ettiğiniz döviz düştü mü, bu sefer 110 bin liralık alım yapıyorsunuz ve arttığında satarak daha fazla para kazanıyorsunuz.

BANKALARDAN GRAM ALTIN HESAPLARI

Altın yatırımı dövize göre daha da güvenlidir. Zira para bir anda düşer ama altın dünya fiyatı belli dir. Öyle çakılma falan yaşanmaz. Aynı döviz olayındaki gibi altın fiyatı düşükken yüksek miktarda gram cinsinden altın alıyorsunuz. Ardından altın yükselişe geçti mi, satışını gerçekleştirerek güzel paralar kazanıyorsunuz. Tabi bunun için ekonomiyi ve altın piyasasını yakından takip etmeniz gerekiyor.

BORSA – HİSSE SENETLERİ

Bankalar, sizlere borsada hisse alıp satma imkanı tanıyor. Bu sayede de sizlerde para kazanabiliyorsunuz. Tanıdığım bir kaç kişi var. 6 Aylık bir ön araştırmadan sonra 10 bin lira ile haftalık 250 TL kazanıyorlar. Buda aylık bin lira yapıyor ve market pazar alışverişlerine yetiyor. Tabi bu işe çok daha büyük miktarlar ile girip para kazananlar var. Amma velakin ben olsam bu yolu denemezdim. Özellikle de bilginiz yoksa çok bulaşmayın. Bu işe uzun vakit ayıranlar temkinli davranınca para kazanabiliyorlar.

Sevgili okurlarımız, bir yazın daha sonuna gelmiş olduk. Sizlere para kazanma fikirlerimiz ile bilgiler sunmaya çalıştık. Demin yukarıda belirttiğim gibi, sizlerinde daha farklı para kazanma fikirleriniz varsa bizler ile paylaşabilirseniz çok seviniriz. Ayrıca aşağıda sizler için hazırladığımız farklı konu başlıklarımızı da incelemenizi tavsiye ederiz. Yeni bir yazıda buluşmak dileğiyle hoşça kalın.

 LÜTFEN BU YAZIYI TÜM PARA KAZANMAK İSTEYENLERİN DE GÖREBİLMESİ İÇİN FACEBOOK ADRESLERİNİZ İLE BEĞENİP PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ?

Eve Ek İş Veren Firma Arıyorum

Evde İş Arayanlar İçin Çok Özel Öneriler

Bankalardan Neden Kredi Alamıyorum?

Dijital Cüzdan BKM Express ile Güvenli Alışveriş İmkanı

 

Yorum yapın